ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΡΟΥΜΑΝΕ ΚΛΑΨΕΣΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ – Λουτσέσκου: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Αυτό δεν αλλάζει»

Εχασε 1-0 με 22 τελικές της τσελσι στην εστία…..και 1-4 απο μπενφικα με 1 ευκαιρία….τι ψάχνεις τώρα????αν τα έλεγε ελληνας προπονητής αυτά θα τον κρεμούσαν!!!
Μάλιστα… Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1) Έχασες από τον Αστέρα σε κρίσιμη κάμπη του πρωταθλήματος.
2) Οπαδός σας πέταξε αντικείμενο στον προπονητή του ΟΣΦΠ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν έχει σημασία αν έκανε ή όχι θέατρο ο Περέιρα, καθώς ο κανονισμός δεν προβλέπει δυναμόμετρο. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον Ιβιτς, οπότε και τότε ήταν κατακριτέο και καταδικαστέο. Πάντοτε θα είναι καταδικαστέα η ρίψη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, χάσατε μία ευκαιρία να διεκδικήσετε +3 βαθμούς, από βλακεία ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ οπαδού. (Σημείωση: αυτός ο οπαδός πού είναι και τι κάνει; Ξαναμπήκε στην Τούμπα; Ρητορική η ερώτηση προφανώς…)
3) Ο Σαββιδης μπήκε και διέκοψε τον μεταξύ μας αγώνα. Δε θα βάλω καν στην εξίσωση το όπλο, όπως και την τραγελαφική απόφαση να παρθεί απόφαση για την ανατροπή της απόφασης σχετικά με τους -3 και χωρίς κόσμο ανήμερα του αγώνα. Μπήκε, λοιπόν, και διέκοψε τον αγώνα, στερώντας από τον ΠΑΟΚ τις πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και γιατί συνέβη αυτό; Διότι αν έληγε όπως είχε αποφασίσει ο διαιτητής, ο ΠΑΟΚ θα ήταν στο -2. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να χάναμε όλα τα ματς μετέπειτα. Μπορεί να τα κερδίζαμε. Χίλια-δυο μπορεί! Όσο και να νιώθεις πως αδικείσαι, πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!
Συμπέρασμα: Το χάσατε μόνοι σας. Κανείς δεν σας το έκλεψε. Το ξέρετε οι περισσότεροι υγιείς ΠΑΟΚτζηδες, καθώς σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις το παραδέχεστε. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για εμάς.
ΥΓ. Το χειρότερο όλων είναι πως όλα όσα εξελιχθησαν στην Τούμπα, πέρυσι, έγιναν πάνω σε μία φάση που οι μισοί (ασχέτως ομάδας) θα επιχειρηματολογήσουν ότι είναι γκολ και οι άλλοι μισοί θα επιχειρηματολογήσουν ότι δεν είναι γκολ. Και το αστείο είναι πως και με τους μεν και με τους δε, μπορείς άνετα να συμφωνήσεις.

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ Για το αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Η πραγματικότητα είναι ότι στην
καριέρα σου μπορεί να σου δοθεί 5 ή 10 φορές η ευκαιρία να παίξεις ένα παιχνίδι που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Υπήρξαν πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να μην μας επιτρέψουν να χαρούμε το αποτέλεσμα που πήραμε. Είναι κάτι που έχει γίνει και θα το θυμούνται όλοι για όλη τους τη ζωή. Κι εμείς και οι αντίπαλοι μας, που ξέρουν ότι δεν κέρδισαν καθαρά. Είναι πράγματα που έγιναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζουν απόλυτα όσα γίνονται τώρα. Είναι ένα παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο και στον προπονητή. Μπορεί να επηρεάσει το πρωτάθλημα και την ψυχολογία και θα δούμε τι θα γίνει

loading...

2 thoughts on “ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΡΟΥΜΑΝΕ ΚΛΑΨΕΣΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ – Λουτσέσκου: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Αυτό δεν αλλάζει»

  1. δυόμισι τόννοι ηρωίνη
    κι οκτώ νεκροί
    τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε
    για ένα κομμάτι χαρτί

    Πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, χάρτινη2014 ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά

    Γαβροβάζελοι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε στη νέα Φιλαδέλφεια

    το όπλο στην Τούμπα ήταν μαγικό και έκανε την ΑΕX Ολυμπιακό

    ήρθαν οι λαθρέμποροι από τη Νίκαια να μας μάθουν τί ειναι οφσάϊντ

    caer esta permitido levantarse es obligatorio

  2. φλωριτζινάλ21 της χάρτινης2014 είσαι για λύπηση…

Comments are closed.