Οι “φασιστικές συμμορίες”, οι “κρυψώνες” και οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της παγκοσμιοποίησης – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αντί να εμφανιστεί ως νέος… Απόστολος Παύλος στην Πνύκα, ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε σαν… νέος καραβοτσακισμένος Οδυσσέας στην Ιθάκη, επιθυμώντας να δώσει συμβολικό χαρακτήρα στον λόγο του για το “τέλος” των μνημονίων, το οποίο
υπάρχει βεβαίως μόνον στην φαντασία του! Λησμόνησε βεβαίως ότι ο Οδυσσέας, επιστρέφοντας στην Ιθάκη, παρουσιάστηκε αγνώριστος με την βοήθεια της Θεάς Αθηνάς στον… χοιροβοσκό του.

Ο νέος … Οδυσσέας στην Ιθάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάστηκε σε μία χούφτα οπαδών του και βεβαίως στον Ελληνικό λαό, αρχίζοντας την ομιλία του με τα εξής λόγια: 

“Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

Μια μέρα ιστορική. Τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης, και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους τελείωσαν. Η χώρα μας ανακτά το δικαίωμα της, να ορίζει αυτή τις τύχες και το μέλλον της. Σαν μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Χωρίς εξωτερικούς καταναγκασμούς. Χωρίς άλλους εκβιασμούς. Χωρίς άλλες θυσίες του λαού μας.”

Ημέρα ιστορική, λοιπόν, για τον Αλεξη Τσίπρα και τους χρεοκοπημένους ιδεολογικά και πολιτικά νεομπολσεβίκους της Νέας Αριστεράς, η 21η Αυγούστου του έτους 2018. Είναι βέβαιον ότι ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα ασχοληθεί με την ημέρα αυτή ούτε καν σε μία υποσημείωση των υποσημειώσεων του… Δεν μπορεί όμως κανείς παρά να θαυμάσει το δογματικό θράσος του πάλαι ποτέ μέλους της ΚΝΕ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βλέπει ότι… τέλειωσε η λιτότητα, τέλειωσε η ύφεση και αυτό το λέει όταν η χώρα μαστίζεται με την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη και έχει υπάρξει μείωση του εισοδήματος των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια ανάλογη με αυτή που υφίσταται ένας λαός μετά από έναν πόλεμο!

Το πλέον υπερβολικό, θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας κανονική ευρωπαϊκή χώρα την Ελλάδα, η οποίο λειτουργεί χωρίς εξωτερικούς καταναγκασμούς! Την ίδια στιγμή που από αυτούς τους εξωτερικούς καταναγκασμούς το “προτεκτοράτο ελλαδιστάν” ξεπουλά κάθε εθνικό θέμα! Όλα αυτά σε μία εποχή όπου πράγματι απλώνεται επάνω από τα Έθνη και τις Πατρίδες μία παγκόσμια τυραννία.

Από την PAX ROMANA στην Παγκοσμιοποίηση

Εφιαλτικός και αποτρόπαιος ο κόσμος που έρχεται, ο κόσμος στον οποίον ήδη ζούμε. Τα σύνορα έχουν πέσει. «Ουτοπίες φανατικών» φαντάζουν οι εθνικοί πόθοι καθώς τα τρωκτικά του παγκόσμιου κεφαλαίου, οι χαρτοπόντικες των χρηματιστηρίων κρατούν γερά στα χέρια τους την Πατρίδα μας, την Τιμή μας, τον Πολιτισμό μας, την Αξιοπρέπειά μας.

Ζούμε την εποχή της «παγκοσμιοποίησης». Αυτοί που σήμερα επιδιώκουν να κατευθύνουν τις τύχες των λαών θέλουν ολόκληρον τον κόσμο ένα τεράστιο κοπάδι άβουλων πλασμάτων, που θα υπακούει στις προσταγές τους και δεν θα αντιδρά κανένας μπροστά σε αυτήν την πανίσχυρη πνοή του θανάτου, του θανάτου των Εθνών, του θανάτου των Πολιτισμών. Μοιάζει η παγκόσμια κατάσταση των ημερών μας ίδια και απαράλλακτη με αυτήν των χρόνων της παρακμής της περίφημης PAX ROMANA. Το σύγχρονο διάταγμα του Καρακάλα λέγεται πολυπολιτισμική κοινωνία, πανσπερμία, καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος. Το δικαίωμα του Ρωμαίου πολίτη, που μοιράστηκε τότε σε όλους ανεξαρτήτως φυλής, καταγωγής και θρησκείας με το διάταγμα του Καρακάλα σήμερα λέγεται “πολίτης του κόσμου”.

Η PAX ROMANA διελύθη τελικά από τις ορδές των βαρβάρων, που κατέκλυσαν τον τότε πολιτισμένο κόσμο ξεκινώντας είτε από τις στέπες της Ασίας, είτε από τα δάση της Βοημίας. Σήμερα υπάρχουν “βάρβαροι”; Υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί μια δύναμη τόσο ανατρεπτική που θα πλήξει το παγκόσμιο κατεστημένο;

Πεποίθησή μου, πως η ιστορία κινείται με ρυθμούς παράλογους για την λογική των ανθρώπων, υπακούει σε μια δική της υπερβατική λογική στο “αείζωον πυρ”, στην αιωνία κίνηση του Ηρακλείτου. Πεποίθησή μου, πως αυτοί που σήμερα κατευθύνουν τον κόσμο κτίζουν επάνω στην άμμο.

Είτε το θέλουν, είτε όχι, οι “βάρβαροι” θα έλθουν.  Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεσπάσει (εάν δεν έχει ήδη ξεσπάσει…) μία μεγάλη σε παγκόσμια κλίμακα πολιτική και ιδεολογική διαμάχη και οι “βάρβαροι” των ημερών μας, αυτοί που θα ξεσηκώσουν τους σύγχρονους σκλάβους του καιρού της «Παγκοσμιοποίησης», δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους απόλυτους αρνητές της.

-Ποιος θα σημάνει την έναρξη αυτού του πολέμου; Αρκεί μια σπίθα για να απλωθεί η καθαρτήρια φλόγα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδού ο νεκρός Ιούλιος Καίσαρ ευρίσκεται ενώπιον μας. Οι πληγές του ανοικτές ξερνούνε αίμα, ταπείνωση, λάσπη. Ο “νεκρός Καίσαρ” δεν είναι τίποτε άλλο από τη ζωή μας που χάνεται, από τον Πολιτισμό μας που σβήνει! Αναζητείται ο «νέος Αντώνιος», αυτός που με τον πύρινο λόγο του στο Ρωμαϊκό φόρουμ θα ξεσηκώσει Πατρίδες και Έθνη ενάντια στην Παγκόσμια Τυραννία.

Αριστεροί: Οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της παγκόσμιας τυραννίας

Ποιοι είναι αυτοί όμως ΄σήμερα οι οποίοι πολεμούν την παγκοσμιοποίηση; Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι είναι οι απόλυτοι αρνητές της; Δεν είναι άλλοι από αυτούς που το κατεστημένο της πολιτικής ορθότητας τρέμει και τους αποκαλεί “ακροδεξιούς”, “φασίστες”, “νεοναζί”, “ρατσιστές”, “ακραίους”. Αντίθετα, οι αριστεροί μεταξύ των οποίων και οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εξελιχθεί στους πιο πιστούς στρατιώτες της παγκοσμιοποίησης. Αντί άλλης απαντήσεως, θα σας παραθέσω ένα κείμενο το οποίο έγραψε πριν από 20 έτη ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης:

“Ψευδαισθήσεις «αριστερών»: Διάφοροι «αριστεροί», και μάλιστα πρώην κομμουνιστές ή φιλοκομμουνιστές, επιστρατεύουν σήμερα ποικίλες εκλογικευτικές ακροβασίες προκειμένου να προσαρμόσουν την «προοδευτική» τους συνείδηση στην πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αμερικανική νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο. Η παθιασμένη ομολογία πίστεως στα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους προσφέρει τη δυνατότητα να στήσουν γέφυρες συμβιβασμού ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν χωρίς να εξευτελισθούν φανερά, γιατί αυτήν την ομολογία πίστεως στην ιδεολογία του πρώην εχθρού την καλύπτουν πίσω από την δήθεν εμμονή στο αρχικό «ανθρωπιστικό ιδεώδες» της «δυτικής Αριστεράς». Έτσι, η ίδια εκείνη «Αριστερά», η οποία χθες ακόμη έπαιζε τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» (Λένιν) στις διάφορες εκστρατείες ειρήνης του Κρεμλίνου και δεν υπέφερε την έκφραση «ανθρώπινα δικαιώματα», όταν αυτή έβγαινε από τα χείλη του Ρίγκαν και της Θάτσερ ­ η ίδια εκείνη «Αριστερά» αποτελεί σήμερα τον «χρήσιμο ηλίθιο» των πολυεθνικών εταιρειών και του οικουμενιστικού αμερικανισμού. ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ, 03.05.1998”

Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτών των χρησίμων ηλιθίων των πολυεθνικών και του οικομενιστικού αμερικανισμού, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα εξής: «Η δημοκρατία ευτελίστηκε. Τραπεζίτες έγιναν πρωθυπουργοί και υπουργοί έγιναν τραπεζίτες. Φασιστικές συμμορίες, βγήκαν από τις κρυψώνες τους μετά από 60 χρόνια».

Καλύτερα θα ήταν να αποφεύγει ο πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να ομιλεί περί … συμμοριών όταν μάλιστα σαν εξουσιαστής αυτής της χώρας προστατεύει αποδεδειγμένα συμμορίες …

Εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν ήταν ποτέ κρυμμένη και ασφαλώς ποτέ συμμορία, αλλά πάντα με θάρρος ευρίσκετο στο προσκήνιο και έδωσε την ελπίδα στους Έλληνες Εθνικιστές ότι επιτέλους υπάρχουν σαν μία κραταιά πολιτική δύναμη, την οποία λεηλατούσε με δόλο συστηματικά το κομματικό κράτος επί δεκαετίες. Ο καιρός όμως αυτός τέλειωσε. Τώρα υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

2 thoughts on “Οι “φασιστικές συμμορίες”, οι “κρυψώνες” και οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της παγκοσμιοποίησης – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Οι περισσότεροι στηρίζουν το σύστημα της παγκοσμιοποίησης από άγνοια. Τα περισσότερα μέσα πληροφόρησης, που ελέγχονται από την παγκοσμιοποίηση, αποκοιμίζουν την πλειονότητα των πολιτών.

  2. Οι πατριώτες στην Ευρώπη ξυπνούν, εδώ τι γίνεται;

Comments are closed.