Μαξίμου: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν διαγραφή των δανείων τους»

Το Μέγαρο Μαξίμου,εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για το θέμα των δανείων που είχαν πάρει τα προηγούμενα χρόνια τα δύο κόμματα και τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν.

Το γραφείο του πρωθυπουργού κάνει λόγο «θράσος» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, «να ζητούν διαγραφή των δανείων τους και να ανακαλύπτουν πάλι πολιτικές διώξεις και σκευωρίες».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να θαφτούν οι ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια σχεδόν μισού δισ. ευρώ, τώρα που η Δικαιοσύνη προχωρά ανεμπόδιστη στη διερεύνηση, αντί να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη όχι μόνο για τα δάνεια αλλά και για την κατάπτυστη τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν όλοι οι υπεύθυνοι, ζητούν από πάνω και τα ρέστα.

Έχουν το θράσος να ζητούν διαγραφή των δανείων τους και να ανακαλύπτουν πάλι πολιτικές διώξεις και σκευωρίες.  Θα ήταν προτιμότερο να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες πότε και πώς θα ξεπληρώσουν τα φέσια τους».

loading...

2 thoughts on “Μαξίμου: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν διαγραφή των δανείων τους»

  1. Καταλάβατε λοιπόν μουρλό και πελεκάνε, πως ό,τι και να πείτε, μα ό,τι και να μας πείτε, στο τέλος σαν απατεώνες και τίποτε παραπάνω θα σας βλέπουμε;
    Χίλιες -δυο μαλακίες λέτε δεξιά και αριστερά, για τα αίσχη σας ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΟΥΣΤ τομάρια του κερατά που θέλετε πάλι να πιάσετε την κουτάλα…!

  2. Το γουρλό ανεβαίνει στην ΔΕΘ (για να πει προφανώς τις γνωστές παπαριές). Να δούμε, θα βρεθεί κανένας δημοσιογράφος θα τον ρωτήσει για το τι θα γίνει με τα φέσια του κόμματός του;

Comments are closed.