Τα γεγονότα δυστυχώς αποδεικνύουν ότι οι ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλύτεροι από τον βλακοντενεκέ τον Ιωαννίδη….

Η εκδίκηση της ιστορίας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για όσα συμβαίνουν στην Θεσ/νίκη.Να βλέπεις την γελοιοποίηση όλων αυτών των τύπων που για το λουφέ της εξουσίας γλείφουν εκεί που έφτυναν!!!! Τσίπρας κλπ.”δημοκρατικές δυνάμεις”αντάμα με τους πρώην φονιάδες των λαών!!!!
Όχι μόνον αυτό αλλά τώρα θέλουμε να εντάξουμε στην “ληστοσυμμορία” του ΝΑΤΟ ότι κινείται στα Βαλκάνια για να τους κάνουμε το χατήρι,διαλύοντας τις γραμμές αμύνης που έστησε η πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες με πολύ αίμα.Υποδυόμεθα τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου αν και η προηγούμενη εμπειρία μας το 1973,1974 που έφερε το αίμα και την απόλυτη ντροπή του Πενταδάκτυλου θα έπρεπε να μας έχει γίνει μάθημα.Τα γεγονότα δυστυχώς αποδεικνύουν ότι οι ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλύτεροι από τον βλακοντενεκέ τον Ιωαννίδη….

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Τα γεγονότα δυστυχώς αποδεικνύουν ότι οι ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καλύτεροι από τον βλακοντενεκέ τον Ιωαννίδη….

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΩΝ

  2. γεμισε η Ελλαδα προδότες και σωτηρες απο την μια, και μαλα@@@ απο την άλλη που τους ανέχονται

  3. Ἡ πραγματική Χούντα ξεκινᾶ με τόν Ἰωαννίδη, φθάνει στήν ἀποκορυφωσί της με τόν Τσίπα καί θά ἒχει ὡς θλιβερό ἐπίλογο τόν Γουρλομάτη !!!

Comments are closed.