Οι τροφές που καταστρέφουν την τεστοστερόνη και τη λίμπιντο


Αν και είναι σύνηθες να μιλάμε και να γράφουμε για τα τρόφιμα που μπορούν να εκτοξεύσουν τη λίμπιντο, ξεχνάμε εκείνα που κάνουν κακό στην σεξουαλική μας ζωή.


Υπάρχουν τροφές και συστατικά που μπορούν να συμβάλλουν στον περιορισμό της σεξουαλικής διάθεσης των ανδρών και μπορούν να βάλουν σε μπελάδες την ερωτική τους ζωή.

Ποια είναι αυτά;

Είναι γνωστό πως το αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να περιορίσει τη σεξουαλική διάθεση. Αν δε συνδυάζετε με τόνικ τότε τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Το τόνικ περιέχει κινίνο, που μειώνει την τεστοστερόνη και χαλαρώνει το σώμα.

Κορν φλέικς

Οσο παράξενο και αν ακούγεται τα αθώα κορν φλεικς ευθύνονται για την χαμηλή λίμπιντο. Γι' αυτό είναι καλύτερα να τα προτιμάτε μόνο για το πρωινό σας.

Τηγανιτές πατάτες

Είναι πλούσιες σε τρανς λιπαρά, τα οποία αποδεδειγμένα κάνουν κακό στο σπέρμα, άρα και στη γονιμότητα. Επιπλέον, βουλώνουν τις αρτηρίες, έχοντας ως πρώτα τους θύματα αυτές των γεννητικών οργάνων.

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης μπορούν να μειωθούν κατά 25%, μετά την πρόσληψη μεγάλης ποσότητας ζάχαρης στο αίμα. Αυτό οδηγεί σε ένα μόνο πράγμα... την απώλεια διάθεσης για σεξ.

Τα μακαρόνια δεν είναι «κακά» για εσάς, παρά μόνο σε μεγάλες ποσότητες. Περιοριστείτε σε ένα πιάτο μακαρονάδας, για να μην έχετε χαμηλές επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :