Τι έγινε με τον υποδειγματικό Δήμο Περιστερίου; Έπεσαν οι καμπάνες για τη γίδα στην πλάτη;

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ανδρέας Παχατουρίδης εσχάτως αναπτύσσουν μια ιδιαίτερα στενή σχέση όπως ακούγεται, για το μέλλον της περιφέρειας Αττικής, καλό θα ήταν πρώτα να αποκατασταθεί η τάξη στο θέμα που απασχόλησε τα «αριστερά» μίντια και όχι μόνο… προ μηνών.
Θυμίζουμε τα δημοσιεύματα:

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον «άριστο» της Ν.Δ. στήνει «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς:

«Ένας ακόμα «άριστος» της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!

Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι «ημέτεροι» προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί «προβοκάτσιας» δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο.

Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες».

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο δήμος Περιστερίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Γνωρίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ σκληρός σε θέματα ηθικής και τάξης και πως προτού καταλήξει να δώσει το χρίσμα της περιφέρειας Αττικής σε έναν ακόμη άριστο δικής του επιλογής, θα αναζητήσει τις «καμπάνες» που έταξε ο Ανδρέας Παχατουρίδης προς εκείνους που στήνουν διαγωνισμούς μέσα στο Δήμο του. Όπως και θα αναζητήσει και άλλες παρόμοιες ιστορίες στον ίδιο Δήμο, αν υπάρχουν.

Κανείς δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στην περιφέρεια Αττικής; Έτσι δεν είναι Κυριάκο και Ανδρέα;

Κατερίνα Αρμοδίου


loading...