«ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ…»

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗΣ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ…






Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι και σήμερα
δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

«Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τις πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν (εκκλησία) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστις σας…

ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ…

Όταν πας για κυνήγι δεν παίρνεις σφεντόνα μαζί σου, τόση δύναμη θα έχουν για να κτυπήσουν εκεί που θα θέλουν, και οι πέτρες που θα ξαμολήσουν από εκεί, σ’ αυτούς θα γυρίσουν…

Οι ημέρες εν μέρει είναι δικες τους, αλλά στο σύνολο είναι ημέρες του σχεδίου Του Ουρανίου Πατρός για εσάς.

Και μην περιμένετε να δώσουν πνοή αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή.

Αλλά και εσείς μην περιμένετε αλλά να είσθε βιαστικοί στην μετάνοια σας και θερμοί στην πίστιν σας προς τον Δημιουργό σας.

Είναι μεγάλη ανάγκη παιδιά μου, αδέλφια μου, αυτήν την ώρα να είσθε όλοι μαζί, είναι μεγάλη ανάγκη, η προσευχή σας να είναι τόσο θερμή ώστε από αυτήν την θερμότητα να βγει αληθινό φως και να ενωθεί με το Άγιον Φως και να λάμψη.

Όταν εσείς κάνετε κάποια λάθη, μην κλείνεστε μέσα σας από ντροπή, αλλά ελάτε στον ΧΡΙΣΤΟΝ σας και μην ξεχνάτε ότι είσθε και εσείς κομμάτι της Αγίας Τριάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

4 thoughts on “«ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ…»

  1. ΕΔΩ ΒΛΑΙΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Α Γ Ι Ο Υ Σ……..ΟΡΘΙΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ……..ΑΛΩΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΕ……ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ……..ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ Μ Ο Ν Ο……ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ……….

  2. η καρδια και ολο το ειναι του ανθρωπου φλεγεται οταν πιστευει αληθινα στο θειο
    τοτε μονο εχει τη δυναμη να φτασει στο σημειο να δει πραγματα που μονο ο θεος σε αφηνει να τα δεις επειδη πιστευεις σε κεινον

  3. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΙΠΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΕΣ ΣΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  4. ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.