Η διαφθαρμένη Ψωροελίτ και οι ευθύνες της για τον θάνατο του ΖΑΚ

Τον Ζακ δεν τον σκότωσε η κλωτσιά στην πλάτη, αλλά τον σκότωσε η τσιγκουνιά της Έλενας και του Γρηγόρη που έχουν και δεν του έδιναν, από το περίσσευμα τους, κάποια ευρώ για να πάρει το φάρμακό του και να μην υποφέρει

Η Έλενα και ο Γρηγόρης, θα έπρεπε να συλληφθούν και να απολογηθούν για τον θάνατο του Ζακ, για «εγκατάλειψη αδυνάμου».
 Ο «αείμνηστος» Ζαχαρίας, ήταν «αγωνιστής» και «Αντιφασίστας» για τη διαφθαρμένη Ψωροελίτ.

Η διαφθαρμένη Ψωροελίτ μας εξήγησε ότι ο «αείμνηστος» «ήταν ψυχούλα» , ήταν «καλό παιδί» και ότι «θα μας λείψει».

Όλοι οι «σάπιοι», τον κλαίνε συντονισμένα και εξηγούν στους ηλίθιους ψοφοέλληνες , που τους παρακολουθούν, πόσο σημαντική προσωπικότητα ήταν ο Ζακ, ο ακτιβιστής, ο «αγωνιστής» και «Αντιφασίστας» και να δημιουργούν στη χώρα της μαλακίας, κύμα συμπαράστασης, για τον καημένο που τον σκότωσαν οι «φασίστες».

 Καλά όλα αυτά. Αλλά. οι ευαίσθητοι κα «αλληλέγγυοι» φίλοι του, οι «Έλενα Γρηγόρης & Co» , γιατί δεν του έδιναν τα 30-40 ευρώ της δόσης κάθε μέρα, για να μην αναγκάζεται να μπουκάρει με το μαχαίρι στο χέρι και απειλεί ότι θα σκοτώσει τον μαγαζάτορα, αν δεν του δώσει λεφτά;

 Ο νεκρός ήταν ένας Πρεζάκιας και Πούστης. Τίποτα άλλο. Δυστυχισμένος βασανισμένος, που επιτέλους αναπαύτηκε και πήγε στα «καζάνια» της Κολάσεως.

ΥΓ. Η δυστυχισμένη «22χρονη» αγωνίστρια αντιφασίστρια πλήρωσε σε είδος τον έμπορα, αλλά ο φασίστας και σεξιστής Γύφτος έμπορας δεν ήθελε πληρωμή σε είδος από τον «αγωνιστή» στον οποίον οι φίλοι του, η Έλενα και ο Γρηγόρης, δεν του έδιναν τα καθάρματα, παρόλο που είναι ευκατάστατοι , λίγα ευρώ για να πάρει τη δόση του.

http://deltio11.blogspot.com

loading...

7 thoughts on “Η διαφθαρμένη Ψωροελίτ και οι ευθύνες της για τον θάνατο του ΖΑΚ

  1. Ο ΖΑΚ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟς ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΜΑΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ.

  2. Που καταντήσαμε οι κλέφτες οι απατεώνες οι δολοφόνοι επειδή είτε είναι πουστηδες είτε είναι σκατογυφτοι η λαθροπηθικια να μην φταίνε πουθενά και να φταίνε πάντα οι άλλοι αυτό που λέμε και κερατάς και γδαρμενος γάμω τη κυβέρνηση σας φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί

  3. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ

  4. Όσοι στηρίζουν τις ιδέες του συστήματος της Παγκοσμιοποίησης, γίνονται αυτομάτως ήρωες.
    Γι' αυτούς χύνονται δάκρυα, στήνονται προτομές, καθιερώνονται επέτειοι μνήμης.

  5. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΡΔΟΣ ΠΟΘΟΣ ΞΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ – ΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ….ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΥΠΗΡΟ ΜΕΧΡΙ ΓΕΛΟΙΟΥ …..ΚΑΙ ΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Π.Π.Ε.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΟΠΟΥ

    Π= ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ
    Π= ΠΑΝΠΟΥΤΣΙΚΗΣ
    Ε= ΕΝΩΣΗΣ
    Ε= ΕΛΆΔΟΣ….

    ΒΕΒΑΙΑΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΣΑΠIΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ AIDS ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΛΥ..ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΣΟΥ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ…..

  6. Ακόμη υπάρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως για τις οποιες πραξεις τους μπορει να ευθύνονται ουσίες η οτιδήποτε αλλο εκτος απο αυτους τους ιδιους που τις πρατουν?????
    Ε μετα λυπης συμπερενω πως δεν υπαρχει μεχρι στιγμης καμια σωτηρια.

  7. Σημερα διαβασα τον σωστο σχολιασμο γι'αυτον τον παλιοπουστη ληστη που ηθελε λει την δοση . Ο μαγαζατορας καλα εκανε .

Comments are closed.