Στα απόκρυφα μας τι λέει ο “κόσμος”. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ιστορικά και γεωγραφικά αμόρφωτοι, δεν ξέρουν καν που πέφτουν τα Σκόπια.

Αυτο που χρειαζεται ειναι να χτυπησεις την προπαγανδα των Σκοπιων, βγαζοντας ολα τα ψευδη τους στην φορα, και πιστεψτε με ειναι πολυ ευκολο, καθοτι ολα τα ιστορικα και αρχαιολογικα στοιχεια ξετιναζουν στον αερα ολο τον ψευτομακεδονισμο των σκοπιανων.
Θεληση και επιμονη χρειαζονται, αλλα με την εθνομηδενιστικη πολιτικη ηγεσια, και την ανθελληνικη πνευματικη ελιτ τυπου Λιακου, δυστυχως δεν υπαρχουν οι ταγοι που θα το κανουν.
Καμια χωρα στον κοσμο δε θα δεχοταν να χασει το πιο ενδοξο κομματι της ιστοριας της και μαλιστα απο δυο εκατομμυρια σλαβους που ψαχνουν με ψεμματα να δημιουργησουν ιστορικο υποβαθρο με σκοπο την επιβιωση τους. Ειναι ντροπη για τους πολιτικους μας ολους επειδη καταφεραν οι σκοπιανοι να περασουν την προπαγανδα τους σε ολο τον κοσμο και μεγαλη προδοσια για τον Τσιπρα και τον Κοτζια που βαλανε την υπογραφη τους για να γινουν τα σκοπια και μαλιστα με τον πιο επισημο τροπο “Μακεδονια” και με γλωσσα και ταυτοτητα μακεδονικη.ΚΡΙΜΑ!!!! !!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Στα απόκρυφα μας τι λέει ο “κόσμος”. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ιστορικά και γεωγραφικά αμόρφωτοι, δεν ξέρουν καν που πέφτουν τα Σκόπια.

  1. πολύ σωστά, Εάν έχουν φιλότιμο και πολύ λίγο Πατριωτισμό , Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν,

Comments are closed.