Προδότες-Αποστάτες: Πώς και τους μαζεύει τόσο εύκολα ο Αλέξης Τσίπρας;

Θέμος Αναστασιάδης ..

Πόσο πάει το «μαλλί» της πλειοψηφίας, χωρίς ΑΝ.ΕΛ., για Σκόπια… και όχι μόνο;
Παρότι την προδοσία πολλοί επιθύμησαν, οι πολύτιμες και μετρημένες μία-μία θέσεις είναι πιο λίγες απ’ ό,τι χρειάζονται. Δηλαδή η προσφορά προδοτών-αποστατών ξεπερνά τη ζήτηση, π.χ στην Ονομασία. Εξ ου και βλέπετε το φαινόμενο να στριμώχνονται για το ποιος θα πρωτοφύγει και με τι
δικαιολογία. Η κατάσταση καμιά φορά είναι τόσο αστεία όσο τις προάλλες, όπου δυο βουλευτές του Λεβέντη είχαν τσακωθεί μεταξύ τους και απειλούσαν με παραιτήσεις, αλλά… ένας τρίτος και άσχετος με τον τσακωμό τούς πρόλαβε και έφυγε πρώτος. Ισως για εκεί, ίσως όμως και γι’ αλλού. Ως τα τελευταία δέκατα του δευτερολέπτου που γυρίζει η ρουλέτα, ποτέ δεν ξέρεις πού θα κάτσει η μπίλια.

Το ποιος οργανώνει τη μεγαλύτερη αποστασία-προδοσία που έχει καταγράψει η Ελληνική Ιστορία δεν κρύβεται, ακόμη κι αν θα ’θελε να κρυφτεί. Που μάλλον δεν θέλει. Το διαφημίζει, το διαλαλεί σαν το υαλουρονικό οξύ!!! Ο ίδιος ο Τσίπρας με απόλυτη βεβαιότητα έχει πει πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ότι και οι ΑΝ.ΕΛ. να φύγουν τελικά (σιγά, πολλή φόρα έχουν πάρει, να το δούμε και να μην το πιστέψουμε), εκείνος δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει την Προδοσία των Πρεσπών από τη Βουλή. Και όχι μόνο.

Αλλά για να σταθεί στην εξουσία ακόμη και χωρίς Καμμένο. Επειδή τα μαθηματικά αυτά είναι πολύ απλά για να «μαγειρευτούν» και να ξανακαθίσουμε στο σκαμνί τον συνήθη ύποπτο βολικό κατηγορούμενο Γεωργίου να δικαστεί, δεν χωρεί αμφιβολία ότι μιλάμε για… όλο σχεδόν το Ποτάμι και τον μισό Λεβέντη, το λιγότερο. Υπολογίστε και τους δυο-τρεις των ΑΝ.ΕΛ., Κουντουρά, Παπαχριστόπουλο και όποιον άλλον πάρει έγκαιρα και δημόσια θέση ότι θα πάει με τους προδότες! Να δείτε που στο τέλος ο Τσίπρας θα έχει και επιλαχόντες. Εξ ου και η ΤΟΣΗ σιγουριά. Ναι, αλλά από πού προέκυψε… «έτσι ξαφνικά» και σε ένα θέμα τόσο δύσκολα διαχειρίσιμο πολιτικά όπως η Ονομασία;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί τα όρια μπερδεύονται επιτήδεια και γλυκά, όχι τόσο… μπουνταλάδικα όσο στα Σκόπια όπου χρειάστηκε να πάει όλη η Δύση, από Βερολίνο μέχρι Ουάσινγκτον, για να τους ψήσει. Στην Ελλάδα, ίσως επειδή είναι πιο «πονηρεμένη» και «ξεπαρθενεμένη» από ξένους προστάτες, το κάνουν διαφορετικά. Για να μην μπερδευτούμε κι εμείς, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε μερικές απλές βασικές έννοιες – και δη στην τωρινή εφαρμογή τους.

■ ΠΡΟΔΟΤΗΣ: Αυτός που ξεπουλάει τη χώρα του και δη κατόπιν ξένων οδηγιών και προτροπών και ποικιλώνυμων ανταμοιβών. Το λέει και το Σύνταγμα, το… διαλαλούν και τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Ο πιο ισχυρός σύμμαχος των Σκοπίων στη ΔΗΘΕΝ διαπραγμάτευση για την ονομασία ήταν η… Ελλάδα! Ο… αντίπαλος δηλαδή!!! Τσακίστηκε όλο το καλοκαίρι ο Κοτζιάς, να κάνει τη δουλειά του κομψευόμενου Σκοπιανού ομολόγου του Ντιμιτρόφ! Τα ’δωσε όλα απ’ την αρχή ως το τέλος ο Τσίπρας, με αποτέλεσμα να τον φωνάζουν στον δρόμο «προδότη» απ’ το Νευροκόπι έως τη Νέα Υόρκη, όπου αναγκάστηκε να αλλάξει και το πρόγραμμα των εμφανίσεών του. Μια συμφωνία που ΗΔΗ καταπάτησαν πριν από το δημοψήφισμα και το ίδιο θα κάνουν όποια κι αν είναι η κατάληξη της διαδικασίας-τσίρκο. Εξ ου και είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ εξ ορισμού και όσοι Ελληνες πολιτικοί τούς ακολουθήσουν και τους ψηφίσουν, παρότι τα πέπλα έπεσαν ξεσκισμένα.

■ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ: Ε, καλέ, αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και τόσο πολύ. Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ στις βιτρίνες του Αμστερνταμ και του Αμβούργου επιδεικνύουν τα κάλλη τους. Και την ΤΙΜΗ τους. Που τιμή δεν έχει πια.

Η χαρά του προδότη και του αποστάτη. Πρώτη φορά (Αριστερά), μπορούν να τα συνδυάσουν δύο σε ένα και να προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο πολιτικού ρουφιάνου και κοινοβουλευτικού εκδιδόμενου «ανδρογύναιου» που δεν αφήνει κανέναν, που έχει κόλλημα με την εξουσία, ασυγκίνητο. Ναι, δεν υπήρξαν ξανά στην πρόσφατη Ιστορία μας συνθήκες τόσο κατάλληλες για αλλαξοκομματίες (αλλαγή… κόμματος δηλαδή) με χίλια-δυο προσχήματα τόσο βολικά!!! Ο άλλος πάει και διαλαλεί ότι θα ψηφίσει, βρέξει-χιονίσει, υπέρ της Προδοσίας των Πρεσπών, άρα υπέρ Τσίπρα, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ… επέτρεψε την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια!!! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, θα αναρωτηθείτε!!!

Κι όμως, αν το δείτε στις λεπτομέρειες, έχει. Μπορεί σ’ όλα τα άλλα να… μην μπορούν να βρουν ούτε… φυλλαράκι συκής για να ξεπουληθούν σαν άνθρωποι, εξ ου και σκαρφίζονται τα πιο απίθανα για ξεκάρφωμα. Να ξεπουληθεί το όνομα «Μακεδονία» επειδή π.χ. εγκρίθηκε η κάνναβη ή γιατί θα ξυπνούν πιο αργά τα παιδιά για να πάνε σχολείο στις εννιά!!! Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει, αρκεί ο προδότης-αποστάτης κάποια καρέκλα να πιάσει. Η περίπτωση της Αποστασίας του ’65, απ’ όπου πολιτογραφήθηκε και ο σχετικός όρος, είναι… υπόδειγμα διαφάνειας και εντιμότητας σε σχέση με όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες, ειδικά στα κόμματα του Βασίλη Λεβέντη και του Σταύρου Θεοδωράκη, όπου συνωστίζονται οι περισσότεροι πρόθυμοι προδότες-αποστάτες.

■ Βασική εξήγηση είναι φυσικά οι ΚΑΡΕΚΛΕΣ. Ολοι οι υποψήφιοι αποστάτες-προδότες είδαν τη γλύκα για πρώτη φορά στη ζωή τους, και όσο να ’ναι, δεν θέλουν να τη χάσουν. Μια ματιά να ρίξει κανείς στις δημοσκοπήσεις, καταλαβαίνει ότι δεν θα ’ναι για να εκλεγούν όχι για βουλευτές, αλλά ούτε για… ανιδιοτελείς διαχειριστές του 1 δισ. ευρώ που μας έδωσε η Ε.Ε. για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες. Οπότε είναι «λογικό» και αναμενόμενο, σύμφωνα με την τρέχουσα ηθική, ο καθένας ό,τι προλάβει, ό,τι φάει κι ό,τι πιει. Κι αν δεν φτάνουν οι καρέκλες, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι συνδιαλλαγής.

■ Ομως το ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός κινεί και διαφημίζει δημόσια, χυδαία και προκλητικά το πρώτη φορά ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ «αριστερά» θα έπρεπε να έχει προκαλέσει κυκλώνα αντιδράσεων. Σε μια κανονική χώρα θα υπήρχαν θεσμοί και όργανα της Πολιτείας που θα έτρεχαν να ψάξουν τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο πάει το «μαλλί» στο βασίλειο της Ανωμαλίας. Εδώ… τι τα θες, τι τα γυρεύεις… Rien ne va plus, monsieur.

https://www.protothema.gr/

loading...

2 thoughts on “Προδότες-Αποστάτες: Πώς και τους μαζεύει τόσο εύκολα ο Αλέξης Τσίπρας;

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ

  2. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ! ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! Ο ΑΡΧΙΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!

Comments are closed.