Οι απόγονοι του ΕΑΜ (Ενισχύσατε Αδελφούς Μόσχας), χειροκροτητές του τρόμου των ΗΠΑ…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Μετά το παραμύθι για νήπια, περί εξόδου της κατεχομένης Ελλάδος από τα Μνημόνια, που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την πανέμορφη Ιθάκη, φτάσαμε στις βαρύγδουπες εξαγγελίες στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης!

Από μια αίθουσα την οποία είχαν πλημυρίσει εγκάθετοι του Συστήματος των Μπολσεβίκων της κυβερνήσεως! Καλοπερασάκηδες, που δεν είχαν να φάνε και τώρα με την Εξουσία λίγδωσε το αντεράκι τους! Τερατογεννήσεις του “αριστερού σωλήνα”, “στημένα ανθρωπάκια”, να οποία χειροκροτούσαν τις παπαρολογίες του μεγαλύτερου λαοπλάνου Πρωθυπουργού της πολιτικής ιστορίας μας!

Και από έξω, το ξύλο έπεφτε σύννεφο! Βόμβες μολότοφ, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, μάχη σώμα με σώμα του εξαθλιωμένου και προδομένου λαού της Μακεδονίας μας με τις κρατικές φασιστικές δυνάμεις της “ελληνικής” Αστυνομίας και των πρακτόρων του FBI και της CIA!

Ενός λαού που κραύγαζε, ότι αυτός ο Πρωθυπουργός είναι πλέον ανεπιθύμητος για την Πατρίδα! Και ο νέος “Μαδούρο” να λέγει, πως για την προδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα της Ελλάδος, Συμφωνία των Πρεσπών, συμφωνεί το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας! Δηλαδή, αυτόν τον φτύνουν κι εκείνος μας λέγει ότι ψιχαλίζει!

Φταίει όμως, κι ο ελληνικός λαός, που πάντοτε θέλει να ακούει ευχάριστα ψέματα από τους υποψήφιους πρωθυπουργούς και τρέχει στη συνέχεια και τους ψηφίζει για να κατσικωθούν στο σβέρκο του!

Αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη, την φέρνουν τα ΜΜΕ!

Αυτοί οι δημαγωγοί δημοσιογράφοι. Οι τυχοδιώκτες, οι τσαρλατάνοι, οι λαϊκιστές, οι φασίστες της ελεύθερης – τάχατες – δημοσιογραφίας! Που ξεπέρασαν σε “μαύρη” προπαγάνδα ακόμη και τον Γιόζεφ Γκαίμπελς, τον υπουργό προπαγάνδας του Αδόλφου Χίτλερ!

Που μέσα από τις “κίτρινες” σελίδες της Kontra News, “Της εφημερίδας των Συντακτών”, της Αυγής και του Documento, κάνουν το άσπρο – μαύρο και προσπαθούν να διατηρήσουν στην Εξουσία τον απόγονο του ΕΑΜ (σ.σ. Ενισχύσατε Αδελφούς Μόσχας)!

Ας αντιληφθεί ο ελληνικός λαός, ο οποίος άνδρωσε αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, πως ο ίδιος πρέπει να τους ρίξει στα εκλογικά ποσοστά του 2,99%!

Ας ξεκινήσει, πρώτα από εκεί, η επόμενη ημέρα του λαού μας!

Ας θυμόμαστε πάντα με θυμό , όλους αυτούς που έπνιξαν συνανθρώπους μας στην Μάνδρα και όλους αυτούς που έκαψαν στο Μάτι κι ας γεμίζει με οργή το χέρι μας, όταν θα πάμε να ψηφίσουμε!

Για τον λόγο αυτό, ποτέ μα ποτέ πια αριστερά!!

Φύγετε τώρα, ξεκουμπιστείτε τώρα…

Υπό το βάρος – εάν ποτέ ένιωσε τέτοιο – της απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας σε Μάνδρα και Μάτι, ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε δυο θλιβερές φιέστες, από Ιθάκη και Θεσσαλονίκη! Το κοκτέιλ του λαού μας, μίγμα εκρηκτικό, που θα τον εξαερώσει σύντομα!

Η απογοήτευση του λαού μας για την οικτρή οικονομική κατάσταση που περνάει η χώρα και του διαπερνάει το πετσί του, καθώς και η συνεχής προδοτική πολιτική για όλα τα εθνικά μας θέματα, τον έχουν εξαγριώσει κι αυτό φάνηκε στην παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ!

Ένας πρωθυπουργός που φυλάσσεται από χιλιάδες αστυνομικούς της ΕΛΑΣ κι από πράκτορες του FBI και της CIA, δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός!

Ας πάει σε εκλογές για να διαπιστώσει την οργή και το ανάθεμα του λαού!

Ας επιχειρήσει ότι και το 2015, όταν έκανε δυο φορές εθνικές εκλογές!

Ας τεστάρει την “αγάπη” του ελληνικού λαού στο πρόσωπό του!

Αλλά το μήνυμα, το λαμβάνει κάθε μέρα από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας!

Φύγετε τώρα, ξεκουμπιστείτε τώρα!

Δεν αντέχουμε κι άλλη φτώχια! Δεν αντέχουμε άλλη εθνική ταπείνωση! Οι σφαλιάρες από τους “συμμάχους” μας είναι καθημερινές! Έχετε γίνει οι μεγαλύτεροι καρπαζοεισπράκτορες του Πλανήτη!

Τόση υποτέλεια πια; Τόση προδοσία;

Δεν σας αντέχουμε άλλο! Φύγετε τώρα!!

Φύγε ψεύτη, σύγχρονε Νέρωνα, σύγχρονε Προκρούστη…

Στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, αν θα γίνει τελικά η νέα περικοπή των συντάξεων, από την 1η Ιανουαρίου 2019, ο “ειλικρινής” πρωθυπουργός μας, είπε:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»!

Δηλαδή, όταν αυτοί οι συνταξιούχοι θα έχουν πεθάνει!

Πρωτοφανές! Πρωθυπουργός μιας χώρας να εύχεται να πεθάνει μέρος του λαού αυτής της χώρας!

Ποιος τον συμβούλευσε να πει αυτές τις αηδίες;

Ο Κατρούγκαλος ή ο Πολάκης; Μην μου πείτε, η Παπακώστα; Θα τρελαθώ!

Άλλη μια τραγική εμφάνιση του σύγχρονου Νέρωνα! Του σύγχρονου Προκρούστη!

Φύγε τώρα ψεύτη!!

Η πραιτoριανή Αστυνομία της κυβέρνησης…

Όπως διαβάζω από την πατριωτική και έγκυρη διαδικτυακή πλατφόρμα kostasxan.blogspot.com: «Υπερβολική βία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ για τη συμφωνία των Πρεσπών! Η πραιτωριανή Αστυνομία της κυβέρνησης επιτέθηκε σε απλούς πολίτες, που είχαν σαν όπλο τους την Ελληνική Σημαία!

Στη χρήση υπερβολικής βίας κατά των συγκεντρωθέντων στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου κατά της συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησαν διμοιρίες των ΜΑΤ που ταυτόχρονα με τη χρήση μεγάλης ποσότητας χημικών ώθησαν τους πολίτες μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά προς τη θάλασσα. Μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων εγκλωβίστηκε στην παραλία κοντά στο Μακεδονία Παλλάς, ενώ οι οικογένειες με παιδιά έτρεχαν για να προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα…»!

Ωστόσο, να γνωρίζουν αυτά τα καλόπαιδα, ότι η μοίρα τους προδιαγράφεται δυσοίωνη! Από τη στιγμή που προστατεύουν τον ψεύτη και προδότη, χτυπώντας τη “μάνα” τους και τον “πατέρα” τους…

Ας είναι! Οι ίδιοι καταδικάζουν τους εαυτούς τους σε αφόρητες τύψεις!

Ας εξηγήσουν στα μικρά παιδιά τους, γιατί χτυπούσαν ανθρώπους που κράταγαν το Εθνικό μας Σύμβολο!

Ας τους πουν όμως την αλήθεια! Όλη την αλήθεια!!

loading...