Κικίλιας: Η κυβέρνηση κυβερνάει για να τακτοποιεί δικούς της Το τελευταίο που της απομένει είναι η επιχείρηση διχασμού της κοινωνίας

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σε πανικό και με την πλάτη στον τοίχο. Δυστυχώς για τη χώρα, το τελευταίο που της απομένει είναι η επιχείρηση διχασμού της κοινωνίας με εμφυλιοπολεμικά συνθήματα, η σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων και οι σκηνοθετημένες διώξεις» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν ενδιαφέρεται για «συναινέσεις» και πως επιδιώκει σταθερά το διχασμό.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τονίζει ότι η κυβέρνηση πασχίζει να στήσει το δικό της καθεστώς. «Δεν κυβερνάει στο όνομα «όλων των Ελλήνων» υπηρετώντας το συμφέρον της χώρας. Κυβερνάει μόνο για να «τακτοποιεί τους δικούς» της και να επιβάλλει τις μειοψηφικές ιδεοληψίες της» δηλώνει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ΝΔ ανησυχεί για την πορεία της χώρας. Όπως λέει, η μέση ελληνική οικογένεια έχει υπερφορολογηθεί αγρίως και έχει εξαπατηθεί επανειλημμένως από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και πως είναι τόσο μεγάλη η ζημιά στην οικονομία που η λογική «Τσοβόλα δώστα όλα» εν έτει 2018, δεν πείθει κανέναν.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060. «Οι αγορές δε βλέπουν «επιστροφή στην κανονικότητα». Αντιθέτως, βλέπουν αναταράξεις. Τα επιτόκια δανεισμού του δεκαετούς ομολόγου έχουν φτάσει στο 4.6%, νούμερο απαγορευτικό για οποιαδήποτε προσπάθεια εξόδου στις αγορές. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, προειδοποίησε, ότι εάν δε γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, οι αγορές θα αντιδράσουν επιθετικά, εξανεμίζοντας τα όποια σχέδια Τσίπρα για ακατάσχετη παροχολογία» τονίζει καλώντας τον κ. Τσίπρα να μην πανηγυρίζει.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χαρακτηρίζει «τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς» «επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς εκχωρεί» όπως λέει, τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στο γειτονικό κράτος.

«Εμείς τέτοια συμφωνία, που φουντώνει τον αλυτρωτισμό και αφήνει ορθάνοιχτο παράθυρο για κάθε λογής διεκδικήσεις στο μέλλον, δεν κυρώνουμε. Κάθε χώρα διέπεται από ισχύ και συμφέρον. Ο πατριωτισμός μας και η εθνική μας συνείδηση, επιβάλλουν να το υπερασπιστούμε» λέει χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τα θέματα της ασφάλειας και την αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Κικίλιας δηλώνει πως «το βαθύ ιδεολογικοπολιτικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξένο στην τάξη και την ασφάλεια και καλύπτει πολιτικά ακραίες συμπεριφορές ισχνών μειοψηφιών».

«Θυμίζω ότι η πρώτη νομοθετική πράξη του κ. Τσίπρα, ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου που «άνοιξε» τις φυλακές, αφήνοντας ελεύθερους ποινικούς και τρομοκράτες. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την καταπολέμηση της ανομίας. Έχει όμως απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας, που δυστυχώς δεν αφήνεται να κάνει τη δουλειά της. Αντιθέτως, εμποδίζεται απροκάλυπτα, όπως στις περιπτώσεις του Ρουβίκωνα. Θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι πολίτες θα δουν διαφορά στην καθημερινότητά τους, όταν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά.

loading...

1 thought on “Κικίλιας: Η κυβέρνηση κυβερνάει για να τακτοποιεί δικούς της Το τελευταίο που της απομένει είναι η επιχείρηση διχασμού της κοινωνίας

  1. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ,ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΙ ΑΔΡΟΤΑΤΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ………………

Comments are closed.