Πάνος Μωραΐτης: Αυτός είναι o επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων

Αυτός είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων, ASPIDA που έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία αλλοδαπούς από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου έναντι αδρός αμοιβής, που έφτανε τα 2000 ευρώ το κεφάλι.

Ο Πάνος Μωραΐτης, CEO της Aspida είχε βραβευθεί το 2016 από την Αμερικανική Πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το 2015 το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Emergency Rescue Centre International (ERCI), ο οποίος αναλαμβάνει την διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.

Βραβείο του απένειμε και το 2017 ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Από το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνουν πως επρόκειτο για μια τυπική βράβευση και πως δεν γνώριζαν την δράση του Πάνου Μωραΐτη

.

Μάλιστα τη δράση του κυκλώματος εκτός από το pronews.gr είχε αποκαλύψει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Ν.Νικολόπουλος με ερώτησή του στη Βουλή.

Όπως είχε αποκαλύψει ο βουλευτής ο ιδιοκτήτης της ERCI είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης εταιρείας… μισθοφόρων και ένοπλων φρουρών σε Σομαλία, Ινδικό Ωκεανό κλπ.!

loading...

3 thoughts on “Πάνος Μωραΐτης: Αυτός είναι o επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων

  1. Τα λαμογια βραβευονται.Δυστυχως.

  2. ερχεται ο θανατος βαρυς και ασηκωτος λαμογια θα αφανισθειτε

  3. Κριμα τα γαλονια σου Α.ΓΕΕΘΑ. Κριμα….

Comments are closed.