ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΚΕΛ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Αδερφοποίηση με το αγροτικό κόμμα Ρωσίας ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης. Το ΑΚΚΕΛ μετράει ήδη δυο αδερφοποιήσεις με τα αγροτικά κόμματα της Βουλγαρίας και προχωράει στην τρίτη με το αγροτικό κόμμα Ρωσίας που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό
. Ο κύριος Τσιομπανίδης απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο Bashmachnikova Olga όπου και προτείνει την αδερφοποίηση των δύο κομμάτων. Ολόκληρη η επιστολή Τσιομπανίδη:
ΘΕΜΑ: Συνεργασία και αδελφοποίηση των δύο κομμάτων
Αξιότιμη κα. Πρόεδρε,
Έχω την ιδιαίτερη χαρά να επικοινωνώ μαζί σας για να σάς προτείνω αδελφοποίηση των δύο κομμάτων μας και ευρύτερη συνεργασία προς όφελος των αγροτών της Ελλάδας και της Ρωσίας αλλά και της κοινωνίας στην κάθε χώρα μας.
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος πολιτικός φορέας στην Ελλάδα που υπηρετεί τους γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοπαραγωγούς, αλιείς, ιχθυοπαραγωγούς και γενικά κάθε επαγγελματία στην πρωτογενή παραγωγή που παράγει βασικά τρόφιμα από την γη και την θάλασσα της Ελλάδας.
Το ΑΚΚΕΛ όμως δεν περιορίζεται μόνο στον επαγγελματικό χώρο των ανθρώπων που εκπροσωπεί. Όπως στη γη και στη θάλασσα στηριζόμαστε για την παραγωγή υλικών τροφίμων για να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διατροφική ανεξαρτησία και ευημερία, ομοίως χρειαζόμαστε πολιτιστικούς και πνευματικούς πυλώνες διαβίωσης και επιβίωσης, διότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο υλικό ον αλλά και πνευματικό. Σε αυτή την κατεύθυνση το ΑΚΚΕΛ υπηρετεί επίσης τον ελληνικό λαό προσπαθώντας να διατηρήσει τα πολιτιστικά και πνευματικά υλικά τα οποία έχουν διαμορφώσει τον Ελληνισμό από την αρχαιότητα, την Βυζαντινή περίοδο της Ρωμανίας την Τουρκοκρατία μέχρι τη σύγχρονη ιστορία μας.
Η Ελλάδα ως κοινωνική, πνευματική, πολιτιστική και ιστορική ύπαρξη δεν ανήκει σε Ανατολή ή Δύση, σε Βορρά ή Νότο σε Αριστερά ή Δεξιά και σε οποιοδήποτε παρόμοιο διαχωρισμό. Η Ελλάδα είναι σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και μέσω αυτού προσδιορίζονται οι ίδιοι και οι πράξεις τους. Αυτό ακριβώς το σημείο αναφοράς σήμερα προσπαθούν περισσότερο έντονα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο να καταστρέψουν αυτοί που θέλουν να ισοπεδώσουν τον κόσμο με την Παγκοσμιοποίηση και είναι οι ίδιοι που στοχοποίησαν τη Ρωσία.
Η Ελλάδα όμως και η Ρωσία έχουν πολλά θεμελιώδη και ζωτικά όμοια στοιχεία που μας ενώνουν σε κοινούς αγώνες με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον πόλεμο κατά του Ναζισμού και του Φασισμού ο οποίος δυστυχώς φαίνεται ότι δεν τελείωσε με τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Με τη συνεργασία και την αδελφοποίηση που προτείνουμε πιστεύουμε ότι η Ελλάδα και η Ρωσία θα ενισχυθούν τόσο για την υποστήριξη των αγροτών στην κάθε χώρα όσο και για υπηρεσία της Ρωσικής και στην Ελληνικής κοινωνίας.
Ελπίζω σε θετική ανταπόκριση από την πλευρά σας και εκφράζω τους θερμότερους χαιρετισμούς μου προσωπικά σε εσάς και σε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και όλους τους άλλους, για τους οποίους αγωνίζεστε.
Με τιμή,
Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ 

loading...

1 thought on “ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΚΕΛ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Comments are closed.