Πάνος Σκουρλέτης: «Θα οργανώσουμε ισχυρά σχήματα συνεργασίας»

Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για οργάνωση ισχυρών σχημάτων συνεργασίας αλλά και ότι δημιουργούνται νέες δυνατότητες μετά την έξοδο από το Μνημόνιο!

Τη βαρύτητα της χάραξης πολιτικής από το κόμμα προανήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα λεπτά μετά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει γραμματέας του κόμματος, ενώ έκανε λόγο για ισχυρά σχήματα συνεργασίας, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως δήλωσε, δημιουργούνται νέες δυνατότητες μετά την έξοδο από το Μνημόνιο και έκανε λόγο περί αξιοποίησης δυνατοτήτων, λέγοντας πως δεν θα έχουμε το άλλοθι ότι δεν εφαρμόζουμε ενα δικό μας πρόγραμμα. Να κάνουμε τις αναγκαίες προγραμματικές εμβαθύνσεις, σημείωσε και θύμισε ότι «είχαμε δώσει την υπόσχεση ότι θα ξαναπιάσουμε το νήμα των αναφορών μας».

Ο κ. Σκουρλέτης έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασιών, λέγοντας ότι είναι βέβαιο πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και εγώ σίγουρα δεν νιώθω έτσι. Αλλά ήρθε η ωρα, να δούμε τώρα τι έχουμε πει, για το διακριτό ρόλο του κόμματος».

Υπογράμμισε, δε, οτι οι κοινωνικές μας αναφορές είναι ο κόσμος των πολλών, σε αυτούς θα δώσουμε λογαριασμό. Ο νέος γραμματέας μίλησε για προγραμματική ανανέωση και προωθητικές συνθέσεις, για να πάμε μπροστά το κόμμα και την κοινωνία.

Είπε, επίσης, ότι η πρώτη μάχη είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι «θα οργανώσουμε ισχυρά σχήματα συνεργασίας».

loading...

2 thoughts on “Πάνος Σκουρλέτης: «Θα οργανώσουμε ισχυρά σχήματα συνεργασίας»

  1. να οργανωθούμε ρε παιδιά
    να οργανωθούμε…

    χοχοχοχοχοχο!!!

  2. Σκουρλέτη, το θυμάσαι το πράσινο ως του Παπατζή Ανδρέα; την ίδια σημασία έχει και η δική σας ανάρτηση της ΕΠΟΜΕΝΗΣ μέρας, το σίγουρο είναι ότι, δεν έχετε εμπιστοσύνη ΛΟΓΟΥ,
    εάν είχατε θα είχατε τιμήσει τις προεκλογικές σας εξαγγελίες,
    Σας μάθαμε όλους, μπροστά στη καρέκλα, δεν σέβεστε ούτε τη μάνα σας,

Comments are closed.