Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας

«Συνελήφθη από τη διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ημεδαπός 39 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με υφ’ όρον απόλυση». Με αυτήν

την ανακοίνωση η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε την σύλληψη του Αριστείδη Φλώρου.

Νωρίτερα, ο αντιεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να επανεξεταστεί στο σύνολό της η υπόθεση, χαρακτηρίζοντας αόριστο, ασαφές και ατεκμηρίωτο, το πιστοποιητικό αναπηρίας για τον κρατούμενο, πάνω στο οποίο θεμελιώθηκε η θετική κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Παράλληλα διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές Χαλκίδας, έγγραφο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση για τον Αριστείδη Φλώρο φέρει ανυπόστατη σφραγίδα. Άλλωστε, η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε την επίμαχη γνωμάτευση καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε.

Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις διευκρινίζει ότι εάν υπάρξουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής μελών του για την συγκεκριμένη υπόθεση, θα αναλάβει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ την εκδίκαση και την τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων των μελών του Συλλόγου.

Για το λόγο αυτό ζητά άμεσα ενημέρωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του. Επίσης ζητά από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης δήλωσε: «Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην, θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών».

loading...

1 thought on “Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας

  1. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ''ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ'' ΠΑΡΤΙΔΟΣ''!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Γ@ΜΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΙΑΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ ΓΙΓΑΝΤΑ!!
    ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΕΘΕΡΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΜΟ ΣΟΥ!!! ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΤΣΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε?….ΟΡΓΗ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ…ΑΙΣΧΟΣ….

Comments are closed.