ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ …

Τέθηκε  το  ερώτημα  “ΠΩΣ   ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΔΕΝ  ΘΑ   ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ ;”   . 

Πολύ   απλό :   Τους  βάζεις    εκ  των  προτέρων  να  δηλώσουν   οτι  αποδέχονται  τα  τέσσερα   παρακάτω  σημεία    χωρίς  να  τους  εγγυάσαι  οτι  μετά  θα  τους   δεχτείς  στην  εθνοσυνέλευση  !  ( το  τέταρτο  σημείο  δεν  θα  το  πούν  ακριβώς  έτσι  –  λίγο  πιο  στρογγυλεμένο )  .
Ένας  νεοταξίτης   ποτέ  δεν  θα  έκανε  τέτοιες  δηλώσεις  !

Ποιά είναι τα ελαττώματα μιας κοινωνίας που κάνουν εύκολη την διάβρωση απο την Νέα Τάξη ;

1) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ : Όταν όλες οι αποφάσεις είναι στα χέρια λίγων ( ή ενός ) . Ο κομματάρχης – πρωθυπουργος ορίζει τον Υπουργό Δικαιοσύνης , τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Υπουργό Άμυνας . Αυτοί επηρεάζουν την αναρρίχηση των δικαστών και των αξιωματικών . Επομένως εάν ο πρωθυπουργός είναι πουλημένος θα διαλέξει πουλημένους υπουργούς και αυτοί θα ευνοήσουν πουλημένους δικαστικους και αξιωματικούς . Επομένως όσο πιο διασπαρμένες είναι εξουσίες τόσο πιο δύσκολα μπορεί να εξαγοράσει συνειδήσεις η Νέα Τάξη ( βλέπε προηγούμενο  μήνυμα με  τίτλο  “ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ” )

2) ΜΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ : Χώρα που δεν είναι αυτάρκης σε τροφή μπορεί εύκολα να εκβιασθεί απο την Νέα Τάξη . Μια χώρα που θέλει να είναι ελεύθερη πρέπει να εναρμονίσει τον πληθυσμό της με τα χωράφια της ώστε να μπορεί να παράγει τροφή ακόμη και αν της κάνουν εμπάργκο σε πετρέλαιο ή άλλα αγαθά .

3) Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ : Ευνόητο . Εάν ιδιώτες πληροφορούν τον λαό για το τί συμβαίνει στον κόσμο , ΣΙΓΟΥΡΑ θα εξαγορασθούν απο την Νέα Τάξη για να τον αποβλακώσουν .

4) ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ : Μειονότητες ( ιδίως όταν έχουν δικαίωμα ψήφου ) είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας . Σίγουρα θα τις εξαγοράσει η Νέα Τάξη .

Αυτές είναι οι παθογένειες μιας κοινωνίας . Αυτοί που έχουν την τόλμη και την αντοχή να γράφουν πολιτικές προτάσεις , ας προσέξουν να μην πελαγοδρομούν . Να επικεντρωθούν σε αυτά τα τέσσερα .

loading...