Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημοσιογράφους

Άλλο ένα περιστατικό βίας στα ελληνικά γήπεδα που δυσφημεί διεθνώς τη χώρα μας ,αυτή τη φορά εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων, στους οποίους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν καθώς τους πέρασαν για οπαδούς της Σπαρτάκ.

Ένα μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε έξω από την Τούμπα, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρονται να την… έπεσαν σε Ρώσους δημοσιογράφους, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «sport-express.ru».

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα πριν την έναρξη του ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται και… καταγγέλλονται στην ιστοσελίδα «sport-express.ru», οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» την… έπεσαν σε Ρώσους δημοσιογράφους, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, νομίζοντας πως πρόκειται για φίλους των Μοσχοβιτών.

Όπως αναφέρεται στον ρωσικό Τύπο, περίπου 15 οπαδοί του ΠΑΟΚ προκάλεσαν το επεισόδιο, ενώ οι δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν με τη βία από την αστυνομία στα δημοσιογραφικά του γηπέδου.

Όπως γράφει και Ρώσος δημοσιογράφος :«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Μια ντουζίνα οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημοσιογράφους. Μια σύντομη ένταση, και οι security μας πήραν πίσω στις εξέδρες … Κόλαση. “

loading...