Κουίκ και Κουβέλης “αδειάζουν” τον Πάνο Καμμένο

Στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια επικρατεί ο τυχοδιωκτισμός και η μεταγραφές επώνυμων. ενίοτε και ανώνυμων, στελεχών. Σκοπός η στήριξη κομμάτων για την παραμονή τους στην κυβέρνηση, ενώ οι στόχοι των “μετεγραφέντων ιδεολόγων” πολιτικών εστιάζονται κυρίως στην αγωνία τους να παραμείνουν στη θέση του βουλευτή ή και να γίνουν υπουργοί…!

Στα πλαίσια αυτά, και διαπιστώνοντας από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις πως ο Πάνος Καμμένος έχει “καεί” πολιτικά και δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από το “έργο” του Πάνου Καμμένου στην διαδικασία απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών (Κούκλατζη και Μητρετώδη), δημιουργώντας έτσι ο ίδιος πολιτικές παρακαταθήκες προς το ΣΥΡΙΖΑ και πιθανή μελλοντική του συνεργασία. Εξάλλου, ο “ιπτάμενος” Κουίκ, ως υφυπουργός Εξωτερικών, δεν θα ήθελε επ’ ουδενί να απομακρυνθεί από την πολιτική σκηνή της χώρας, και μια πιθανή βουλευτοποίησή του η οποία και θα του εξασφαλίσει μια άνετη οικονομική ζωή.

Παράλληλα, ο Φώτης Κουβέλης, βρήκε κι αυτός την ευκαιρία να ξεχάσει την ύπαρξη του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει αρχίσει να μένει απελπιστικά μόνος, αν και πληροφορίες μας αναφέρουν πως κάνει τις δικές του επαφές με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον (και, φυσικά, την βουλευτική ασυλία).

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δημήτρης Καμμένος, στο οποίο περιγράφει την αποσύνθεση της “ηγετικής” προσωπικότητας του Πάνου Καμμένου. Εξάλλου, ο Δημήτρης Καμμένος, γνωρίζει από πρώτο χέρι τόσο τον χαρακτήρα όσο τις ό,ποιες πολιτικές “ικανότητες” του σημερινού υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
loading...