Ήξεραν για νεκρούς στο Μάτι 2,5 ώρες πριν τη «ενημέρωση»!

Οργή προκαλούν τα όσα έρχονται στην επιφάνεια για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι όχι μόνο για τις παραλείψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, αλλά και για το θέατρο που έπαιξαν πρωθυπουργός και υπεύθυνοι φορείς μετά.

Αρκετή ώρα πριν την ζωντανή μετάδοση τη ενημέρωσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο Επιχειρήσεων, υπήρξε καταγραφή για τον πρώτο νεκρό από τις φονικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, την ύπαρξη νεκρού από την φονική πυρκαγιά από τις 21:30 το βράδυ της 23ης Ιουλίου καταδεικνύει το δελτίο συμβάντων του ΕΚΕΠΥ που αποκαλύπτει Κυριακάτικη εφημερίδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει πως η πρώτη ειδοποίηση από το ΕΚΑΒ για την ύπαρξη νεκρού στο Νέο Βουτζά καταγράφεται στις 21:33, σχεδόν δυόμιση ώρες προτού ο πρωθυπουργός αρχίσει να ενημερώνεται από τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής και τους αρμόδιους υπουργούς. Στην σύσκεψη η οποία μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση δεν γίνεται καμία αναφορά σε θύματα.

Ωστόσο στις 10:15 υπάρχει ενημέρωση για δεύτερο νεκρό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Και η ενημέρωση για νεκρούς συνεχίζεται καθώς ο αριθμός αυξάνεται και στις 11:15 γίνεται λόγος για άλλους δυο νεκρούς, πιθανότατα αλλοδαπούς υπηκόους.

Στις στις 23:15, το ΕΚΕΠΥ έχει επισήμως ενημερωθεί για τέσσερις νεκρούς ενώ αναφέρεται πως πλήρη γνώση είχαν ο διοικητής και ο υποδιοικητής του ΕΚΕΠΥ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πριν τα μεσάνυχτα, στις 11:49 συγκεκριμένα, ειδοποιείται η Γενική Γραμματεία Πολίτικης Προστασίας να παραλάβει από το ΚΕΕΛΠΝΟ σάκους για την περισυλλογή νεκρών.

loading...

1 thought on “Ήξεραν για νεκρούς στο Μάτι 2,5 ώρες πριν τη «ενημέρωση»!

  1. Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία

    Η μήνυση που κατατέθηκε από το Ε.ΠΑ.Μ. είναι πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά. Πρώτη φορά νόμιμος πολιτικός φορέας καταθέτει μήνυση επί εσχάτη εναντίον του επίσημου πολιτικού συστήματος. Κανείς άλλος φορέας έως σήμερα δεν τόλμησε να το κάνει. Παρά τις αντιμνημονιακές ή πατριωτικές φανφάρες πολλών. Και κανείς άλλος από τους γνωστούς και προβεβλημένους αντιμνημονιακούς φορείς δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ε.ΠΑ.Μ. ώστε να συμβάλει ως συμμηνυτής, ή έστω να υποστηρίξει την όλη προσπάθεια. Κι αυτό υποδηλώνει πολλά για τις αληθινές πολιτικές προθέσεις όσων εμφανίζονται να διεκδικούν αντιμνημονιακά ή πατριωτικά σκήπτρα.

    Για εμάς δεν υπάρχει πιο ασφαλές κριτήριο το κατά πόσο μια δύναμη, είναι όντως αντιμνημονιακή, ή απλά πουλά φούμαρα για λόγους ψηφοθηρίας, από τη στάση της απέναντι στη μήνυση. Όποιος θέλει να διαπιστώσει πόσο στ’ αλήθεια αντιμνημονιακός είναι κάποιος, δεν έχει παρά να τον ρωτήσει γιατί δεν έχει συμπαραταχθεί με τη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.
    https://www.epamhellas.gr/?p=77828

    Στηρίζουμε και υπογράφουμε για την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

    http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.