Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – 2 νεκροί και 2 τραυματίες – «Αλλάχου Ακμπάρ» φώναζε ο δράστης

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά από την επίθεση με μαχαίρι στο προάστιο Trappes του Παρισίου λίγο μετά τις 10 το πρωί (ώρα Γαλλίας).

Αρχικά το Reuters μετέδωσε ότι ο δράστης της επίθεσης «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία και στη συνέχεια το Europe 1 μετέδωσε ότι υπέκυψε στα τραύματά του.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Le Parisien αναφέρουν ότι ο δράστης μετά την επίθεσή του μπήκε σε κάποιο κιόσκι από το οποίο φώναζε στους αστυνομικούς «ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Μην μπείτε, θα σας καθαρίσω όλους». Κατά τις ίδιες πληροφορίες λίγο μετά τις 10:20 (ώρα Γαλλίας) βγήκε από το χώρο και τότε τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί.

Πληροφορίες του Europe1 αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν περίπου 30 ετών και χτυπούσε αδιακρίτως με το μαχαίρι ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε απασχολήσει τις γαλλικές αρχές το 2016 για υποθέσεις τρομοκρατίας.

loading...

1 thought on “Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – 2 νεκροί και 2 τραυματίες – «Αλλάχου Ακμπάρ» φώναζε ο δράστης

  1. ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΧΑΜΕΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΛΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 20-30 ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΙΛΑΜΟΦΑΣΟΣΥΤΑΣ ΣΚΑΤΟ-ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΝΟΠΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΤΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΞΗΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΝΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΙΣΟΒΟΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΟ ΕΝΑ ΛΗΣΤΗ ΕΝΑ ΒΙΑΣΤΗ. ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 270 ΕΚΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΟΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…..

Comments are closed.