«Έχω πάρει 15.000 ευρώ νυχτοκάματο» – Δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής το είπε (βίντεο)

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη ζωή του προχώρησε γνωστός τραγουδιστής της πίστας. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έχει απατήσει συντρόφους του στο παρελθόν.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ματθαίος Γιαννούλης αποκάλυψε ότι έχει πάρει νυχτοκάματο 15 χιλιάδες ευρώ, παραδέχτηκε τις απιστίες που έκανε στις συντρόφους του και μίλησε ανοιχτά για τις ουσίες. Μάλιστα δεν παρέλειψε να απαντήσει και για τι

«Ποτέ δεν υπήρχαν μεγάλα νυχτοκάματα, ποτέ δεν υπήρχαν μικρά. Αν ένας καλλιτέχνης, όσο επώνυμος και να είναι, φέρνει μέσα στο μαγαζί 40 – 50 άτομα τη βραδιά, δεν πρόκειται να πάρει μεροκάματο μεγάλο. Αν ένας καλλιτέχνης το βράδυ φέρνει στο μαγαζί 1000 άτομα, θα πάρει και 10 και 15 χιλιάδες. Τα έχω φέρει και τα έχω πάρει. Με το αλκοόλ δεν είχα ποτέ σχέση. Δυο ουϊσκάκια θα τα πιω, και 4 και τα τσίπουρα μου θα πιω και τα κρασιά μου. Και με ουσίες είχα σχέση, γιατί τη νύχτα δουλεύω, μέσα στις ουσίες ήμουν. Δεν ήμουν ναρκομανής», είπε ο Ματθαίος Γιαννούλης στην εκπομπή Splash στο Epsilon και μίλησε ανοιχτά και για την απιστία.

«Υπήρξα πάρα πολλές φορές άπιστος. Μόνο άπιστος ήμουν, δεν ήμουν ποτέ πιστός. Η πρώτη φορά που είμαι πιστός, είναι με την γυναίκα που είμαι τώρα. Δεν το έλεγα. Κότα ήμουν. Με ανακάλυπταν γιατί καρφωνόμουν απευθείας μόλις πήγαινα σπίτι. Ε μια δυο τρεις, έλεγαν φύγε. Εγώ την απιστία δεν την συγχωρώ. Αν καταλάβαινα ότι με απαντά η σύντροφος μου θα έπαιρνα το παιδί και θα έφευγα».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

loading...

1 thought on “«Έχω πάρει 15.000 ευρώ νυχτοκάματο» – Δείτε ποιος γνωστός τραγουδιστής το είπε (βίντεο)

  1. Αφού υπάρχουν τα κορόϊδα που σου τα δίνουν, γιατί να μην τα πάρεις;

Comments are closed.