ZACHARIADI сказать вздор!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Η δήλωση …
«Δίπλα στους φιλήσυχους και δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι διαδήλωναν σε αυτές τις διαδηλώσεις, κάποιοι οι οποίοι δημιουργούσαν θόρυβο, ένταση, λέγανε ακρότητες, μιλάγανε για προδοσίες, για εθνικές μειοδοσίες, ίσως να μην ήταν τόσο αγνοί πατριώτες, ίσως μερικοί από αυτούς να “τα
έπαιρναν”», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο σχολιασμός …
Με την παραπάνω δήλωση ο εν λόγω κύριος ξεπέρασε κάθε όριο και ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορεί να του αποδοθεί είναι αυτός του άθλιου και του αχρείου!
Κομματικό Kαλόπαιδο των νέων Γερμανοτσολιάδων δείχνει να έχει καβαλήσει τελείως το καλάμι και με ύφος χιλίων Καρδιναλίων περί διαβαίνει τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ρόλο Γκαίμπελς προκειμένου να παραπληροφορεί τον Ελληνικό λαό.
κ. Ζαχαριάδη επειδή συμμετείχα μαζί με πολλούς φίλους στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία μας αλλά και σε παλαιότερα τα τελευταία χρόνια θέλω να σας πληροφορήσω ότι πράγματι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δημιουργούν επεισόδια.
Αυτοί βέβαια οι κάποιοι οι οποίοι λέγονται Αντιεξουσιαστές, Παρακρατικοί, Μπαχαλάκηδες κ.α σε πολλές των περιπτώσεων πριν την αστυνομία επιτίθενται και στους απλούς πολίτες δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις οι οποίες στο τέλος διαλύουν τις συγκεντρώσεις αλλά και δημιουργούν την αίσθηση του φόβου στο κόσμο για να μη συμμετέχει μελλοντικά σε αυτές.
Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι εγώ αλλά και η πλειονότητα των συμπατριωτών μας θεωρούμε ότι αυτοί οι μαυροφορεμένοι μασκοφόροι Αλητήριοι υπηρετούν διαχρονικά ως έμμισθοι μισθοφόροι το σύστημα και στην προκειμένη περίπτωση Εσάς!
Αντί λοιπόν να λέτε αυτές τις γελοιότητες περί Ρώσων σας προτρέπω να πάτε να μπείτε στα υπόγεια της Νομικής σχολής Αθηνών, στο Πολυτεχνείο, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης για να ξετρυπώσετε όλους αυτούς τους Ποντικούς και να κατάσχεται τις χιλιάδες μολότοφ που έχουν αποθηκευμένες.
Επίσης σας πληροφορώ ότι Προδότες και Μειοδότες δεν σας λένε αυτοί οι Λίγοι (οι οποίοι επί της ουσίας σας εξυπηρετούν) αλλά εμείς Όλοι, οι Πολλοί, οπότε καλό θα είναι να αναλογιστείτε όσο είναι καιρός γιατί άραγε συμβαίνει αυτό και τι μπορεί να επιφέρουν μελλοντικά όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί σε εσάς αλλά και στην  Αριστερή Εθνομηδενιστική και Φασίζουσα παρέα σας!!!

Υποσημείωση
Να επισημάνω ότι ο τίτλος των σκέψεων μου είναι στα Ρώσικα και σημαίνει “Ζαχαριάδη λες ανοησίες”.
Ελπίζω με αυτό οι Ρώσοι να συγκινηθούν και να μου στείλουν κανένα ρούβλι!
Έλεος πια όχι άλλο κάρβουνο!!!

loading...

4 thoughts on “ZACHARIADI сказать вздор!

  1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΞΕΡΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ;

  2. ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΕΟΣ? ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΤΕΡΗ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…ΚΡΙΜΑ….

  3. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ, ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

  4. Απου τσι Στρογγυλούδες βαστάς;

Comments are closed.