ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (λέγε με H.A.A.R.P.)

Ωραία ας πούμε ότι η εκκίνηση της φωτιάς ήταν “τυχαία”. Να δούμε λίγο κάτι ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ μέχρι τώρα δεν έχω δει να σχολιάζει.
Για να γίνει ότι έγινε,να φτάσει η φωτιά στη θάλασσα σε χρόνο… “dt”, θα έπρεπε να φυσούν ΘΥΕΛΛΏΔΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ άνεμοι για ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ,και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβη!

Που το περίεργο θα ρωτήσει κάποιος.
Το περίεργο και ΑΦΥΣΙΚΟ έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι τέτοιου είδους άνεμοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, μιας και ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ!
Γι’αυτό και στο παρελθόν, που είχαμε πολλές φορές πυρκαγιές στην περιοχή, ΠΟΤΕ η φωτιά δεν κατέβηκε μέχρι την θάλασσα καταστρέφοντας τους οικισμούς, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ!!! Και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, με το που η φωτιά έφτασε στην θάλασσα, “όλως τυχαίως”… ΄άρχισαν να κοπάζουν και οι άνεμοι!
Οι “αυθεντίες” και οι “επιστήμονες” βέβαια (δηλ. οι χρήσιμοι ΗΛΙΘΙΟΙ-ξερόλες του συστήματος), θα σας αιτιολογήσουν το παράδοξο και πρωτοφανές του πράγματος με την γνωστή “καραμέλα” της… “κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης”,η αλήθεια όμως είναι, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (λέγε με H.A.A.R.P. ,τα σύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής ΔΕΝ είναι ατομικά, αλλά ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΆ! ) κάτι που το πρωτοφανές και “αφύσικο” του άνεμου (σε διάρκεια,ένταση και κατεύθυνση) ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Και βέβαια, αν δεχθούμε το σενάριο δημιουργίας τεχνητών ατμοσφαιρικών συνθηκών είναι αδύνατον να δεχθούμε ότι και η φωτιά ξεκίνησε “τυχαία” και από “αμέλεια”…

Αυτά βέβαια, ΔΕΝ θα τα ακούσετε σε κανένα κανάλι, ούτε θα τα διαβάσετε σε εφημερίδα, τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού ΔΕΝ ασχολούνται με…. “γραφικές συνωμοσιολογίες” παρα μόνον με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ με τα οποία “ταϊζουν” τον… “κυριαρχο λα(γ)ό” (που τελικά έγινε και “στιφάδο”….)

food for thought (για όσους διατηρούν ακόμα κάποια στοιχειώδη λογική και κρίση….)

loading...