Ο Γ.Κατρούγκαλος και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται να πάνε σε εκδήλωση λόγω Μακεδονικού

Μία πρωτοφανή ανακοίνωση εξέδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία καταγγέλλουν ότι φοβούνται να πάνε σε εκδήλωση στη Μεσσηνία λόγω Μακεδονικού.

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας ότι φοβούνται να πάνε σε εκδηλώσεις για τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Τέλλο Άγρα εξ αιτίας των διαδηλώσεων και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν χαρακτηριστικά «Και οι τρεις μας θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στα «Αγαπήνεια 2018», να τιμήσουμε τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπεταν Τέλλο
Άγρα και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί εμείς τη θεωρούμε εθνικά ωφέλιμη.
Πώς είναι δυνατόν να γίνει όμως κάτι τέτοιο, όταν στο ίδιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκ των προτέρων γίνεται λόγος για «εθνική μειοδοσία της 17ης Ιουνίου 2018»;

Είναι μεγάλο το ολίσθημα και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη της δημοτικής αρχής για την προσπάθεια αυτή διχασμού των δημοτών της Τριφυλίας. Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να κάνουν την ιστορία σχολείο, όχι αρένα μίσους ή φυλακή συνειδήσεων. Κακές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι στάζουν το δηλητήριο του διχασμού, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια που πολλές φορές τα πλήρωσε πανάκριβα ο τόπος»

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Γιώργος Κατρούγκαλος, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας

loading...

4 thoughts on “Ο Γ.Κατρούγκαλος και δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται να πάνε σε εκδήλωση λόγω Μακεδονικού

  1. κατρουγκαλε κατρουγκαλε που μοιαζεις με μουσκαρι ουτε και αυτοι που υπηρετεις δεν θα σου κανουν χαρι

  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΄΄ΚΥΝΟΒΟΛΕΙΟ' ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΤΕΣ'΄ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΡΟΥΚΑΛΕ. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΞΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ….

  3. ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΟ ΑΓΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ .ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΤΟΝ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ . ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΥΒΡΗ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΟ ΑΓΑΠΗΝΟ .ΑΥΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΣΑΣ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΛΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Comments are closed.