Σ.Θεοδωράκης: «Η παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θα ήταν συνταγή αποτυχίας»

«Στην πολιτική δεν υπάρχουν εύκολες επιλογές – έχουμε μπροστά μας ανηφόρες και αναποδιές» επισήμανε στην ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης, κλείνοντας τις εργασίες της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, εμφανώς ικανοποιημένος για το 97-16 υπέρ της εισήγησης που κατέθεσε, αιτιολόγησε την απόφαση της αποχώρησης υποστηρίζοντας ότι η παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής θα ήταν συνταγή αποτυχίας.

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα μίλησε για συνεργασία με φιλελεύθερες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις και ανακοίνωσε συνέδριο για πολιτικές θέσεις, κυβερνητικές συνεργασίες και ηγεσία τον Οκτώβριο.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Και ότι δεν προτίθεται να αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, έκανε λόγο για κατασκευασμένα σενάρια από κυβερνητικούς προπαγανδιστές.

Ψέματα λέει και η ΝΔ, συνέχισε, πως το Ποτάμι πήγε αριστερά για να λεηλατήσουν τη φιλελεύθερη δεξαμενή. Ψέματα απέδωσε και στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς κάποιοι αποδίδουν την αποχώρηση σε υπόγειες συμφωνίες, όπως είπε.

loading...

5 thoughts on “Σ.Θεοδωράκης: «Η παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θα ήταν συνταγή αποτυχίας»

  1. Ενώ με σένα αρχηγό μπομπολάκη θα "πετούσε" από επιτυχία….
    Και μετά ήρθε το διαζύγιο.
    Τόση ήταν η διάρκεια της μεγάλης σας αγάπης σαρσεμάκη με το κλεφτοπασοκ.
    Γιατί απλά, πάτε με τέτοιους πορδογάμους να βάψετε αυγά πουλώντας "μούρη" στον κοσμάκη….!

  2. του μπομπολα τ'αρχι@ι το αποτυχημενο μιλαει για αποτυχια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ. ΛΟΥΦΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΚΠΟΜ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ . ΑΗΔΙΑΣ.

  4. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

  5. Θεοδωρακη με το κιναλ αποτυχια και τωρα πας για αυτοδυναμια.Στα ταρταρα εσυ και καποιοι αλλοι που θες να συνεργαστεις.

Comments are closed.