Οι ψυχές δεν δικαιώνονται με παροχές και δωροδοκίες, αλλά με ουσία και με μετάνοια των υπευθύνων

Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου μίλησε στον ΣΚΑΙ για μεγάλες ποινικές ευθύνες της περιφέρειας και των Δημάρχων και  για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.


Πρόκειται για κακούργημα είπε.  Πρόσθεσε  Πρέπει ένας  εισαγγελέας  να καλέσει  την περιφερειάρχη και τους  τρεις  Δημάρχους  για να απολογηθούν αν έπραξαν σύμφωνα με το σχέδιο <<ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ>> το οποίο έχουν στα συρτάρια τους. Το σχέδιο αυτό αναφέρεται σε πολλές λεπτομέρειες, ώστε να αποφεύγονται αυτά τα εγκλήματα από μέρους τους. 

Εμείς οι πολίτες ζητάμε απτήν αντιπολίτευση αλλά και απτούς εισαγγελείς να κάνουν το καθήκον τους. Να καλέσουν προς απολογία τους υπευθύνους. Μην το αποσιωπήσουν, γιατί θα  είναι συνένοχοι. ( Ο κόσμος θα τους κατατάξει στην ίδια κατηγορία των ανεύθυνων)

Όσο υλιστής και απνευμάτιστος να είναι κάποιος (όπως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  που  οι ίδιοι λένε ότι δεν πιστεύουν) δεν μπορεί να δεχτεί παροχές  και δωροδοκίες από την κυβέρνηση, όταν θάβει γονείς, παιδιά, συζύγους άδικα .Έσπευσε η κυβέρνηση η οποία ευθύνεται για τις ανθρώπινες ζωές  να  <μπουκώσει> τους συγγενείς  με παροχές  και διορισμούς, ώστε να μη  σπεύσουν στη δικαιοσύνη, και  οι υπεύθυνοι , ειδικά η περιφερειάρχης,  αναγκαστούν να δικαστούν για  ποινικές ευθύνες.

Έχουμε υποχρέωση στους νεκρούς να μην  αφήσουμε τους υπευθύνους Δημάρχους κα περιφερειάρχη ανεξέλεγκτους, όταν μάλιστα  το φαινόμενο με περιφερειάρχη την κ Δούρου επαναλαμβάνεται λόγω ανικανότητάς  της και μίσους μέσα της. 

αναγνωστης

loading...