Γιατί βλέπουμε στα κόμματα ντεποκιναλητισσες

Τα κόμματα επιλέγουν και μας υποχρεώνουν να ψηφίσουμε απ αυτούς που επέλεξαν αυτοί.Ο κόσμος ψηφίζει αυτούς τους προβαλλόμενους συνήθως, οι όποιοι  πάνε να βγάλουν ένα μισθό, και μας κοροϊδεύουν Όλοι μηδενός εξαιρομενου/ης δημοσιογράφοι ,συγγραφείς, ηθοποιοί, υποστήριξαν
ΣΥΡΙΖΑ και Τσιπρα προσωπικά. (έχω αναρτήσεις τους) παλαιοτέρα όλοι αυτοί έπαιρναν πολλά μαύρα περισσότερα απτους βουλευτές και υποστήριζαν κόμματα. Τώρα επειδή κόπηκαν  θέλουν να μπουν στη Βουλή. Έχουν πάρει πολλά  εύκολα και μαύρα από εμάς γενικά Δεν τους ξαναδίνουμε.

Θα είμαστε ανήθικα άτομα αν ψηφίσουμε απ αυτούς. Παίζουν θέατρο τώρα για τον μισθό. Άλλος περιφέρεται σαν επιτάφιος και κάνει ότι ακούει σαν ψυχολόγος ενώ θέλει το συμφέρον του.

Δεν λέει ποτέ ως ιδιοτελής θα κοπεί ο μισθός των βουλευτών για  να σας δώσουμε. Το ακούσατε μηπως; 

Άλλη έβριζε σαν αλητισσα για να πάρει ψήφους απτις καθαρίστριες.(Μήπως δεν το είχαμε καταλάβει;) 

Η Βουλη που έρχεται, (αν ψηφίσουμε προβαλλόμενους απτις ανωτέρω κατηγορίες) θα είναι χειρότερη της υπάρχουσας.

Είναι άτομα δυσαρμονικά ψεύτικα  πανε να μας ρουφήξουν κ αυτά για το προσωπικό  τους συμφέρον Έχουν επιλέξει θεατρίνους, άλλοι ,πριν από εμας  για εμάς. Τι κάνουμε. Μαθαίνουμε τον βίο τους και την πολιτεία τους, στην ουσία όχι το φαινεσθαι,  δεν ακούμε τι λένε και τι κάνουν τώρα, αλλά τι έλεγαν το 15. Απ αυτούς είμαστε έτσι. Είναι ένοχοι.

  Μαύρο σε όλους αυτούς.  Θέλουμε  έντιμα αγνά άτομα που δεν έχουν μπλέξει με ΜΜΕ,  που δουλεύουν αθόρυβα, με ουσία, χωρίς να προβάλλονται και να παινεύονται. Το ότι μαθαίνουν κάτι και το λένε με θέατρο, δε σημαίνει τίποτα για τον χαρακτήρα τους και το πνεύμα τους. Η ουσία είναι η ενδοσκόπηση . Την κάνουμε; Δύσκολη θα μου πείτε. Καλύτερα να λέμε. Τι ωραία τα λεει ο/η τάδε.

Πρέπει ν αλλάξουμε εμείς για να δούμε αλλαγές.

loading...

1 thought on “Γιατί βλέπουμε στα κόμματα ντεποκιναλητισσες

Comments are closed.