Χατζηδάκης: Όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παραμύθια – Νομίζω ότι τους έχουμε παραπάρει στα σοβαρά

Ερωτηθείς για τα όσα καταλογίζει η κυβέρνηση στη ΝΔ για τις συντάξεις απάντησε ότι “επίσης εμείς θέλουμε να φέρουμε τις επτά πληγές του Φαραώ στην Ελλάδα. Είμαστε κακοί άνθρωποι, έχουμε προηγούμενα με τον κόσμο, θέλουμε να χάσουμε τις εκλογές και γενικότερα καλύτερα να μην μας
ψηφίσει κανένας και να ψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση που τόσο έχει καλυτερεύσει τη ζωή μας, έχει αυξήσει τους μισθούς, τις συντάξεις, κατήργησε το μνημόνιο με ένα άρθρο και έναν νόμο και μετά από όλα αυτά μπορούν να ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα και να προχωρήσουμε μπροστά. Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω, τους έχουμε παραπάρει στα σοβαρά”.

“Ο κ. Μοσκοβισί είναι η Ευρώπη; Ο κ. Ρένγκλινγκ που είναι επίσης Ευρώπη μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει κοστίσει 100 δισ., ο κ. Βίζερ που είναι επίσης Ευρώπη ανέβασε τον λογαριασμό στα 200 δις. Επομένως, εγώ θα έλεγα ανεξαρτήτως τι λένε οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ας σκεφτούν αυτοί που μας ακούν αν στα σπίτια τους τα τελευταία 3,5 χρόνια το πράγμα πήγε μπρος ή πίσω” ανέφερε.

“Ψηφίσαμε μια κυβέρνηση για να καλυτερεύσει τα πράγματα, δεν λέω εγώ αυτό που είπαν ότι θα ακυρώσουν το μνημόνιο με έναν νόμο κλπ, τα οποία ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά, αλλά στέκομαι στη λογική αυτών που λένε ότι αν κάνουν δύο από τα δέκα, καλά είμαστε. Αλλά δεν έκαναν κανένα! Πήγαν προς τα πίσω τα πράγματα” τόνισε.

“Έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζω μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι είναι δεξιός, φιλελεύθερος, ότι δεν ξέρω ότι, αλλά πάντως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι άλλα λέει τη μία ημέρα και άλλα την άλλη. Προσπαθούμε να διδαχθούμε από τα λάθη μας και τα λάθη των άλλων και λέμε λίγα γιατί θέλουμε να τα κάνουμε όλα. Νομίζω ότι έχοντας δοκιμάσει τις συνταγές της αερολογίας και του λαϊκισμού και έχοντας δει ότι αντί να πάμε μπρος πάμε πίσω, μπορούμε πια να στραφούμε σε ένα κόμμα, που χωρίς να κουνάει το δάχτυλο, κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα βασισμένο σε αυτά που πέτυχαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς μαγικές συνταγές” τόνισε.

loading...

1 thought on “Χατζηδάκης: Όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παραμύθια – Νομίζω ότι τους έχουμε παραπάρει στα σοβαρά

  1. Όσο δεν κατέβαινετε με τον κόσμο στους δρόμους για να πέσει το σάπιο ανθελληνικό καθεστώς των συριζαιων προδοτών, άλλο τόσο τους παρέχετε πολιτική κάλυψη στα εγκλήματα τους.

Comments are closed.