Θα τον συναντήσουμε όλοι αυτόν τον/την τύπο. Τον ύπουλο υποψήφιο βουλευτή. Αναλύστε τον.

Είδα μια γνωστή μου που είναι και  γνωστή από τα ΜΜΕ.

Μου έκανε εντύπωση   η γλυκύτητά της που κατάλαβα ότι είναι ψεύτικη. Έκανε τη ψυχολόγο στους γύρω, ότι ήθελε να  ακούσει τα βάσανα τους, ότι συνέπασχε μαζί τους, όλα θεατρινίστικα.

Έλεγε ότι αγαπάει την Ελλάδα, ότι θέλει να φτιάξουν τα πράγματα, ότι θα αγωνιστεί, και λοιπές νοστιμιές. Παντού έβαζε τη φωτο της,(σαν τη Δουρου)

Την ρώτησα όταν μείναμε μόνες μας, αν βάζει υποψηφιότητα με κόμμα. Μετά από πολλές αναστολές και αλλαγές συζήτησης το παραδέχτηκε. Είπε δεν έβαζε τα προηγούμενα χρόνια, γιατί τώρα θέλει να φτιάξει την Ελλάδα. Όμως μετά από ερωτήσεις,  είπε ότι παλαιότερα έβγαζε πολλά τυχερά πολύ περισσότερα από τους βουλευτές, ενώ τώρα έχει οικονομική ανάγκη για τα παιδιά της.

Θέλει να τα στείλει έξω να σπουδάσουν. Έλεγε κάτι διάφορα ότι είναι καλοί μαθητές κλπ, ενώ έβλεπε αυτά που ήθελε να δει  και σ αυτό. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν ήταν καλά θα έπαιρναν υποτροφία και δεν θα περίμεναν να παρασιτούν εις  βάρος μας μέσω του γονιού τους, ο οποίος θέλει να τον πληρώνουμε στη Βουλή.

Είπε επίσης ότι δεν έβαζε υποψηφιότητα παλαιότερα, γιατί   ντρεπόταν που δεν έχει πτυχίο, (κάπου πέρασε αλλά δεν τελείωσε)  ενώ τώρα με τους συριζαιους ντελιβεραδες βουλευτές της έφυγε το κόμπλεξ. Διαβάζει να φαίνεται για να βγάλει τον μισθό του βουλευτή και λέει συνέχεια ότι είναι μορφωμένη.  Δεν τη νοιάζει το πτυχίο όπως ούτε την κοινωνία. Ονειρεύεται τον εαυτό της να  μιλαει στη Βουλή. Κάνει αγώνα να μπει

Ακούσατε να πουν τίποτα όλοι αυτοί για μείωση των μισθών των βουλευτών και των προνομίων τους; Θέλουν να σιτίζονται από εμάς. Να γίνουν Δ.Υ για αυτό γλείφουν τον κόσμο. Αυτοί οι ανθρώπινοι τύποι θα μας λεηλατήσουν .Κάνουν τους γλυκείς για να πάρουν από παντού ψήφους, ενώ θέλουν μόνο το μισθό.

Μαύρο σε όλους τους προβαλλόμενους τύπους.  Έχουν βλάψει την Ελλάδα, έχουν φάει πολύ χρήμα εύκολα. Μας κοροϊδεύουν.  Θα είμαστε ανήθικοι αν ψηφίσουμε τέτοια ιδιοτελή άτομα. Παραδέχτηκε κ αυτή ότι μέσα απτα ΜΜΕ έβριζε την προηγούμενη κυβέρνηση και έφερε έμμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα τον κατηγορεί. Δε θέλουν το καλό της Ελλάδας αυτοί.

Μπείτε στο μυαλό τους. Μην ακούτε τι λένε. Είναι ύπουλοι/ες. Αυτές οι νοοτροπίες μας έφεραν εδώ.

Προτιμάμε τους ευθείς και όχι τους ύπουλους που περιφέρονται σαν τον επιτάφιο και κάνουν τους ψυχολόγους, ενώ αυτοπροβάλλονται συνεχώς. 

 αναγνωστης

loading...