Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την κατάθεση τροπολογίας για την διεξαγωγή των εκλογών στην Τοπική ΑυτοδιοίκησηΔ

Ραχήλ Μακρή: «Ο θίασος των κατσαπλιάδων απατεώνων που άρπαξαν Δήμους και Περιφέρειες, καταθέτει τροπολογίες για να αποφύγει τον διασυρμό στο ΣτΕ. Είτε Μάιο, είτε Οκτώβριο, θα αποδείξω πως ένας Δήμος μπορεί να γίνει πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη»Η τροπολογία που κατατέθηκε από ένα θίασο υποτακτικών βουλευτών την τελευταία στιγμή για να διεξαχθούν οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον μήνα Μάιο, δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για κυβέρνηση ανίκανων να συντάξουν ένα νομοσχέδιο σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Ο αρμόδιος Υπουργός, προκειμένου να αποφύγει την προσωπική του ευθύνη, πέταξε το μπαλάκι στους βουλευτές για να καταθέσουν την τροπολογία στο νομοσχέδιο του «Κλεισθένη 1» που συζητείται στην Βουλή, καθώς διαπίστωσε την τελευταία στιγμή ότι η παράταση του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών πέραν του Μαΐου του 2019 είναι παράνομη και αντισυνταγματική και ότι αν υπήρχαν προσφυγές στο ΣτΕ το αποτέλεσμα θα ήταν ο πολιτικός διασυρμός τους.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον ίδιο Υπουργό που άσκησε πολιτική δίωξη εναντίων μου όταν επέστρεψα όπως ορίζει ο νόμος στην οργανική μου θέση μετά την βουλευτική μου θητεία, παραβιάζοντας συνταγματικά μου δικαιώματα και αρνούμενος να εφαρμόσει τους νόμους.

Φυσικά μεγάλο ρόλο για την αναδίπλωση τους στην διεξαγωγή των εκλογών τον Μάιο του 2019, αντί του Οκτωβρίου όπως οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει, έπαιξαν και οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κυβερνών κόμμα τρίτο και τον κίνδυνο, το διάστημα από Μάιο μέχρι Οκτώβριο του 2019 που δεν θα έχουν την διακυβέρνηση της χώρας να εξαφανιστούν από τον χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε για αυτό θέσπισαν «απλή αναλογική», προκειμένου να ελέγχουν οι δικές τους ισχνές μειοψηφίες τα Δημοτικά Συμβούλια.

Είτε με απλή αναλογική, είτε Μάιο, είτε Οκτώβριο γίνουν οι εκλογές, θα είμαι παρούσα σε αυτές, διεκδικώντας με όραμα και ελπίδα ο Δήμος που ζω, ο Δήμος Παλλήνης, να γίνει υπόδειγμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να αποδείξει την ανικανότητα και την επικινδυνότητα ενός θιάσου κατσαπλιάδων, απατεώνων που άρπαξαν τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας με ψέματα και έχουν επιδοθεί σε ένα πάρτι σε βάρος των Δημοτών και κατοίκων της Περιφέρειας.

Ραχήλ ΜακρήΟικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

loading...