ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΣΤΟΝ “ΟΥΚΡΑΝΟ” ΠΡΕΣΒΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Κύριοι Βουλευτές,

·       Είναι αφελές να πιστέψει κανείς ότι οι ΤσιπροΚαμμένοι (αφελής όποιος πιστεύει ότι ο Καμμένος εννοεί όσα λέει) και οι λοιποί μνημονιακοί (οι Κουμουτσακικοί «ευρωπαϊστές» του ανήκομεν στη Δύση και οι λοιποί που δήθεν αντιδρούν),  δεν γνωρίζουν τα
από μακρού  διαδιδόμενα  σχέδια  των ΗΠΑ, των γερμανών κτλ, για τη «Μακεδονία για τους Μακεδόνες». Και τα άλλα παρόμοια.

·       Πχ κάποτε έλεγαν και ίσως το σχεδιάζουν ακόμα και για απόσχιση της Ελληνικής Κρήτη. Μάλλον λόγω της από τότε γνωστής σε αυτούς τεράστιας ποσότητας φυσικού της  αερίου.

·       Προφανώς επίσης το νόημα αυτό, της «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες»  είχε και το θρασύτατο  «εμείς θα την λέμε Μακεδονία» (συνημμένο),  του σκληρού πυρήνα του 4%, του εθνομηδενιστικού «πατριωτικού» ΣΥΡΙΖΑ. 

·       Καθώς το ίδιο νόημα, την «Μακεδονία για τους Μακεδόνες», είχε και η παρέλαση στα σκόπια για να τα λέει «Μακεδονία»,  του κ. Τσίπρα, του «αστέρος» κ. Τζανακόπουλου και πολλών άλλων εθνομηδενιστικών νεοταξικών «αριστερών» του ΣΥΡΙΖΑ.

·       Σήμερα, δεδομένου  ότι πλέον δεν ανήκουμε ούτε καν στη Δύση αλλά στον «Ουκρανό» αυτόν πρέσβη, μετά την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών και την ταυτότητα, που τα  έδωσε  ως λέγεται στους σκοπιανούς ο  «ουκρανός» αυτός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ,  όπου και ανήκουμε.

·       Και που με τον Τσίπρα να παραπλανεί «έξυπνα», ως ο ίδιος ο Ζάεφ το παραδέχεται  (δείτε κατωτέρω) ότι του έδωσαν την ταυτότητα (δείτε όλην την συνέντευξη στον κατωτέρω σύνδεσμο ελληνιστί λινκ), οι σκοπιανοί άρχισαν άμεσα να προωθούν τα από μακρού αυτά σχέδια τους για τη «Μακεδονία για τους Μακεδόνες».

·       Που με την ανωτέρω προϊστορία, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι κ.κ.,  Τσίπρας και ο Ταλλεϋρανδος και Μέττερνιχ μας, μετέχουν σε αυτά.

·       Προϋπόθεση όμως για να αποσχιστεί η Μακεδονία μας αποτελεί η δημιουργία μεγάλης και  πλήρους απογοητευούσης και δυσαρέσκειας στους Έλληνες της Μακεδονίας μας  (τους μοναδικούς πραγματικούς και όχι made in Tsipras ψευτομακεδόνες),  εναντίον των χαμουρτζήδων, όπως τους λέμε εμείς οι Μακεδόνες (τη Μακεδονία μου θεωρώ τρίτη πατρίδα μου) πολιτικών της Αθήνας.

·       Αυτό το βεβαιώνει  κατωτέρω ο Ζάεφ, δηλώνοντας θρασύτητα και πονηρά ότι: «And I think not the politicians but citizens, Macedonians and Greeks will find solutions even without Zaev and Tsipras because the solution must be only to build a friendship.

·       Ήτοι: «Και νομίζω ότι όχι οι πολιτικοί, αλλά οι πολίτες, οι Μακεδόνες και οι Έλληνες θα βρουν λύσεις ακόμα και χωρίς τον Ζάεφ και τον Τσίπρα, επειδή η λύση πρέπει να είναι μόνο να οικοδομήσουμε μια φιλία».

·       Και συνεπώς συνάγεται ότι λέει,  ώστε «Έλληνες» της Μακεδονίας  να «ξαναγίνουν» δηλαδή Μακεδόνες.

·       Ο Ζάεφ δεν μπορούσε να ήταν σαφέστερος για την προδοσία

·       Δείτε στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης και στον σύνδεσμο όλη τη συνέντευξη του «μακεδόνα» με βούλα ως λέγεται του Πράιατ, και  των ΤσιπροΚαμμένων του  και του «τρομερού» Μέττερνιχ του,   της μνημονιακής μας Μπανανίας, κ. Κοτζιά

Efi Koutsokosta/Euronews, http://www.euronews.com/2018/07/12/fyrom-we-could-be-a-target-for-russia- :

·       Efi Koutsokosta:  «…………. Then we go to Greece. And there is also a part of this government and I don’t speak about Tsipras but his coalition partner that he is against this agreement. Do you have the feeling or the impression that this agreement and the future of your country and the EU process depends on this government?»

·       Zoran Zaev/ FYROM’s Prime Minister: ……
«And I think not the politicians but citizens, Macedonians and Greeks will find solutions even without Zaev and Tsipras because the solution must be only to build a friendship».

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...