ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ BLOGGERS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


2 ΒΙΝΤΕΟΣτοχεύουν στον έλεγχο των κατοίκων του πλανήτη με κάθε τρόπο... 

Η ΝΤΠ μέσω της περιβόητης αμερικανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας ή Homeland ετοιμάζει ένα μαζικό «φακέλωμα» όλων των ανεξάρτητων Bloggers , δημοσιογράφων , και πολλών όσων ορθογραφούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ο αμερικανικός τύπος . 


Στην πραγματικότητα, η υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συντάξει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων «δημοσιογράφων, συντακτών, ανταποκριτών, κοινωνικών μέσων μαζικής επικοινωνίας, bloggers κλπ. συλλέγοντας κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να έχει σημασία για αυτούς».

« Έτσι, αν διαθέτετε ιστοχώρο, ιστολόγιο ή είστε πολύ ενεργός στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το αμερικανικό υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας θα σας βάλει σε μια λίστα και θα αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για σας. 


Η DHS όπως ονομάζεται με τα αρχικά της η υπηρεσία αυτή, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προσλάβει ανάδοχο εταιρεία για να βοηθήσει στην παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης και θα χρειαστεί σίγουρα αρκετή βοήθεια, επειδή πρόκειται για πολύ μεγάλη δουλειά …», αναφέρει αμερικανικό άρθρο . 


Στο πλαίσιο της «παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης», η DHS επιδιώκει να εντοπίσει πάνω από 290.000 παγκόσμιες πηγές ειδήσεων καθώς και χιλιάδες χρήστες σε κοινωνικά μέσα σε περισσότερες από 100 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών, κινεζικών και ρωσικών, για άμεση μετάφραση στα αγγλικά και φυσικά έλεγχο. 


Η αμερικανική υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας θα έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε μια προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης τεράστια βάση δεδομένων των μέσων ενημέρωσης, που θα συμπεριλαμβάνει δημοσιογράφους , εκδότες , ανταποκριτές, χρήστες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, bloggers κλπ. 


«Οποιαδήποτε μέσα ενημέρωσης», όπως μπορούμε να φανταστούμε , διότι θα είναι αρκετά ευρύτατη η λίστα και θα περιλαμβάνει εκδόσεις για απευθείας συνδέσεις , εκπομπές, ραδιόφωνα, εμπορικές και βιομηχανικές εκδόσεις, τοπικές πηγές, εθνικά / διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και παραδοσιακές πηγές ειδήσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης». 
Εάν αυτό ακούγεται εξαιρετικά επικίνδυνο για το τι ετοιμάζουν , αυτό συμβαίνει διότι όντως όλα αυτά είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικά. 

 

1 σχόλιο :