Μας μαθαίνουν «νέα» Ιστορία: Ο Π. Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών λέει υπουργός της κυβέρνησης!

Μετά το Ν.Καρανίκα έρχεται άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος για να εκστομίσει ανιστόρητες ασυναρτησίες σύμφωνα με τις οποίες ο Π.Μελάς πολεμούσε με τους… Σκοπιανούς εναντίον των Βουλγάρων!

Απλά δεν υπάρχει! Καταρχήν ο Π.Μελάς και ο Γερμανός Καραβαγγέλης  πολέμησαν εναντίον της εξέγερσης του Ίλιντεν. Η εξέγερση του Ίλιντεν εορτάζεται και από τους Βούλγαρους.

Συνεπώς θα πρέπει να προσέχει πολύ πριν βγει και πει… παπαριές που απομειώνουν την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας στις συζητήσεις για το Σκοπιανό σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης

Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι: «Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».

Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι: «δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.

Δείτε τη δήλωσή του:

loading...

7 thoughts on “Μας μαθαίνουν «νέα» Ιστορία: Ο Π. Μελάς ήταν σύμμαχος … των Σκοπιανών λέει υπουργός της κυβέρνησης!

  1. ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΑΠΟΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ1ΔΗΜΗΤΡΟΦ.ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ -ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.

  2. Τωρα αν λέω αν εγώ πώ οτι η φουκαριάρα η μάνα του ήταν η που τάνα της ταξιαρχίας του ΕΛΑΣ και μετέπειτα της κοματικής οργάνωσης της γειτονιάς και ο καημένος ο πατέρας του περιέφερε με καμάρι τα ένδοξα παράσημα-κέρατα με τα οποία τον τίμησε το κόμα.Αν υποστηρίξω όλα αυτά ίσως δεν λέω όλη την αλήθεια,πάντως δεν λέω και πασιφανή ψέματα όπως ο επαγγελματίας ψεύτης και εθνοπροδοτης,αλλα και ασχετος συκοφάντης του ήρωα.

  3. Αν ειναι δυνατον δεν εχουν τιποτα αυτα τα προδοτοσκουλικια,διαβαζουν την ιστορια αναποδα.Ποσο μισελληνες ειναι τωρα αποκαλυπτονται.Αι στα τσακιδια μουληδες.

  4. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΕΙΔΗ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ?
    ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ? ΕΔΩ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΛΥΣΣΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΗ ΑΜΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΤΡΩΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΟΣ ΑΜΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΣΤΑΣ!!! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ….ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ 769 ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΟ.

  5. ΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ? ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ??????

  6. ρε τη καραγκιοζηδες ειναι αυτοι.γι'αυτο νομοιμοποιησαν την καναβη για να την καπνιζουν ανετα και να λενε οτι μαλακιες τους κατεβη στο κεφαλι.γαμω τον σπορο σας κοπρειες.

  7. ΓΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΗΤΙΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥΝΟ.. ΠΑΝΑ ΑΕΙ ΣΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΠΙΑ ΑΛΗΤΕΣ.

Comments are closed.