Β. Λεβέντης: “Αν δεν δώσουμε λεφτά για την άμυνα, οι Τούρκοι θα φτάσουνε στον Πειραιά…”

Ο Ερντογάν και η Τουρκία δεν την αλλάζουν την επιθετική τους τακτική. Η μόνη ισχυρή αντίσταση στον Τούρκο είναι ο ελληνικός στρατός να είναι ισχυρός, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, σχολιάζοντας την επανεκλογή του “σουλτάνου”.

Την εκτίμηση πως αν δεν διαθέσουμε λεφτά για την άμυνα, ο Τούρκος θα φτάσει στον Πειραιά να ελλιμενίζονται τα πολεμικά του πλοία διατυπώνει ο Β. Λεβέντης. Μιλώντας το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 ο κ. Λεβέντης προσθέτει πως “έχει τέτοια στρατιωτική ισχύ ο Τούρκος, που θα είμαστε η μύγα και εκείνοι οι γίγαντες”.

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε: “Αν δεν δώσουμε τους οκτώ, πολύ δύσκολα θα πάρουμε πίσω τους δύο”.

Β. Λεβέντης: Να γυρίσουν πίσω τα 100 δις που έφυγαν στο εξωτερικό
“Για να σωθεί η οικονομία, πρέπει να επιστραφούν τα λεφτά που φύγανε” δηλώνει στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος εκτίμησε ότι “…περίπου 100 δισ., φύγανε την τελευταία οκταετία στο εξωτερικό”.

Στο Σκοπιανό ο Τσίπρας έκανε του κεφαλιού του
Ερωτηθείς για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι “όταν η κυβέρνηση ενεργεί χωρίς Συμβούλιο Αρχηγών και χωρίς άδεια της Βουλής και κάνει ο πρωθυπουργός του κεφαλιού του, ενώ όλα τα κόμματα τα άλλα φωνάζανε, αναλαμβάνει προσωπικά ευθύνες”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο πρωθυπουργός “ενήργησε χωρίς Συμβούλιο Αρχηγών, χωρίς Βουλή και μας έβαλε σε έναν δρόμο, που αν η Ελλάδα κάνει πίσω θα γίνει το μαύρο πρόβατο του πλανήτη. Έχει ευθύνες ο κ.Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς, τις οποίες εγώ του τόνισα. Αναγκαστικά μας έβαλε σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή”.

με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ & ALPHA 98,9

loading...

1 thought on “Β. Λεβέντης: “Αν δεν δώσουμε λεφτά για την άμυνα, οι Τούρκοι θα φτάσουνε στον Πειραιά…”

  1. ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ

Comments are closed.