Η Εύη Σαλταφερίδου «κάρφωσε» την Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι ανταγωνιστική και εγωίστρια»! (βίντεο)

Η Εύη Σαλταφερίδου βρέθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στη σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα. Μια φιλία, η οποία διαλύθηκε, όταν η Εύη μετέβη στην ομάδα των μαχητών.

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης εξήγησε πως όταν άλλαξε ομάδα κατάλαβε πως η σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα θ’ αλλάξει καθώς η δεύτερη «είναι ανταγωνιστική και εγωίστρια».

Η Εύη Σαλταφερίδου αναφέρθηκε και στον τραυματισμό της που δεν πήγε αμέσως κοντά της η Κατερίνα Δαλάκα και το έκανε έπειτα από παρότρυνση συμπαίκτη της για να μην σχολιαστεί αρνητικά.

Τέλος, η Εύη τόνισε πως όταν η Κατερίνα βγει από το παιχνίδι θα ήθελε να την ρωτήσει γιατί τα λέει όλα αυτά για εκείνη, καθώς την έχει στεναχωρήσει το γεγονός που ο κόσμος πιστεύει πως η Εύη κατηγορεί την πρώην συμπαίκτριά της, ενώ δεν το έχει κάνει ποτέ.

loading...

2 thoughts on “Η Εύη Σαλταφερίδου «κάρφωσε» την Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι ανταγωνιστική και εγωίστρια»! (βίντεο)

  1. και λιγα ειπε η ευη για αυτο το ανθρωπομορφο κτηνος πιο πολυ μοιαζει με γκεσταμπιτης
    παρα με γυναικα η παρουσια της στο σαρβαιβορ εχει χαλασει ολο το παιχνιδι

  2. Το δηλητηριο της Δαλακας μολυνε ολη την ομαδα.Ολοι πασχουν απο Δαλακοκιτιδα.Ο Τσιλης ηταν αξιοπρεπης,απομακρος,σωστος,σοβαρος και επηρεασμενος απο την χολη της Δαλακας,ελεγε κατινιστικα.Μεχρι και η Βιργινια χαζοκατινιζει.Δεν μιλαω για την Μελινα βγαζει χολη.Συμφωνω οτι η Δαλακα φετος διελυσε το παιχνιδι.

Comments are closed.