Επεισόδια για την Μακεδονία στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια για την Μακεδονία στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Θεσσαλονίκη.  Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και κρότου λάμψης όταν διαδηλωτές κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τα γραφεία των ΑΝΕΛ όπου επιτέθηκαν πετώντας αντικείμενα και μπουκάλια.

Νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή χιλιάδων ατόμων.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πολλοί κρατούσαν στα χέρια τους κρεμάλες στέλνοντας σαφές μήνυμα στο Μαξίμου.  Η πορεία κατευθύνθηκε στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.

loading...

3 thoughts on “Επεισόδια για την Μακεδονία στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ?ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ?ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ?ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΥΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ?ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΨΗΦΑΛΑΚΙΩΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΡΙΔΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ,ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ….

  2. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  3. δεν ντρεποντε λιγο και αυτα τα ματ-αστυνομια.αντι να πεταν τα χειμικα στους προδοτες μπας και τους πνιξουν και γλιτοσουμε αυτοι τα πεταν στο κοσμο.αυτη η αστυνομια ζη σε αλλη χωρα; προστατευη τους προδοτες και οχι το δικιο του κοσμακι.τη σκατα ορκο δωσανε προτου μπουν στο σωμα.

Comments are closed.