Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας», μιλώντας στα σλάβικα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ 

Ο βουλευτής Κώστας Σέλτσας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δηλώσεις στην «μακεδονική» έκδοση της DW, με το ειδησεογραφικό δίκτυο να υποστηρίζει ότι δήλωσε πως είναι «Μακεδόνας και δεν το κρύβει στη Βουλή»

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα υπόλοιπα μέλη της κυβερνητικής πλειοψηφίας να επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες να παρουσιάσουν τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ ως «θετική» για τη χώρα μας, ωστόσο λίγες ώρες μετά, ήρθε το πρώτο «χαστούκι» και μάλιστα από στέλεχος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για τον βουλευτή Φλωρίνης Κώστα Σέλτσα, ο οποίος από τις Πρέσπες έκανε δηλώσεις στο δίκτυο της Deutsche Welle. Σ’ αυτές, οι οποίες έγιναν μάλιστα στην -αποκαλούμενη από τους γείτονες- «μακεδονική γλώσσα», ο κ. Σέλτσας δήλωσε, πάντα σύμφωνα με το διεθνές ΜΜΕ, πως είναι «εθνικός Μακεδόνας», συμπληρώνοντας πως «δεν το κρύβω στη Βουλή».

«Ο Κωνσταντίνος Σέλτσας ήταν μεταξύ των ευτυχέστερων ανθρώπων στη σημερινή τελετή υπογραφής της συμφωνίας. Είναι ένας εθνικός Μακεδόνας από τη Φλώρινα, ο οποίος έχει εκλεγεί βουλευτής στην ελληνική Βουλή με το κυβερνών κόμμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει ένα απόσπασμα από το άρθρο της «μακεδονικής» υπηρεσίας της DW.

«Έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτή τη μέρα. Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για του Έλληνες και τους Μακεδόνες» σημειώνει σε άλλο σημείο ο κ. Σέλτσας, με τον δημοσιογράφο να υπογραμμίζει πως εξεπλάγην από τα «άπταιστα μακεδονικά στα οποία μίλησε καθώς επίσης και με την ανοιχτή παραδοχή ότι αισθάνεται εθνικά Μακεδόνας».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Φλωρίνης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας». Ωστόσο δεν ανέφερε γιατί επέλεξε να μιλήσει στη γλώσσα που οι βόρειοι γείτονες αποκαλούν «μακεδονική».

loading...

8 thoughts on “Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας», μιλώντας στα σλάβικα (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. εισαι νεκρος απλα ακομα περπατας μουλε των σκοπιων

  2. Ένας Εθνικός μαλάκας είσαι και τίποτα παραπάνω!

  3. ^ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΓΑΛΛΟ ^ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  4. Μονο για ελληνας βουλευτης δε μοιαζει, για κατσαπλια προδοτη ομως ειναι φτυστος!!!

  5. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Μ ΑΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΜΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ 2 ΜΟΥΣΛΙΜ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΣΕΛΤΣΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ . ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΙΤΟΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ? ΕΙΜΑΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΠ ΛΕΡΙΝ . ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ?ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ.ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΛΑΥΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ?ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝ/ΞΗ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ . ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΩ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 1900 ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ . ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ?ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΥΔΑΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .ΔΙΩΡΥΓΑ ΣΕ ΑΞΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΘΗΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΕΡΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΛΑΥΟΜΑΚΕΔΘΝΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ .

  6. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ…

  7. Κάπου το διάβασα και μου φάνηκε αληθινό.Εγραφε λοιπόν,στους 100 κομμουνιστές οι 40 είναι απατεώνες και άπληστοι κλέφτες,οι 59 είναι ηλίθιοι και 1 ιδεολόγος!
    Η εκδίκηση είναι δική μου είπε ο Θεός και ναι πράγματι ρίχνει κάτι σφαλιάρες ωχ,ωχ,ωχ, που αν δεν συνέλθεις σε παρατάει και στο κατόπιν σε αναλαμβάνει ο εξαποδώ για όλη σου τη μετα θάνατον ζωή.
    Προσέχετε παιδιά να μη κάνετε εγκληματικά λάθη.Μη κάνετε σε κανέναν αυτό δεν θέλετε να κάνουν σε εσάς.

  8. ενα εχω να σου πω σαν Νικος , εισαι ηλίθιος !!!!! μπουρδέλο κράτος , επρεπε να σε σπάσουν στο ξυλο αλλα , κατι σαν εσενα πίνουν το αιμαι του ελληνικου λαου !! προδότη !!!

Comments are closed.