Λεβέντης για Σκοπιανό: Όποιος πρωθυπουργός δώσει το όνομα θα είναι στο πυρ το εξώτερον επ’ άπειρον – ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Τσίπρας μέσω υποτίθεται αριστερών μέτρων προσπαθεί να ξεχάσουμε την πείνα, το τέταρτο μνημόνιο, την προδοσία της Μακεδονίας. Αυτά δηλαδή που είναι ουσιώδη και δεσμεύουν τις επόμενες γενιές” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Λάθος ήταν, έπρεπε να πει η Εκκλησία δεν πρέπει να δίδεται το όνομα Μακεδονία, όχι ας κάνει η Βουλή ότι θέλει. Αν η Βουλή δώσει το Μακεδονία, συμφωνεί ο Αρχιεπίσκοπος; Δεν το πιστεύω αυτό. Αλλά η Εκκλησία είναι όμηρος της Πολιτείας, δεν μπορεί να κάνει αντίσταση η Εκκλησία λόγω των οικονομικών και των ιδρυμάτων που συντηρεί” ανέφερε.

“Όποιος πρωθυπουργός δώσει το όνομα θα είναι στο πυρ το εξώτερον επ’ άπειρον. Ο Τσίπρας προχώρησε σε όλα, κάνει νόμους που δεν θέλει ούτε το 1% της κοινωνίας, θεωρεί ότι είναι τσαμπουκάς. Δεν ξέρει ότι όταν πας κόντρα στην κοινωνία τελικά βυθίζεσαι εσύ. Θα ξαναπάρουν εξουσία σε άλλα 500 χρόνια; Αμφιβάλλω. Είναι προδοσία να δώσουμε το όνομα στα Σκόπια” συμπλήρωσε.

“Ο Κοτζιάς είναι συνήγορος των Σκοπιανών. Καλύτερο συνήγορο από τον Κοτζιά, δεν θα μπορούσαν να βρουν οι Σκοπιανοί” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

loading...