Translate the article and read it to your Language

Ιούδας Ισκαριώτης και Εφιάλτης ο Αντίκυρος συνώνυμα της προδοσίας…Ένας άθλιος πολιτικάντης, ο οποίος υφάρπαξε την ψήφο του λαού με τα ασύστολα προεκλογικά του ψεύδη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ένας μη εκλεγμένος, αλλά διορισμένος ΥΠΕΞ, ο Νίκος Κοτζιάς, ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος στους γείτονες Σκοπιανούς, παρακάμπτοντας τη δεδηλωμένη θέληση του ελληνικού λαού! Παρακάμπτοντας το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και το ίδιο το υπουργικό συμβούλιο της κυβερνήσεως!

Ανέλαβαν διά της υπογραφής τους, την πλήρη ευθύνη για το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, της εθνικής μας ταυτότητας, της γλώσσας μας στους βάρβαρους γείτονές μας!

Και το αντάλλαγμα ποιο ήταν; Τι ακριβώς κερδίσαμε ως χώρα;

Μια γραβάτα, που ξεδιάντροπα και υποτιμητικά παρέδωσε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων στον Έλληνα ομόλογό του!

Πάντως η ιστορία έχει διδάξει την τύχη όλων εκείνων που με τις πράξεις τους πρόδωσαν ότι θεωρητικά τους αντιπροσώπευε!

Αντιλαμβανόμενοι εκ των υστέρων το κακό που είχαν πράξει!

Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, ένας από τους 12 μαθητές του Ιησού Χριστού, γεμάτος τύψεις για την προδοσία του Κυρίου του, επέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας στους Ρωμαίους και ακολούθως κρεμάστηκε!

Έτσι ο Ιούδας έγινε συνώνυμο της Προδοσίας!

Ο Εφιάλτης, αρχαίος Έλληνας, παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση του όρους Καλλίδρομο των Θερμοπυλών, προκειμένου να οδηγήσει τα στρατεύματα των Περσών στα νώτα των Σπαρτιατών του Λεωνίδα!

Μετά από λίγα χρόνια δολοφονήθηκε στην πατρίδα του τα Αντίκυρα!

Και ο Εφιάλτης έγινε συνώνυμο της Προδοσίας!
Το τρενάκι του τρόμου εκτροχιάζεται…

Αυτή η προδοτική συμφωνία της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιουργεί ήδη κυβερνητικές παραισθήσεις…

Ήδη ο βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψηφίζοντας την κατάπτυστη συμφωνία παραχωρήσεως των ιερών και οσίων της Μακεδονίας στους γείτονες Σκοπιανούς, διαγράφηκε από την Κ.Ο. και το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και εκ των πλέον έμπιστων προσώπων του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε την παραίτησή της, υπό το βάρος των εθνικών ευθυνών που επισύρει αυτή η προδοτική για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ…

Επίσης, πλήθος επιφανών στελεχών των ΑΝΕΛ – ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα – εγκαταλείπουν το πλοίο που έμπασε νερά και ανάδειξε στην επιφάνεια αρουραίους…

Έτσι, ο κυβερνητικός συνασπισμός καταρρέει! Τελικά το τρενάκι του τρόμου εκτροχιάζεται διά μέσω μιας εθνικής συμφοράς…

Γι΄ αυτό αναζητούνται από το πολιτικό κοινοβουλευτικό Σύστημα νέοι καλοθελητές που θα στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ των άθεων, των σταλινικών, των απατρίδων…

Οι πολιτικές εξελίξεις ήδη διαφαίνονται ραγδαίες…
Στον Καιάδα… στον Καιάδα…

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε πολιτική μου ανάλυση προέβλεψα ότι τους ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα θα τους αντικαθιστούσε το “Ποτάμι” των Διεθνιστών…

Ο αγαπητικός του Συστήματος, πρώην δημοσιογράφος του Mega, Σταύρος Θεοδωράκης, που το Μεγάλο κανάλι επί χρόνια μακροημέρευε την προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη…

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις λοιπόν, κάνουν λόγο για κλοτσηδόν εκπαραθύρωση του “Ποταμιού” από το “Κίνημα Αλλαγής” της Φώφης Γεννηματά και το κούνημα του χεριού του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη!

“Έλα να κυβερνήσουμε με τους 151 που έχουμε! Το μπόρεσε τόσα χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δεν θα τα καταφέρομε εμείς; Μόνο βάστα γερά Σταύρο, μην αποχωρήσει κι άλλος ποταμίσιος και πάμε σε εκλογές… Σώσε με και θα σε σώσω… Τι θα κάνω με τον Πάνο τον Καμμένο; Τρέχει να σωθεί, αφού προσπαθώ να τον ρίξω στον Καιάδα..”!

Όπου, σύμφωνα με την ιστορία οι Σπαρτιάτες έριχναν εκεί τους κακούργους και τους αιχμαλώτους πολέμου…
Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι…


Δανείζομαι από το πατριωτικό σάιτ των “Αττικών νέων” την παραπάνω φωτογραφία, όπου το συζητάνε το “θέμα ”σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με το βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο!

Τον πολιτικό γυρολόγο, Θανάση Παπαχριστόπουλο, που αφού πέρασε από τα “μαγαζιά” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βρήκε λιμάνι στους ΑΝΕΛ. Όπου και εξελέγη βουλευτής, δεσμευόμενος πως θα τηρήσει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του για τις κόκκινες γραμμές που έθετε, και μια από αυτές ήταν η δέσμευση πως δεν θα αποδεχτεί σύνθετη ονομασία που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, στο ονοματολογικό της γείτονας χώρας των Σκοπίων!

Ωστόσο, προχτές παρά την αντίθετη θέση του κόμματός του, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ψήφισε ως θετική τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια!

Θα θυμάστε που είχα γράψει προ πολλών μηνών, πως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Έτσι, για να μην αφήσει καμιά πολιτική πτέρυγα παραπονούμενη!

Τους αρραβώνες και τελικά το γάμο – όπως λένε οι πληροφορίες μας – μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Παπαχριστόπουλου, έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Ο μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους χαλεπούς καιρούς του 2-3% (σ.σ. σύντομα επιστρέφει σε αυτά τα ποσοστά)!

Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, που το Σύστημα της ΝΤΠ τον τίμησε, αυτόν τον αριστερό “επαναστάτη” και τον τοποθέτησε ως αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου! Πράγμα απίστευτο σε άλλες εποχές!

Τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που διαφεντεύει τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ο συνδετικός του κρίκος με την μαντάμ Μέρκελ! Ναι αυτήν, που κάποτε οι Συριζαίοι, έβγαζαν σπυριά, μόνο στο άκουσμα του ονόματός της! Τώρα όμως, ο έρωτας είναι τρελός, αφού στηρίζει η Μέρκελ τη μακροημέρευση του Αλέξη στην Εξουσία για να φτάσει τα σύνορα της Ελλάδος μέχρι τη Λαμία!!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 20182 σχόλια :