Υπάρχει νόμος σε αυτή την χώρα; – 20 Ρομά «σάπισαν» στο ξύλο δύο αστυνομικούς στο «άβατο» των Άνω Λιοσίων

Τελικά υπάρχει αστυνόμευση σε αυτή την χώρα; Μετά το άβατο των Εξαρχείων έχουμε και το άβατο των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου όπου η Αστυνομία όχι μόνο αδυνατεί να επιβάλλει το νόμο αλλά και να προστατευτεί η ίδια από κακοποιά στοιχεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς από οικία Ρομά ακούγονταν υπερβολικά δυνατά μουσική, αλλά και πυροβολισμοί

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έσπευσαν στο σημείο με ένα περιπολικό.

Μόλις, όμως, έφθασαν, βγήκαν 20 άνδρες από το σπίτι και τους επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και μπουκάλια.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν πετώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401(κοινώς έφαγαν ξύλο) ενώ μεγάλη ζημιά υπέστη και το περιπολικό, το οποίο πλέον δεν έχει… κανένα τζάμι. 

loading...

5 thoughts on “Υπάρχει νόμος σε αυτή την χώρα; – 20 Ρομά «σάπισαν» στο ξύλο δύο αστυνομικούς στο «άβατο» των Άνω Λιοσίων

  1. Αν είχε συμβεί το αντίθετο, μαύρο φίδι που θα μας είχε φάει. Τι ΚΕΕΡΦΑ, τι Οργανώσεις για τα "Δικαιώματα" του "ανθρώπου" , τι ρουβίκωνες, τι αριστερόστροφοι σαρσέμηδες θα έβγαιναν και θα κατήγγειλαν την "Αστυνομική βία" κλπ κλπ… ΟΥΣΤ παλιοϋποκριταριό του κώλου….!

  2. na valoun myalo.an itan diadylotes gia tin makedonia tha itan olo magkia,me tous gydtous na tous paei.

  3. αν οι δράστες ηταν συνταξιούχοι οι αστυνομικοί θα ηταν άντρες με τα όλα τους.

  4. καλα τους κανανε.οταν χτηπαν συνταξιουχους και διαδιλωτες που διαδιλωνουν για την μακεδονια.ολα εδω πληρωνοντε θα ερθει και σε αυτα τα γουρουνια η σειρα τους.

Comments are closed.