«Κράξιμο» στον Τσίπρα στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν (εικόνες + video)


Με ιαχές και αποδοκιμασίες υποδέχτηκε το πλήθος τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την προσέλευση του στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στην Καλαμαριά όπου τελέσθη η εξόδιος ακολουθία για τον μεγάλο κωμικό Χάρρυ Κλυνν.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ναό αποδοκίμασε με βαριές εκφράσεις και συνθήματα τον πρωθυπουργό, όπως «ψεύτης» και «ντροπή».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και ο Χάρρυ Κλυνν στήριξε πολύ έντονα, κυρίως τα τελευταία 4 χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ, το στενό περιβάλλον του κωμικού αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο ηθοποιός αισθανόταν έντονα «ριγμένος» τόσο από το κόμμα όσο και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.Στην κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη έδωσαν το «παρών», εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, οι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης και Νίκος Παρασκευόπουλος κ.α.
Μαζί με τους εκατοντάδες απλούς πολίτες το ύστατο χαίρε στον Χάρυ Κλυνν έδωσαν και συνάδελφοί του όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής.

lykavitos.gr

1 σχόλιο :