Τί σημαίνει Χριστός Ανέστη; Γιατί τo λέμε 40 μέρες μετά το Πάσχα;

Είναι ένας χαιρετισμός που λέμε καθημερινά για 40 μέρες πρωί και βράδυ μετά την Ανάσταση μέχρι την παραμονή της Αναλήψεως, δηλαδή τότε που γιορτάζουμε την Απόδοση του Πάσχα. Ο χαιρετισμός αυτός αντικαθιστά κάθε άλλο χαιρετισμό (καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα…).Είναι ένας διάλογος επικοινωνίας και αναγνωρίσεως μεταξύ χριστιανών. Ο ένας ομολογεί την Πίστη του στην Ανάσταση του Χριστού λέγοντας «Χριστός Ανέστη» και ο άλλος, ο αδελφός του εν Κυρίω ανταποκρίνεται και απαντά με την ίδια βεβαιότητα της Πίστεως λέγοντας «Αληθώς Ανέστη».

Είναι μια πίστη που αποτελεί «την καρδιά και την ψυχή, την αρχή και όλο το συγκλονιστικό απερινόητο περιεχόμενο της Χριστιανικής μας Πίστεως, της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Ευαγγελίου του Χριστού μας. Κάθε φορά που προφέρουμε το «Χριστός Ανέστη», καταθέτουμε την ύψιστη και ανυπέρβλητη παραδοχή, αυτή που περιλαμβάνει όλα τα σημαίνοντα και σημαινόμενα των ιερών κειμένων της Εκκλησίας μας» (Μερ. Σπυροπούλου).

Είναι μια ομολογία του χριστιανού που βγαίνει αβίαστα μέσα από την καρδιά του, από το βίωμά του και την βεβαιότητά του ότι αναστήθηκε ο Χριστός και αυτό το πιστεύει και το ομολογεί και το ανακοινώνει προς κάθε κατεύθυνση. Πιστεύει στην μαρτυρία των αποστόλων, στην εμπειρία της Εκκλησίας και στην ενέργεια του Μυστηρίου της Πίστεως στη ζωή του.

Είναι ένα μαρτύριο το «Χριστός Ανέστη», διότι «η πίστη του Χριστιανού δοκιμάζεται με την Ανάσταση του Χριστού σαν το χρυσάφι στο χωνευτήρι. Απ΄ όλο το Ευαγγέλιο η Ανάσταση του Χριστού είναι το πιο απίστευτο πράγμα, ολότελα απαράδεκτο για το λογικό μας και αληθινό μαρτύριο για δαύτο» (Φ. Κόντογλου). Συγχρόνως είναι κι ένα άλλο μαρτύριο μέσα στον κόσμο που δυστυχώς πολύ λίγο πιστεύει στην Ανάσταση και προσπαθεί να πνίξει κάθε φωνή που την ομολογεί.

Είναι μια προσευχή – στην πλήρη του μορφή το «Χριστός Ανέστη» – που για 40 μέρες αντικαθιστά την έναρξη και την απόλυση των ακολουθιών της Εκκλησίας, αλλά και των ατομικών μας προσευχών. Συνοδεύεται και από τις άλλες σχετικές προσευχές που εμπεριέχονται στην Εναρκτήρια Ακολουθία τις αναστάσιμες ημέρες του Πεντηκοσταρίου.

Είναι μια μαρτυρία στον σύγχρονο κόσμο, τον βαπτισμένο και τον αβάπτιστο. Στον πρώτο να αναζωπυρώσει μέσα του το χάρισμα του αγίου Πνεύματος και να ξαναζωντανέψει την αποσταμένη ελπίδα, να δώσει κουράγιο και δύναμη για μετάνοια και στον άλλο για να τον αναστήσει από τη φθορά του πνευματικού θανάτου και τον ψυχαναγκασμό της ημερομηνίας λήξεως και να τον προσανατολίσει στην όντως ζωή δια του βαπτίσματος.

Είναι μια νικητήρια κραυγή, μια διαπίστωση νίκης, ότι ο θάνατος δεν κράτησε στα σπλάγχνα του τον βασιλέα της δόξης «ουκ ήν δυνατόν κρατείσθαι υπό της φθοράς τον Αρχηγόν της Ζωής. «Χριστός αναστάς εκ νεκρών ουκέτι αποθνήσκει, θάνατος αυτού ουκέτι κυριεύει». Νίκησε ο Χριστός τον διάβολο, την αμαρτία, τον κόσμο, τον θάνατο και τον Άδη και ελευθέρωσε «τους απ΄ αιώνος δεσμίους».

Είναι μια πολεμική ιαχή, ένα σάλπισμα πνευματικής επίθεσης, για το στράτευμα της Εκκλησίας που δίνει μάχες θεολογικές και πνευματικές κατά της αθεϊας, της πλάνης, των σκοτεινών δυνάμεων, της αιρέσεως και του σχίσματος, της αμαρτίας και του υποκόσμου. Ο Χριστός νίκησε και η «Εκκλησία Του πολεμουμένη νικά». Ζεί ο Χριστός εις τους αιώνες και μεις θα ζήσουμε και θα νικήσουμε με Αυτόν και δι΄ Αυτού. Η νίκη του Πνεύματος είναι δεδομένη. «Εξήλθε νικών και ίνα νικήση».

Είναι η ήρεμη δύναμη των αγίων μαρτύρων και των οσίων της Εκκλησίας μας διά μέσου των αιώνων. Η έμπνευσή τους, το στήριγμά τους και το κήρυγμά τους μέσα στην κοιλάδα του κλαυθμώνος και στις συμπληγάδες των διωγμών. Οι δύο αυτές λέξεις με τις πέντε συλλαβές κράτησαν όρθια την ψυχή «των αγίων των καθ΄ εκάστην γενεάν ευαρεστησάντων τω Κυρίω» μέσα στις ανελέητες εποχές των κατακομβών, των καταναγκαστικών έργων και των στρατοπέδων της Σιβηρίας, «της πείνας, των στερήσεων, των κακουχιών και των πάσης φύσεως δοκιμασιών» (Ηλ. Κατσάνος).

Είναι η θεολογία μας όχι μόνο για τη θεότητα του Κυρίου και τη μοναδικότητα του θεανδρικού προσώπου Του, διότι μόνος αυτός από μόνος Του, αυτεξουσίως, ανέστησε το νεκρωθέν σώμα του, δηλαδή η θεία φύση Του ανέστησε την ανθρώπινη, αλλά για το μέλλον του ανθρωπίνου σώματος. «Τα σώματά μας προορίζονται για την κοινή Ανάσταση των νεκρών στη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Μπορεί τώρα να φθείρονται και να θάπτονται, όχι να καίγονται, αλλά έχουν αιώνια προοπτική. Θα αναστηθούν…

Επομένως ας τα σεβόμαστε, ας αποφεύγουμε την αμαρτία που τα φθείρει, ας τα τιμούμε και μετά θάνατον με την ευλογημένη ταφή και όχι με την πολυέξοδη και την ασεβή καύση» (Φιλ. Νικολάου)

Είναι ο Εθνικός μας Ύμνος μέσα στην Εκκλησία, ο οποίος λέγει σε θεολογική γλώσσα αυτό που ο ποιητής εννόησε ποιητική αδεία και είπε για την Ανάσταση της Ελευθερίας, που αναδύεται, όπως στο θαυμάσιο όραμα του Προφήτη Ιεζεκιήλ, «απ΄ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά». Πάντοτε οι Ορθόδοξοι Έλληνες στις εκατοντάδες των χρόνων της αισχρής δουλείας μαζί με το «Χριστός Ανέστη» συμπλήρωναν μυστικά ή φανερά και το «Η Ελλάς Ανέστη» και «Η Β. Ήπειρος Ανέστη» και «Η Κύπρος Ανέστη» και «Η Πόλις Ανέστη»…!!!

Έτσι εξηγείται – και λίγα είπαμε – γιατί ο θεοφόρος Πατήρ ημών άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ (1759-1833) χαιρετούσε εφόρου ζωής τον κάθε άνθρωπο με τον αιώνιο Χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη, χαρά μου»!

Τόσα πολλά είναι και σημαίνει το «Χριστός Ανέστη»!!!

xrestia.gr

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2018 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ 
ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.


Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 

 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 

Από το ετος 2010 μ.χ, ξεκινησε για μια ακομη φορα ενας απίστευτος Εθνικος γολγοθας. 
 
 

 

Η Ελλαδα μας κάθε χρονο σταυρωνεται μαζι με τον Ιησου. 
 
Μονον που σε αντιθεση με τον Χριστο, η Ελλαδα παραμενει μονιμος, αδυναμη και δυστυχως καθηλωμενη επανω στον σταυρο του μαρτυριου. 
 
 

 

Φυσικα οσο επιμενουν οι κατοικοι-ραγιαδες να μην αλλαζουν τροπο ζωης, καμια ελπιδα επιιβιωσεως δεν διαγραφεται στον οριζοντα. 
 
 

 

Αυτό διοτι ό διαχρονικος τροπος επιβιωσης του Ελληνικου εθνους ηταν παντοτε τα χρηστα ηθη. 
 
 

Το χειροτερο ολων είναι ότι ηρθε ο Χριστος στην γη, εκανε θαυματα μαρτυρησε, σταυρωθηκε, αλλα δεν αναστηθηκε μεσα στις ψυχες των ανθρωπων.
Δηλαδη δεν αναστηθηκαν ψυχικα και πνευματικα αρκετοι ανθρωποι, στο περασμα 2018 ετων. 
 

 

Παρα πολλοι ανθρωποι παρεμειναν κακοι, δειλοι,
σαπιοι και ανανδροι. 
 
 
Σε μια ακομη εποχη γενοκτονίας για το εθνος μας,ολοι λενε ότι είναι χριστιανοι, ομως σταυρωνουν καθημερινα τον Χριστο μας με τις πραξεις τους. 
 
 
Το τραγικο είναι ότι οι δηθεν χριστιανοι ,δεν είναι ικανοι να κανουν μερικα απλα πραγματα που μας ζητησε ο Χριστος. 
 
 
Αραγε τι κοπο εχει να πας να κανεις παρεα σε ένα συνανθρωπο σου, απο την στιγμη που δεν μπορεις να τον βοηθήσεις οικονομικα, για να αποφυγει την αυτοκτονια, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφικη ενεργεια, οπως προτείνω μεταξυ αλλων στο αρθρο μου σχετικα με την επιβίωση του Ελληνικου εθνους, και όχι μονον. 
 
 
Τι κοστιζει να δωσεις ένα παλιο ρουχο που δεν φορας, και να μην πας μια δυο φορες στην καφετερια και οπου αλλου για να δωσεις αυτά τα χρηματα σε έναν αστεγο, και καποιες φορες να βοηθήσεις ένα αδεσποτο ζωο. 
 
 
Τι θα παθει καποιος εάν αγορασει αργοτερα καινουργια ρουχα; απολυτος τιποτα. 
 
 
Εντουτοις αυτά τα λιγα,αυτα τα ασημαντα δεν είναι ικανοι να τα κανουν η κατ ονομα χριστιανοι. 
 
 
Ειναι η απολυτη τραγικη ειρωνια, είναι η σχεδόν απολυτη προσβολή προς τον Χριστο, μετα της σεξουαλικες ανωμαλίες, αυτην την εποχη οι σατανιστες να εχουν αγαπη μεταξυ τους, να βοηθα ο ενας τον άλλο, σε όλα τα επίπεδα.
 
 
Ολα αυτα τα κανουν οχι γιατι ξαφνικα αλλαξαν και ηρθαν στον δρομο του Χριστου, αλλα για να πετυχουν μια ωρα νωρίτερα την δημιουργια του πολυποθητου για αυτους από τα αρχαια χρονια, κρατος του αντιχριστου. 
 
 
Οι εωσφοριστες, επετυχαν να μην υπαρχουν πλεον πολλοι χριστιανοι. 
 
 
Αυτην την εποχη ο ενας να κανει αδικα κακο στον άλλο, ειτε να αδιαφορει ο ενας για τον άλλο. 
 
 
Κατορθωσαν να καταργησουν το εμεις σχεδον σε ολους τους χριστιανους και να τους επιβαλλουν το εγω, που είναι απολυτα εωσφορικο, καταστροφικο.



Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε μονον γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει. 

Το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, και των ελαχιστων Ελλήνων, στην συγχρονη εποχη από τους ραγιαδες προδοτες.


Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και  υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων” δεν θα πολεμουσαν ποτε ολους τους προηγουμενους αιωνες οι ιεροι προγονοι μας. 
 
Ειδικα οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.
 
Το μονον το οποιο θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.
 

Εντουτοις 

 εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι

αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι μακραν ένα από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την εωσφορικη και θεοκαταρατη σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
 
 
Εκτος από της πολυ αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους , το σκλαβωμα χριστιανων, εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου
,

εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 

 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.


  
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 
 
 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
 
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος 
Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 

 
 
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
 
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
 
Ελληνες να εχετε υποψιν οτι απο την στιγμη που θα επιστρεψουμε στα Ελληνοχριστιανικα ηθη, οχι μονον θα επιβιωσουμε αλλα μελλοντικα η πατριδα μας θα γινει εκ νεου κοσμοκρατορια.
 
Για αυτο ακολουθειστε πολυ μεθοδικα, με πιστη, με επιμονη, με υπομονη, με ψυχραιμια και αγαπη τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση τις οποιες δεν σας προτεινει κανενας αλλος σε ολοκληρο τον κοσμο παρα μονον εγω μεσα απο την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η Απολλυσθαι). 

EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.


Τελειος ειναι μονον ο Θεος μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.
 

 

 
 
 
Αυτο το οποιο θελει να μας τονισει ο Αριστοκλης ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι λιγοτεροι η περισσοτερο αμαρτωλοι. 
 
 
Ομως η πραγματικη αξια σε εναν αληθινο Ελληνα ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του και να τα διορθωνει. 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
 
 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες,  

συμμαχια με την

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτο να αναφερω οτι η προταση μου σχετικα με την συμμαχια με την Συρια και τους γαμους με τις Συριες πολεμιστριες οταν τελειωσει ο πολεμος, εγινε με βαση το παραδειγμα των κουρφαιων του κοσμου.
 
 
Αυτοι ηταν  οι προογονων μας, της ενδοξης  Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι εκαναν συμμαχια με τους αρμενιους ωστε να επιβιωσουμε ως εθνος. 
 
Λεπτομερειες θα βρειτε σε αυτες εδω τις εργασιες μου. 

Απο ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται εναν μικρο μερος με βαση της παγκοσμιες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β 


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β












ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Α





loading...

22 thoughts on “Τί σημαίνει Χριστός Ανέστη; Γιατί τo λέμε 40 μέρες μετά το Πάσχα;

  1. Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία..

    ΣΤΡΑΒΩΝΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΒΔΟΜΟΝ παράγραφος 9

    Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι. Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· νυνὶ μέντοι τῇ φύσει τῶν τόπων ἀκολουθοῦντες καὶ τῷ σχήματι χωρὶς ἔγνωμεν αὐτὴν ἀπὸ τῆς ἄλλης Ἑλλάδος τάξαι καὶ συνάψαι πρὸς τὴν ὅμορον αὐτῇ Θρᾴκην μέχρι τοῦ στόματος τοῦ Εὐξείνου καὶ τῆς Προποντίδος. Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ. Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον, ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.

    «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιόμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε.»

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ

  2. Έπεσε και η μάσκα του… "πατριώτη" Μιχαλολιάκου… Ζητεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δημοψήφισμα τώρα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας” (βίντεο)

    Εάν θέλουν, ας κάνουν δημοψήφισμα.
    Να αποφασίσει ο Λαός για το μέγα αυτό εθνικό ζήτημα.

    Έχω γράψει πολλάκις, πως αυτή η κρίση… στην ουσία όχι οικονομική, αλλά κρίση ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ, που οφείλει να χαρακτηρίζει όποιον θέλει να λέγεται ΕΛΛΗΝ, θα ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι… και επί το λαϊκότερον, θα βγάλει ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!

    Όταν πριν από λίγους μήνες, οι … παμμακεδονικές και ομογενειακές οργανώσεις που διοργάνωσαν τα δυο μεγάλα συλλαλητήρια, (στημένα κατά την προσωπική μου άποψη, για να εκτονωθεί ο λαός) έστειλαν εξώδικο στους πρωτεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, εγραψα ένα σχόλιο στην σχετική ανάρτηση (εδώ)
    Αυτό:

    " Επιτέλους βγάλατε και την μάσκα…

    ΩΣΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
    Και το ζητάτε με… εξώδικο… δηλαδή ένα κωλόχαρτο στην ουσία, που είναι δεδομένο πως θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

    Και το ζητάτε από μια κυβέρνηση που απέδειξε πως το … Δημοψήφισμα ή μάλλον τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα ΝΟΘΕΥΕΙ!
    ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

    Γουστάρω να πέφτουν οι μάσκες των… "πατριωτών"… για να ξυπνάει ο λαός.

    Σας αφιερώνω ένα εξαιρετικό βίντεο… αυτό.

    Καλλιόπη Σουφλή"

    Το ίδιο αφιερώνω και στον γενικό γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Μιχαλολιάκο, έπεσαν και οι δικές σου οι μάσκες.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΡΕ;;;

    Ρώτησες όλους τους βουλευτές σου, γι αυτή σου την άποψη;
    Ρώτησες τους ψηφοφόρους σου;

    Όσο παραμένεις στην εξουσία, Μιχαλολιάκο, είμαι απόλυτα βέβαιη πως η Χρυσή Αυγή, δεν θα πάρει … ύψος…
    Θα μένει στάσιμη σαν το ΚΚΕ… κι εκείνο, γενικό γραμματέα έχεις… κοίτα βρε παιδί μου μια σύμπτωση, για τα … μαξιλαράκια του Συστήματος…

    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον καταγγελτικό σου λόγο περί αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής, από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών που θα κάνει το κοτζαμπάσικο αιδοιόπανο της Αριστεράς, καθώς και για τον προδοτικό του ρόλο.

    ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Έπεσε και η μάσκα του… "πατριώτη" Μιχαλολιάκου …
    https://attikanea.blogspot.com/2018/05/blog-post_418.html
    Πριν από 21 λεπτά – Ζητεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δημοψήφισμα τώρα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας” (βίντεο). Εάν θέλουν, ας …

  3. Ἡ θεία Εὐχαριστία εἶναι τὸ Μυστήριο τοῦ μεγάλου καὶ Μυστικοῦ Δείπνου, ποὺ ἵδρυσε καὶ τέλεσε πρῶτος ὁ Κύριός μας Ἰησοῦς Χριστὸς στὸ ὑπερῶο τῆς Ἱερουσαλὴμ τὸ βράδυ τῆς Πέμπτης, πρὶν ἀπὸ τὴν ἔναρξη τοῦ ἑβραϊκοῦ Πάσχα (Παρασκευή). Αὐτὸ τὸ Μυστήριο παρέδωσε ὁ Κύριος στὴν Ἐκκλησία Του γιὰ νὰ τελεσιουργεῖται σὲ κάθε θεία Λειτουργία.

    Ὡς Μυστήριο ἡ θεία Εὐχαριστία ἔχει τὴν ἔννοια ὅτι κάτω ἀπὸ τὰ στοιχεῖα τοῦ ἄρτου καὶ τοῦ οἴνου, τὰ ὁποῖα ἁγιάζονται μὲ τὴν ἐπίκληση τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, ὑπάρχουν πραγματικὰ τὸ ἄχραντο Σῶμα καὶ τὸ τίμιο Αἷμα τοῦ Χριστοῦ μας. Εἶναι τὸ Σῶμα ποὺ γεννήθηκε, πέθανε στὸ Σταυρό, ἀναστήθηκε ἀπὸ τὸν τάφο καὶ θεωμένο ἀναλήφθηκε ἐν δόξῃ στοὺς οὐρανούς, ὅπου κάθεται «ἐκ δεξιῶν τοῦ Πατρὸς».

    Ἡ θεία Εὐχαριστία, ὅμως, εἶναι ταυτόχρονα καὶ θυσία. Εἶναι πραγματική, ἀληθινή, ἀναίμακτη θυσία. Εἶναι ἡ σταυρικὴ θυσία τοῦ Κυρίου στὸ Γολγοθᾶ, ἡ ὁποία ἐπαναλαμβάνεται σὲ κάθε Λειτουργικὴ σύναξή μας «ὑπὲρ τῆς τοῦ κόσμου ζωῆς καὶ σωτηρίας».

    Ἡ θεία Εὐχαριστία εἶναι Μυστήριο κατεξοχὴν θεοποιητικό. Εἶναι τὸ Μυστήριο τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς Ἐκκλησίας. Ἐνῶ στὰ ἄλλα Μυστήρια παρέχεται ἡ Χάρη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος γιὰ τὸν ἁγιασμὸ τῶν πιστῶν, στὴ θεία Εὐχαριστία παρέχεται ὁ Ἴδιος ὁ Χριστός, τὸ Σῶμα καὶ τὸ Αἷμα Του, τὰ ὁποῖα μεταλαμβάνοντας οἱ πιστοὶ ἑνώνονται μὲ τὸ Χριστὸ καὶ μεταξύ τους σὲ μιὰ κοινωνία βαθιὰ χριστολογικὴ καὶ ἀνθρωπολογική. Γι᾿ αὐτὸ ἡ θεία Εὐχαριστία εἶναι τὸ κατεξοχὴν Μυστήριο τῆς Ἐκκλησίας.

  4. Ἡ Μετάληψη εἶναι ἡ τελευταία, ἡ πιὸ σημαντική, ἡ πιὸ οὐσιαστικὴ πράξη συμμετοχῆς τῶν πιστῶν στὸ Μυστήριο τῆς θείας Εὐχαριστίας. Τότε ὁλοκληρώνεται τὸ Μυστήριο, ὅταν μεταλαμβάνουμε τοῦ Σώματος καὶ τοῦ Αἵματος τοῦ Χριστοῦ, δηλαδὴ ὅταν μετέχουμε τῆς θεότητας τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ. Προκειμένου ὅμως νὰ προσέλθουμε στὴ θεία Μετάληψη ἀπαραίτητη εἶναι καὶ ἡ σχετικὴ προετοιμασία, ποὺ πρέπει νὰ εἶναι ἀνάλογη μὲ τὴν ἱερότητα τοῦ Μυστηρίου τῆς θείας Εὐχαριστίας. Ὁ πιστὸς πρέπει νὰ ἔχει σαφὴ αἴσθηση τῆς ἱερότητας τῆς θείας Μεταλήψεως. Νὰ πιστεύει ἀπόλυτα ὅτι πρόκειται περὶ τροφῆς μυστηριακῆς, ὅτι κάτω ἀπὸ τὸν ἄρτο καὶ τὸν οἶνο λαμβάνει μέσα του ὁλόκληρο τὸ Χριστό· ὅτι γίνεται χριστοφόρος καὶ θεοφόρος. καὶ γιαυτὸ δὲν πρέπει νὰ προσέρχεται στὴ θεία Μετάληψη ἐπιπόλαια καὶ μηχανικά, ἀπὸ ἁπλὴ συνήθεια, ἀλλὰ νὰ εἶναι ὅσο γίνεται «καθαρὸς» γιὰ νὰ δεχτεῖ μέσα του τὸν Καθαρὸ (τὸ Χριστὸ). Ἡ κατάσταση αὐτὴ ἀφορᾶ στὴν κάθαρση τοῦ ἐσωτερικοῦ κόσμου τοῦ ἀνθρώπου, τὸν «κρυπτὸν τῆς καρδίας ἄνθρωπον», τὴν κάθαρση δηλαδὴ τῆς σκέψης, τῆς ἐπιθυμίας καὶ τῆς βουλήσεως, ἡ ὁποία ἐπιτυγχάνεται μὲ τὸν συνεχὴ ἀγώνα κατὰ τῆς ἁμαρτίας κάτω ἀπὸ τὴν καθοδήγηση τοῦ πνευματικοῦ πατέρα.

    * * *
    Ἡ ὅλη προετοιμασία γιὰ τὴ θεία Κοινωνία ὁλοκληρώνεται μὲ τὴν Ἀκολουθία τῆς θείας Μεταλήψεως, ἡ ὁποία ἀποτελεῖται ἀπὸ τρία μέρη· τὸν Κανόνα, ποὺ διαβάζεται τὴν παραμονὴ τῆς ἡμέρας κατὰ τὴν ὁποία θὰ κοινωνήσει ὁ πιστός· τὴν κυρίως Ἀκολουθία, μὲ τὶς εὐχές, ποὺ διαβάζεται τὸ πρωί, προτοῦ μεταβοῦμε στὴν ἐκκλησία γιὰ τὴ θεία Λειτουργία· καὶ ἀπὸ τὶς μικρὲς εὐχὲς ποὺ λέγει ὁ λειτουργὸς ἀμέσως πρὸ τῆς θείας Μεταλήψεως.

    Κάθε φορά, λοιπόν, ποὺ πρόκειται νὰ μεταλάβουμε τὰ ἄχραντα Μυστήρια, μὲ εὐλάβεια μεγάλη καὶ πόθο ἱερό, μὲ συναίσθηση τῆς ἀνθρώπινης ἀδυναμίας μας ἀλλὰ καὶ ἐλπίδα στὸ ἔλεος καὶ τὴν ἀγάπη τοῦ Θεοῦ μας, ἀπὸ τὸ βράδυ νὰ διαβάζουμε μὲ προσοχὴ καὶ κατάνυξη πολλὴ τὴν Ἀκολουθία τῆς θείας Μεταλήψεως, γιὰ ν᾿ ἀκολουθήσει τὴν ἑπομένη ἡ συμμετοχή μας στὴ Λειτουργικὴ σύναξη καὶ τὴ θεία Μετάληψη τοῦ Σώματος καὶ τοῦ Αἵματος τοῦ Χριστοῦ μας, «εἰς ἄφεσιν ἁμαρτιῶν καὶ εἰς ζωὴν αἰώνιον».

  5. Μέλλων προσελθεῖν τοῖς ἀχράντοις Μυστηρίοις, μετὰ τὴν ἀφ᾿ ἑσπέρας εἰθισμένην Ἀκολουθίαν τοῦ Ἀποδείπνου, ἕως τέλους τοῦ «Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν…», λέγε μετὰ κατανύξεως τὸν παρόντα Κανόνα, οὗ ἡ ἀκροστιχὶς κατ᾿ ἀλφάβητον.

    Μέλλων προσελθεῖν τοῖς ἀχράντοις Μυστηρίοις, μετὰ τὴν ἀφ᾿ ἑσπέρας εἰθισμένην Ἀκολουθίαν τοῦ Ἀποδείπνου, ἕως τέλους τοῦ, Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν… λέγε μετὰ κατανύξεως τὸν παρόντα Κανόνα οὗ ἡ Ἀκροστιχὶς κατ᾿ Ἀλφάβητον.

    Ο ΚΑΝΩΝ
    ᾨδὴ α´. Ἦχος β´. Δεῦτε λαοί.
    Ἄρτος ζωῆς αἰωνιζούσης γενέσθω μοι τὸ Σῶμά σου τὸ ἅγιον, εὔσπλαγχνε Κύριε, καὶ τὸ Τίμιον Αἷμα, καὶ νόσων πολυτρόπων ἀλεξητήριον.

    Βεβηλωθεὶς ἔργοις ἀτόποις ὁ δείλαιος, τοῦ σοῦ ἀχράντου Σώματος καὶ Θείου Αἵματος ἀνάξιος ὑπάρχω, Χριστέ, τῆς μετουσίας, ἧς με ἀξίωσον.

    Θεοτοκίον.
    Γῆ ἀγαθή, εὐλογημένη Θεόνυμφε, τὸν στάχυν ἡ βλαστήσασα τὸν ἀγεώργητον καὶ σωτήριον κόσμῳ, ἀξίωσόν με τοῦτον τρώγοντα σώζεσθαι.

    ᾨδὴ γ´. Ἐν πέτρᾳ με τῆς πίστεως.
    Δακρύων μοι παράσχου, Χριστέ, ῥανίδας, τὸν ῥύπον τῆς καρδίας μου καθαιρούσας, ὡς ἂν εὐσυνειδότως κεκαθαρμένος, πίστει προσέρχωμαι καὶ φόβῳ, Δέσποτα, ἐν τῇ μεταλήψει τῶν θείων δώρων σου.

    Εἰς ἄφεσιν γενέσθω μοι τῶν πταισμάτων τὸ ἄχραντόν σου Σῶμα καὶ θεῖον Αἷμα, εἰς Πνεύματος Ἁγίου τε κοινωνίαν καὶ εἰς αἰώνιον ζωήν, Φιλάνθρωπε, καὶ παθῶν καὶ θλίψεων ἀλλοτρίωσιν.

  6. Θεοτοκίον.
    Ζωῆς τοῦ Ἄρτου τράπεζα, Παναγία, τοῦ ἄνωθεν δι᾿ ἔλεον καταβάντος, καὶ κόσμῳ καινοτέραν ζωὴν διδόντος, κἀμὲ ἀξίωσον νῦν τὸν ἀνάξιον, μετὰ φόβου γεύσασθαι τούτου καὶ ζήσεσθαι.

    ᾨδὴ δ´. Ἐλήλυθας ἐκ Παρθένου.
    Ἠθέλησας δι᾿ ἡμᾶς σαρκωθείς, Πολυέλεε, τυθῆναι ὡς πρόβατον διὰ βροτῶν ἁμαρτήματα· ὅθεν ἱκετεύω σε καὶ τὰ ἐμὰ ἐξαλεῖψαι πλημμελήματα.

    Θεράπευσον τῆς ψυχῆς μου τὰ τραύματα, Κύριε, καὶ ὅλον ἁγίασον καὶ καταξίωσον, Δέσποτα, ὅπως κοινωνήσω σου τοῦ μυστικοῦ Θείου Δείπνου ὁ ταλαίπωρος.

    Θεοτοκίον.
    Ἱλέωσαι καὶ ἐμοὶ τὸν ἐκ σπλάγχνων σου, Δέσποινα, καὶ τήρει με ἄῤῥυπον τὸν σὸν ἱκέτην καὶ ἄμεμπτον, ὅπως εἰσδεχόμενος τὸν νοητὸν μαργαρίτην ἁγιάζωμαι.

    ᾨδὴ ε´. Ὁ τοῦ φωτὸς χορηγός.
    Καθὼς προέφης, Χριστέ, γενέσθω δὴ τῷ εὐτελεῖ δούλῳ σου· καὶ ἐν ἐμοὶ μεῖνον ὡς ὑπέσχου· ἰδοὺ γὰρ τὸ Σῶμα τρώγω σου τὸ θεῖον καὶ πίνω τὸ Αἷμὰ σου.

    Λόγε Θεοῦ καὶ Θεέ, ὁ ἄνθραξ γένοιτο τοῦ σοῦ Σώματος εἰς φωτισμὸν τῷ ἐσκοτισμένῳ ἐμοί, καὶ καθαρισμὸν τῆς βεβηλωθείσης ψυχῆς μου τὸ Αἷμὰ σου.

    Θεοτοκίον.
    Μαρία μῆτερ Θεοῦ, τῆς εὐωδίας τὸ σεπτὸν σκήνωμα, ταῖς σαῖς εὐχαῖς σκεῦος ἐκλογῆς με ἀπέργασαι, ὅπως τῶν ἁγιασμάτων μετέχω τοῦ Τόκου σου.

    ᾨδὴ Ϛ´. Ἐν ἀβύσσῳ πταισμάτων.
    Νοῦν, ψυχὴν καὶ καρδίαν ἁγίασον, Σῶτερ, καὶ τὸ σῶμά μου, καὶ καταξίωσον ἀκατακρίτως, Δέσποτα, τοῖς φρικτοῖς μυστηρίοις προσέρχεσθαι.

    Ξενωθείην παθῶν, καὶ τῆς χάριτος σχοίην τε προσθήκην ζωῆς καὶ ἀσφάλειαν, διὰ τῆς μεταλήψεως τῶν ἁγίων, Χριστέ, Μυστηρίων σου.

    Θεοτοκίον.
    Ὁ Θεοῦ Θεὸς Λόγος ὁ Ἅγιος, ὅλον με ἁγίασον νῦν προσερχόμενον τοῖς θείοις Μυστηρίοις σου, τῆς ἁγίας Μητρός σου δεήσεσι.

    Κοντάκιον. Ἦχος β´. Τὰ ἄνω ζητῶν.
    Τὸν Ἄρτον, Χριστέ, λαβεῖν μὴ ὑπερίδῃς με, τὸ Σῶμα τὸ σὸν καὶ τὸ θεῖον νῦν Αἷμά σου· τῶν ἀχράντων, Δέσποτα, καὶ φρικτῶν Μυστηρίων σου μετασχεῖν τῷ ἀθλίῳ, μὴ εἰς κρῖμά μοι γένοιτο· γένοιτο δέ μοι εἰς ζωὴν αἰώνιον καὶ ἀθάνατον.

    ᾨδὴ ζ´. Εἰκόνος χρυσῆς.
    Πηγὴ ἀγαθῶν ἡ μετάληψις, Χριστέ, τῶν ἀθανάτων σου νῦν Μυστηρίων· γενηθήτω μοι φῶς καὶ ζωὴ καὶ ἀπάθεια, καὶ πρὸς ἀρετῆς θειοτέρας προκοπὴν καὶ ἐπίδοσιν πρόξενος, μόνε Ἀγαθέ, ὅπως δοξάζω σε.

  7. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 10:03 μ.μ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

    ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

    ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

  8. Ιεροσόλυμα)
    1. Γιατί έγινε η Ανάληψη μετά από 40 μέρες και όχι αμέσως μετά την Ανάσταση;
    Ο αρχηγός της ζωής, που έλυσε τα δεσμά του θανάτου με την Ανάστασή του, συναναστράφηκε με τους μαθητές του επί σαράντα ημέρες και επιβεβαίωσε σ’ αυτούς την Ανάστασή του με πολλές αποδείξεις. Δεν ανέβηκε στους ουρανούς την ίδια ημέρα που αναστήθηκε, γιατί κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε αμφιβολίες και ερωτηματικά. Διαφορετικά, πολλοί από τους άπιστους θα μπορούσαν να προβάλλουν το επιχείρημα ότι η Ανάσταση δεν ήταν παρά ένα ακόμη από τα όνειρα ευσεβών πόθων που γρήγορα έρχονται και πιο γρήγορα παρέρχονται. Για αυτό ακριβώς έμεινε ο Χριστός σαράντα ολόκληρες ημέρες στη γη, και εμφανίστηκε επανειλημμένα στους μαθητές του, και τους έδειξε τις ουλές από τα πληγές του, τους μίλησε για τις προφητείες που εκπλήρωσε με την ζωή και τα πάθη του ως άνθρωπος, και μάλιστα συνέφαγε μαζί τους.
    2. Γιατί έφαγε ο αναστημένος Χριστός ψητό ψάρι και μέλι;
    Στο σημερινό Ευαγγέλιον της Εορτής ακούμε ότι ζήτησε και έφαγε ο Χριστός «ιχθύος οπτού μέρος και από μελισσίου κηρίου», δηλ. ένα κομμάτι από ψητό ψάρι και από κηρύθρα με μέλι (Λουκ. 24:42). Γιατί αναφέρεται η λεπτομέρεια αυτή; Κατά την εκκλησιαστική παράδοση, η λεπτομέρεια αυτή είχε πολύ σπουδαία αλληγορική σημασία. Όσον αφορά στο ψάρι, γνωρίζουμε ότι αν και ζει μέσα στην αλμυρή θάλασσα, το σώμα του δεν είναι αλμυρό, αλλά γλυκό. Κατά παρόμοιο τρόπο και ο Χριστός, που έζησε μέσα στην ‘αλμυρή θάλασσα της αμαρτίας’ του κόσμου τούτου, «αμαρτίαν ουκ εποίησε, ουδέ ευρέθη δόλος εν τω στόματι αυτού», δηλ. δεν έκανε καμιά αμαρτία, ούτε ξεστόμισε τίποτε το δόλιο (Ησ. 53:9). Επίσης, ο Χριστός παρέμεινε πιο άφωνος και από το ψάρι όταν υπέστη το σωτήριο πάθος του και δέχτηκε τα ανήκουστα εκείνα βασανιστήρια και ακατανόμαστους υβρισμούς. Όσον αφορά στο μέλι και στο κερί, γνωρίζουμε ότι το μέλι είναι γλυκό και το κερί φωτιστικό, γι’ αυτό και θεωρούνται σαν σύμβολα της πνευματικής ηδονής και του φωτισμού που μεταδίδει στους πιστούς ο Χριστός μετά την Ανάστασή του. Επίσης, συμβολίζουν, το μεν πρώτο την θεραπεία της μεγάλης πίκρας της αμαρτίας την οποίαν συμβολίζει η χολή που του δόθηκε στο πάθος του, το δε δεύτερο, την διάλυση του πυκτού σκοταδιού της αμαρτίας την οποία συμβολίζει το σκοτάδι που έγινε κατά την σταύρωσή του.
    3. Γιατί έγινε η Ανάληψη στο Όρος των Ελαιών;
    Αφού λοιπόν επιβεβαίωσε ο Χριστός την εκ νεκρών Ανάστασή του στους μαθητές του με μελιστάλακτους λόγους, και φώτισε τον νου τους και θέρμανε την καρδιά τους με την παρουσία του, τους οδήγησε την 40ην ημέρα από την Ανάστασή του στο Όρος των Ελαιών, που βρίσκεται στα ανατολικά της Ιερουσαλήμ. Έπρεπε σ’ αυτό το Όρος να γίνει η Ανάληψη, γιατί σ’ αυτό, σύμφωνα με μια αρχαία παράδοση, θα επανέλθει ο Κύριος σωματικά και με δόξα για να κρίνει τον κόσμο κατά την έσχατη ημέρα. Εκεί θα ελεηθούν με το μέγα έλεος οι δίκαιοι, και εκεί θα θρηνήσουν με τον αιώνιο και απαρηγόρητο θρήνο οι αμαρτωλοί. Τις δύο αυτές αντίθετες καταστάσεις των ανθρώπων δηλώνει η ονομασία του Όρους τούτου, γιατί οι κορυφές του ονομάζονται Όρος Ελαιών, ενώ οι πρόποδές του, κοιλάδα του Κλαυθμώνος. Το ίδιο προμήνυσε και ο χρησμός του προφήτη Ζαχαρία που ρητά δήλωσε «Ιδού ημέρα έρχεται Κυρίου, και στήσονται οι πόδες αυτού επί το Όρος των Ελαιών κατέναντι Ιερουσαλήμ εξ ανατολών» (Ζαχ. 14:4).

  9. 4. Γιατί έπρεπε να ήταν παρόντες οι Απόστολοι και η Θεοτόκος;
    Σ’ αυτό το Όρος οδήγησε ο Κύριος τους μαθητές του και την Θεοτόκο που τον γέννησε, για να δουν με τα μάτια τους την ένδοξη Ανάληψή του. Έπρεπε η κατά σάρκα Μητέρα του να είναι παρούσα σ’ εκείνη την μεγάλη δόξα του Υιού της, έτσι ώστε όπως σαν Μητέρα πληγώθηκε ψυχικά για το πάθος του πάνω από όλους, έτσι κατά τρόπο ανάλογο να χαρεί πάνω από όλους βλέποντας τον Υιό της να ανέρχεται με δόξα στους ουρανούς, να προσκυνείται σαν Θεός από τους Αγγέλους και να καθίζεται στον θρόνο της Μεγαλοσύνης πάνω από κάθε αρχή και εξουσία. Έπρεπε επίσης και οι θείοι Απόστολοι να γίνουν αυτόπτες της Ανάληψής του, για να πληροφορηθούν, ότι ο θείος Διδάσκαλός τους που ανεβαίνει τώρα στους ουρανούς, από εκεί είχε κατεβεί, και εκεί θα τους περιμένει σαν αληθινός Υιός του Θεού και Σωτήρας του κόσμου.
    5. Πως έγινε η πρωτόγνωρη και μοναδική Ανάληψη του Χριστού;
    Είχαν ήδη φτάσει στη μεσαία κορυφή του Όρους. Μπροστά τους απλωνόταν η πόλη των Ιεροσολύμων. Ήταν ακόμα ανοιχτή στο χώμα η οπή στην οποία στήθηκε ο Σταυρός. Ανοιχτή ήταν επίσης και η είσοδος στον Τάφο του Σωτήρα, αφού ήταν ακόμα πεσμένος στο χώμα ο μέγας λίθος με τον οποίον είχε σφραγισθεί. Τότε στρέφει ο Σωτήρας τα νώτα του προς την αχάριστη πόλη των Ιεροσολύμων και το βλέμμα του ατενίζει προς ανατολάς, όπως αναφέρει ο Δαυίδ με χαρά σε κάποιο ψαλμό του, «Ψάλλατε τω Θεώ τω επιβεβηκότι επί τον ουρανόν του ουρανού κατά ανατολάς» (Ψαλμ. 67:34). Και ενώ αποχαιρετάει τους μαθητές του, υψώνει τα άχραντα χέρια του και ευλογεί για τελευταία φορά –τα χέρια εκείνα με τα οποία ανάπλασε τον άνθρωπο που είχε δημιουργήσει στην αρχή, και τα οποία άπλωσε από φιλανθρωπία επάνω στον Σταυρό και συνένωσε «τα διεστώτα», δηλ. αυτά που βρίσκονταν σε διάσταση. Ενώ δεν χόρταιναν τα μάτια των μαθητών να βλέπουν το θεοειδές και γλυκύτατο εκείνο πρόσωπο του Κυρίου τους, ξαφνικά άρχισε Εκείνος να ανέρχεται στον ουρανό. Το βλέμμα τους έμεινε καρφωμένο στο παράδοξο και ακατανόητο εκείνο θέαμα της σωματικής Ανάληψης του Κυρίου, μέχρις ότου τον έκρυψε η φωτεινή νεφέλη.
    Τι πρωτόγνωρη και μοναδική που ήταν η μεγαλοπρέπεια αυτής της Ανάληψης! Και ο Ηλίας είχε αναληφθεί στους ουρανούς, όπως αναφέρει η Γραφή, όμως η ανάληψή του έγινε με πύρινο άρμα και πύρινους ίππους, γιατί ήταν απλός άνθρωπος και χρειαζόταν βοήθεια για να αναληφθεί πάνω από την γη. Ο Χριστός όμως ήταν Θεάνθρωπος που αναλήφθηκε από μόνος του, με μόνη την παντοδυναμία του. Όσον αφορά στην νεφέλη εκείνη, επρόκειτο για το Άγιο Πνεύμα, όπως ακριβώς συνέβη και στην Μεταμόρφωση του Χριστού. Όπως η κάθοδός του και η Ενσάρκωσή του έγιναν «εκ Πνεύματος Αγίου», σύμφωνα με το μήνυμα του Γαβριήλ προς την Παρθένο («Πνεύμα Κυρίου επελεύσεται επί σε και δύναμις Υψίστου επισκιάσει σε» Λουκ. 1:35), έτσι και τώρα «συνανέρχεται» (ανεβαίνει μαζί με το Άγιο Πνεύμα) γιατί Εκείνο τον παρακολουθεί και συνυπάρχει μαζί του ως ομοούσιό του, συμπροσκυνούμενο και συνδοξαζόμενο.
    6. Γιατί εστάλησαν οι δύο ανθρωπόμορφοι και λευκοφόροι Άγγελοι;
    Ενώ ατένιζαν έκθαμβοι στον ουρανό οι άγιοι Απόστολοι, δύο άνδρες παρουσιάστηκαν σ’ αυτούς ντυμένοι με λευκή στολή. Ήταν άγγελοι οι δύο αυτοί άνδρες που είχαν πάρει ανθρώπινη μορφή για να μη φοβίσουν τους μαθητές. Και ήταν λευκοφόροι για να φανερωθεί η αγνότητά τους και το διαφωτιστικό και χαρμόσυνο μήνυμα τους το οποίο είχαν αποσταλεί να παραδώσουν. Τους απόστειλε ο Χριστός που αναλήφθηκε, για να τους παρηγορήσει την στιγμή της λύπης τους για τον αποχωρισμό του, αλλά και να τους διαφωτίσει ότι ο αόρατος πλέον Κύριός τους καθόταν στα δεξιά του Θεού Πατρός και ότι θα κατεβεί και πάλι στη γη για να κρίνει όλους τους ανθρώπους, τους ζωντανούς και τους νεκρούς.

  10. Ανώνυμος18 Μαΐου 2018 – 1:51 μ.μ.
    ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΣΠΟΡΡΑ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    Ο ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΟΥΠΙΝΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ
    ΤΟ ΣΠΟΡΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ
    ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΕ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ

    ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΕΜΕΝΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΙΔΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΡΥΦΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΜΠΙ ΜΠΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 9666 π.Χ
    Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΥΜΦΗ ΚΑΡΜΕΝ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ Α[Ο ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΟΜΟΥΝΑΡΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΖΗΝΑΣ

    ΤΑΡΑΡΟΜ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡΡΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ

  11. Πως όμως φαίνονταν οι πληγές σ’ εκείνο το άφθαρτο σώμα; Ήταν θέμα οικονομίας αυτό που φαινόταν, και είχε σαν σκοπό να φανερώσει την άρρητη (ανέκφραστη) και υπερβολική αγάπη του Θεανθρώπου για τον άνθρωπο. Δηλαδή το ότι καταδέχτηκε όχι μόνο να δεχθεί πληγές, αλλά και μετά την Ανάστασή του να τις διατηρήσει με παράδοξο τρόπο επάνω σ’ εκείνο το αφθαρτοποιημένο σώμα, και να τις δείξει στην Ανάληψή του και στον κόσμο των Αγγέλων σαν τα σύμβολα του πάθους του και σαν τα ανεξίτηλα τεκμήρια της αγάπης του προς εμάς τους ανθρώπους. Επίσης, διατήρησε τις πληγές του άχραντου σώματός του για να μας πείσει να μην λησμονούμε ποτέ τα πάθη του, διότι όταν τα έχουμε ενώπιόν μας, η καρδιά μας θα πλημμυρίζει από ευγνωμοσύνη προς αυτόν και από ιερά συναισθήματα. Τίποτε άλλο, λέει ο ιερός Χρυσόστομος δεν είναι ικανό να γεννήσει μέσα μας τα σωτήρια αυτά αποτελέσματα όσο το να βλέπουμε τον Θεό να μεταφέρει τα ίχνη του Σταυρού μέχρι το θρόνο της μεγαλοσύνης του. Κατά τον ιερό Αυγουστίνο, ο Θεάνθρωπος διατήρησε τις πληγές του στους ουρανούς, για να μας δείξει, ότι και στην κατάσταση της δόξης του δεν θα μας λησμονήσει, όπως άλλωστε μας διαβεβαιώνει γι’ αυτό και ο κορυφαίος από τους προφήτες: «Ιδού επί των χειρών μου εζωγράφησά σου τα τείχη, και ενώπιόν μου ει δια παντός» (Ησ. 49:16), δηλαδή, ουδέποτε θα μας ξεχάσει, διότι θα μας έχει γραμμένους με ανεξίτηλα γράμματα επάνω στα χέρια του και θα μεσιτεύει για μας ενώπιον του Θεού Πατρός. Ίσως ακόμη και να διατήρησε τις πληγές για να μας διδάξει ότι μόνο με παθήματα και θλίψεις θα μπορέσουμε να εισέλθουμε στην βασιλεία των ουρανών. Αν ο ίδιος ο Θεάνθρωπος ανυψώθηκε με σταυρικό πάθος, και αν δοξάστηκε με επονείδιστο θάνατο, τότε πως εμείς θα μπορέσουμε να εισέλθουμε στην δόξα εκείνη χωρίς να βαδίσουμε στην στενή οδό της αρετής, και χωρίς να υπομείνουμε θλίψεις και πειρασμούς αγωνιζόμενοι τον καλόν αγώνα; Αυτό είναι τελείως αδύνατο.
    Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Δ. Δράγα
    Πηγή: http://orthodox-answers.blogspot.com/

  12. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.

    ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΣΙΜΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΒΡΕ ΑΛΛΗΤΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΙΑΧΒΕΒΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

  14. Η διχονοια μεταξυ των ελληνων ειναι οτι χειροτερο υπαρχει αυτο πρεπει να το καταλαβετε ολοι σας και παψετε τις κοκορομαχιες
    ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει αρκει να μην προσβαλλει τα πιστευω του αλλου ειτε πολιτικα ειναι αυτα ειτε θρησκευτικα μονιαστε γιατι ερχονται δυσκολιες μεγαλες και αν δεν παλεψετε εσεις για τον εαυτο σας αλλος δεν θα ενδιαφερθει

  15. ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑΣΜΑ
    ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΚΙ

  16. εσυ μπορεις να μονιασεις και να ανεχτεις εναν λωποδυτη, απατεωνα, που σου βριζει τα ιερα και τα οσια και εξαπατα και ξαφριζει τους αφελεις, ταζοντας λαγους με πετραχηλια;
    απο τετοια καθικια φτασαμε εδω που φτασαμε.
    εγω οπου τους βλεπω το λιγοτερο που θα κανω, θα ειναι να τους φτυνω.

  17. Διεθνής πολιτική
    Εισιτήριο για την κόλαση έβγαλε η Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν- Kινητοποίησε χιλιάδες ισλαμιστές: «Το Τελ Αβίβ θα εξαφανιστεί – Είμαστε οι Φρουροί της Ιερουσαλήμ»
    Σε δρόμο χωρίς γυρισμό πλέον οι σχέσεις Ισραήλ-Toυρκίας με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να κατεβάζει χιλιάδες ισλαμιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για την Παλαιστίνη με Αλλάχ Ακμπάρ, κάψιμο σημαιών ΗΠΑ-Ισραήλ.

    Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κινητοποίησε τον ισλαμικό «Στρατό» του και διέλυσε τις όποιες ψευδαισθήσεις Δυτικών και μη σχετικά με την μελλοντική πορεία αυτής της Τουρκίας.

    ==============================================================

    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ——– ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΡΚΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ —— ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

    ————————————————————

    Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 9:36 μ.μ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ….!!!

  18. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

  19. Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 2:12 μ.μ.
    Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΔΟΛΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ,ΘΑ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΕΙ,ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ,ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ…

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΣΗ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ,ΤΡΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ…

    ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ "ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ" ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20ΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ…

    ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ…

    ΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΒΡΑΙΕ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ..!!!

    Ανώνυμος16 Αυγούστου 2016 – 2:46 μ.μ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ
    ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ
    ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΡΕΙΠΙΟ
    ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΛΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ …ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ … ΑΠΟ ΕΡΓΑ ..ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ
    ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ
    ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Ανώνυμος16 Αυγούστου 2016 – 3:55 μ.μ.
    ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!! ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!

    Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 9:36 μ.μ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ….!!!

  20. ΡΕ ΣΑΠΙΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΟ 99.999% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 500ΡΙΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

  21. ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΑΚΗΔΕΣ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗ ΦΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΕΑΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΗ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΜΑ ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΕΡΓΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ

  22. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ

Comments are closed.