Φαήλος: Η μαφιόζικη σιωπή του χώρου καλύπτει τους δράστες του εγκλήματος στη Marfin


Στο έγκλημα με τους νεκρούς της Marfin αναφέρεται ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς τονίζει τα εξής:


“Οκτώ χρόνια μετά την ΜΑΡΦΙΝ οι φονιάδες εμπρηστές ατιμώρητοι.
Ο λεγόμενος “χώρος”, οι νεοκατσαπλιάδες, ξέρουν πολύ καλά τους ενόχους. Δεν είναι και τόσοι πολλοί, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Σίγουρα ξέρουν πολλοί ποιοί το έκαναν.
Απλά η συνείδηση τους είναι σαν τους τοίχους των Εξαρχείων και τα πέριξ, μια χαβούζα, μια αισθητική και ιδεολογική χωματερή.
Το πρωτοφανές έγκλημα, με θύματα εργαζόμενους, ανάμεσα τους ένα αγέννητο παιδί, θα παραμένει η πιο τρανή απόδειξη της βαρβαρότητας και μισανθρωπίας ενός χώρου που πιστεύει στην τυφλή βία, που μισεί την γη που πατάει. Όχι μόνον φονιάδες αλλά ταυτόχρονα ψεύτες, υποκριτές και όλοκληρωτικά φασισταριά του κερατά. Διότι είναι μια ελάχιστη μειοψηφία που θέλει να επιβληθεί στην πλειοψηφία, εγκληματίες που γίνονται ταυτόχρονα “δικαστές” και δήμιοι.
Η μαφιόζικη σιωπή του χώρου καλύπτει τους δράστες χρόνια τώρα, όμως τόσο άδικο δεν μένει ποτέ ατιμώρητο. Η Θεία Δίκη θα τους ανταποδώσει τα πολλαπλάσια κι εμείς ΄’ισως δεν το μάθουμε ποτέ…”

2 σχόλια :