Mουσείο στο Παρίσι γίνεται το πρώτο στην πόλη που ανοίγει την πόρτα του στους γuμνιστές

Ένα μουσείο στο Παρίσι άνοιξε σήμερα για πρώτη φορά τις πόρτες του σε επισκέπτες γυμνιστές, παρέχοντάς τους συγκεκριμένες ώρες επισκέψεων για να περιηγηθούν σε μια έκθεση.

Το μουσείο σύγχρονης τέχνης Palais de Tokyo, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές 16ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, είναι το πρώτο μουσείο στην πόλη που δίνει τέτοια δυνατότητα, παρότι οι γυμνιστές στο Παρίσι έχουν αποκτήσει και άλλα προνόμια το τελευταίο διάστημα.

Ένα πάρκο στα ανατολικά του Παρισιού, το Bois de Vincennes, έγινε τον περασμένο χρόνο η πρώτη ζώνη αποκλειστικά για γυμνιστές στην πόλη και ο χώρος άνοιξε φέτος και πάλι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

loading...

4 thoughts on “Mουσείο στο Παρίσι γίνεται το πρώτο στην πόλη που ανοίγει την πόρτα του στους γuμνιστές

  1. Πρεζόνια,τρόφιμοι ψυχιατρικών ιδρυμάτων ή έμμεσοι διαφημιστές ψυχότροπων ουσιών για τη κονόμα των φαρμακοβιομηχάνων;χαχαχαχαχαχα

  2. Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ? ΝΑ ΚΙ'ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΟ,ΠΟΛΥ ΑΣΥΛΙΑ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΙΑΣ ΦΕΡΩΝ ΧΙΤΩΝΑ ΟΛΙΓΟΝ τι ΜΑΚΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Τα ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΜ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ,ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΚΕΙΜΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΑ ΡΟΥΦΑ ΤΡΑΒΑΤΟΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΑΒΟ=ΑΛΛΑΞΩ-ΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΛΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΕΚΝΩΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΠΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΜΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΜ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΕΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΑΝΗΨΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙΜ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΛΕΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΔΙΑ ΜΕ ΕΓΑΛΗ ΟΡΜΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΥΜΕΝΕΕΕΕΕ….

  3. χαχαχαχαχα ντροπή….πιπέρι….χαχαχαχα

  4. Μουσείο της Λούτσας καί του Κώλου είναι!……….

Comments are closed.