Αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου: «Καταδικαστέα η βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων»

Ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν χτύπησε τον δήμαρχο και διερωτήθηκε εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ
«Ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα
άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν χτύπησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Ωστόσο, τόνισε οτι «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ.

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε.

Πάντως ο αντιπρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως είπε, δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Πηγή: www.voria.gr

loading...

3 thoughts on “Αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου: «Καταδικαστέα η βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων»

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΡΑΖΕ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΘΑ ΕΚΡΑΖΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!! ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ! ΦΟΒΕΡΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΜΝΗΜΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…. ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ… ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

  2. Συμφωνω με τον 7.27 π.μ.δηλωνω οτι αν ημουν εκει θα εκραζα εναντιον του Μπουταρη.Ισως και θα τον χαστουκιζα.Ε φτανει πια.Ποιος του εδωσε το δικαιωμα του φλουφη να εκφραζεται δημοσια τον ανθελληνισμο του.Αντε απο δω κουραδες.Πιπιλιζεται σαν αντιδημοκρατικο και φασιστικο οτι δεν σας βολευει.Μπραβο στους πατριωτες που τον κραξανε.

  3. Άρθρο 365 – Ποινικός Κώδικας – Προσβολή της μνήμης νεκρού Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΙΝ ΚΑΊ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΦΑΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΜΗΝΥΣΙΝ ΣΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Comments are closed.