ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ.
 

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατων ειναι ο πρωτος και απολυτοτος Ελληνας Εθνικιστης.
 
 
 
 
 
 
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.
 
 
 
 
 
 
Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.
 
 
Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.
 
 
Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.
 
 
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
 
 
Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το πιο πιο ιερο, το πιο πολυτιμο και σεβαστο.
 
 
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.
 
 
 
 
Με μοναδικο τροπο και με τον πιο αξιοθαυμαστο μας διδαξε ο Αριστοκλής τι είναι δικαιο, ηθικο, γεναιο, και αξιο τιμης.
 
 
 
 
 
 
 
Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλής μας διδαξε την αρετη,την αγνοτητα, την συνυπραξη με τους αλλους ανθρώπους, και την ελευθερια με τροπο ανεπαναληπτο.
 
 
 
 
Οι μεγιστες πανανθρώπινες αρχες τις οποιες δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες διδαχτηκαν από τον Αριστοκλή με τροπους που ομοιοι τους δεν θα βρεθουν ποτε, από κανεναν άλλο φιλοσοφο και από άλλο λαο.
 
 
Διδαξε τα παντα ακομη και στους τομεις εργασιας. 
 
 
 
Για αυτό εγραψε στα ιερα του εργο την πολιτεια οτι ο κάθε Ελληνας θα πρεπει να εργαζεται στον τομεα οπου είναι ικανότερος ώστε να εχει οφελος η πατριδα και ο ιδιος.
 
 
 
Ο Αριστοκλης σε μια προσπαθεια να επιβιωσει η Ελλαδα από τους αλλοδαπούς εωσφοριστες του Δωδεκαθεου εφτασε να διδαξει εναντια στις ηθικες και στις φιλοσοφικες του αρχες.
 
 
 
 
 
Ο ιερος Αριστοκλης επι πολλα ετη διδαξε στην σχολη του την γεναιοτητα, την καλοσυνη, την ηθικη, την αρετη, την δικαιοσυνη, την αγαπη για την πατριδα και για το πως μπορει να είναι ενας ανθρωπος χρησιμος στην κοινωνια. 
 
 
 
 
 
Ο ανθρωπος που διδαξε τι ειναι ηθικο, δικαιο, γεναιο με τοση τεχνη, ο φιλοσοφος που μας διδαξε την ομορφια αλλαζε την διδασκαλια του
για το καλο του εθνους.
 
 
 
 
 
 
Τωρα ο Αριστοκλης συνηδειτα εχει γινει ο πρωτος αρχαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος αλλα διδαξε και αλλα ζητουσε να κανουν οι Ελληνες για να επιβιωσουν ως εθνος.
 
 
 
 
Ο κορυφαιος φιλόσοφος ολων των εποχων ο οποιος μας διδαξε με τον πιο θαμαυστο τροπο 
την αρετη, την ηθικη και την αγαπη για την  πατριδα από μεγαλη αναγκη για να μην εξαφανιστεί δια παντος το Ελληνικο εθνος εκανε λοιπον κατι το μοναδικο.
 
 
Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ.
 
 
 
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
 
 
 
 
Ο Αριστοκλης μας διδαξε ότι ολοι οι γνήσιοι
Ελληνες πρεπει να ζουνε μαζι σε κοινοβιο, να
μοιράζονται τις γυναικες και να μην παντρεύονται ποτε, για να  μην γνωριζει κανεις ποιο είναι το δικο του παιδι.
 
 
Με όλα αυτά που αναφερει, ζητα και διδασκει την κοινοκτημοσυνη ολων των παιδιων και των γυναικων.
 
 
 
 
Αυτό το πραγμα το οποιο μας διδαξε ο υπατος των φιλοσοφων δεν συμβαινει ουτε στο ζωικο βασιλειο. 


Ακομη και τα ζωα γνωριζουν ποια είναι τα παιδια τους.
 
 
 
 
Με αυτη την προταση του ο υπατος των φιλοσοφων επι της ουσιας μας ζητουσε να γινουν οι Ελληνες κατώτεροι ακομη και από τα ζωα.
 
Τοσο θανάσιμος ηταν ο κίνδυνος για το Ελληνικο εθνος εξαιτιας των αλλοδαπων εωσφοριστων-εισβολεων των φοινικων δωδεκαθειστων.
 
 
 
 
Για αυτο ο Αριστοκλης μας διδαξε να ζησoυμε με τροπο πολυ κατωτερο και από αυτόν με τον οποιο διαβιωνουν τα κτηνη. 
 
 
 
Επισης μας διδασκει την κοινη στρατιωτικη εκπαιδευση – παιδεια  για τους ανδρες και τις γυναικες. 
 
 
 
Αναφερει ότι είναι απαραιτητο οι γυναικες να εχουν την ιδια εκπαιδευση στον στρτατιωτικο τομεα με ολους τους ανδρες και το ιδιο μορφωτικο επιπεδο.
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα εκανε για έναν πολύ ιερο σκοπο ο Αριστοκλής, διοτι ηθελε να μας κανει πραγματικα αδερφια, να μας κανει ένα σωμα και μια ψυχη ώστε να επιβιώσουμε από τον αφανισμο που ειχε επιφερει η σκλαβια από το εωσφορικο και εβραικο δωδεκαθεο.
 
 
 
 
 
 
Δεν υπηρξε ποτε κανενας άλλος φιλόσοφος σε ολο τον κοσμο ο οποιος  απο αγαπη για την πατριδα του να παει εναντια στις πεποιθήσεις του την ηθικη και την φιλοσοφια με ένα και
μοναδικο σκοπο την συνεχεια, την επιβίωση
του Ελληνικου εθνους.
 
 
 
 
 
 
 
Δεν ηταν ποτε δυνατον από την μια στιγμη στην άλλη να εχει γινει τοσο πολύ “ανήθικος” ειτε να εχει “χασει” τα λογικα του, ώστε να τα διδασκει όλα αυτά ξαφνικα και χωρις σοβαρο λογο εναντια στις ηθικες του και στις φιλοσοφικες του αρχες, ώστε να καταστρεψει τον εαυτο του και την υστεροφημια του και φυσικα να κλεισει η σχολη του.
 
 
 
 
Όμως κανενας μαθητης δεν εφυγε ποτε από την σχολη του Πλατωνα.
 
 
 
 
 
 
Αυτό διοτι ολοι οι μαθητες του γνωριζαν σχετικα με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
 
 
 
 
Σε διαφορετικη περιπτωση θα εφευγαν ολοι οι μαθητες και θα εκλεινε η σχολη του Πλατωνα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ιδιο συμπεριφερθηκαν απεναντι στον υπατο
των φιλοσοφων και ολοι οι γνήσιοι Ελληνες, οι οποιοι ηταν διπλα στον αγιο Αριστοκλή και στις διδασκαλιες και τις προτασεις του για την εθνικη μας επιβίωση.
 
 
 
 
 
 
Σε καμια των περιπτώσεων οι αλλοι φιλοσοφοι και ειδικα οι σοφιστες με τους οποιους βρισκοταν σε πολυ εντονη διαμαχη ο Αριστοκλής με τον Σωκρατη, δεν θα δεχοταν αυτην την διδασκαλια του Αριστοκλή εάν δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για το Ελληνικο εθνος.  
 
 
 
 
 
Κυριολεκτικα δεν θα εβρισκε τοπο να σταθει ο Αριστοκλής, καθως ολοι οι Σοφιστες θα μιλουσαν δημοσιος και παρα πολύ σκληρα εναντιον του.
 
 
 
 
 
Πολύ ενδεικτικα σας αναφερω τα εργα του Αριστοκλή με τιτλους, Πρωταγόρας και Ιππιας οπου η διαμαχη μεταξυ φιλοσοφων – σοφιστών βρισκεται στο απογειο της.
 
 
 
 
 
Ειδικα στο εργο του Ιππιας είναι πολυ μεγαλη η
διαμαχη.
 
 
 
 
 
 
 
Στους διαλογους με τον Σωκρατη και τον Ιππια. αναφερονται απίστευτα πραγματα για το επιπεδο του αγιου και υπατου των φιλοσοφων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετα από όλα αυτά τα απίστευτα ο Ιππιας με μεγαλη απορια θα ρωτησει,τον Σωκρατη σχετικα
με αυτα τα πολύ ανοητα πραγματα, τα οποια προκαλεσαν την απορια του Ιππια.
 
 
 
 
Όλα αυτά τα εγραψε με μοναδικο σκοπο να αποδειξει ότι μονον οι φιλοσοφοι είναι ικανοι να διαπαιδαγωγησουν τους νεους το.
 
 
 
 
 
Ο Αριστοκλης μισουσε τους σοφιστες για αυτό δημοσιος και μεσα απο τους διαλογους με πρωταγωνιστη τον Σωκρατη, αφεφερε ότι οι σοφιστες διαφθειρουν και καταστρεφουν ηθικα τους νεους.
 
 
 
 
Η αντιπαλοτητα μεταξυ φιλοσοφων και σοφιστών ηταν παρα πολύ μεγαλη.
 
 
 
 
Ο Αριστοκλής πρωτοστατουσε απο την πλευρα των Ελλήνων φιλοσοφων, σε αυτην την
φιλοσοφικη και ρητορικη διαμαχη. 
Ακομη και πολυ μικρότερης σημασιας ηθικο παραπτωμα να εκανε ο Πλατων δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσει απο την οργη των σοφιστών.


Μεταξυ αλλων τους θεωρουσε ο Αριστοκλης ως τους χειροτερους και τους πιο ακαταλληλους για την διαπαιδαγωγηση των Ελλήνων.
 
 
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;
 
O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
 
 
 
Για αυτό και ο Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες, δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες, ουτε Αιγυπτοι. 
 
 
 
Χαρακτηριστικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 
 
 
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
 
 
Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.
 
Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ποιητες που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης-φοινικικης
καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.
 
 
Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 
 

 
 
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 
 
 
 
Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, εχουμε την δισκαλια για τον εναν θεο-δημιουργο με γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο παγκοσμίως. 


Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 


 ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

 
    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)
 
 
 
 
 
 
 
 

 

(2) Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 
Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 
 
Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 
 
Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 
 
Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ. 
Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 
Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 
Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες γιανα νικησει τους εβαιρους δαναους.
Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι  προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 
Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 
Συμφωνα με του Αριστοκλη Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :
 Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 
Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 
Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).
Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 
O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 
Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 
Εκει  στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).
Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι.
Ολοκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων-φοινικων στους παλιούς καιρους.
Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο,  οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 
Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.
Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο·
 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.
 
 
 
 

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.
 
 
 

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι,
2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. 
Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.





 

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ :

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
 
 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
 
 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
 
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.
 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, παγκρατιο αθλημα,
συμμαχια με την 

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β

 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 

 

 

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

 ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” οι  Προδοτες δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως αδικα και παρανομα.





ΑΡΘΡΟ 120 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ο Γεώργιος Κασσιμάτης , Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου , είναι αυτός πού συνέταξε τό 1975 τό Σύνταγμα της Ελλάδος πού έχουμε μέχρι σήμερα καί είναι αυτός πού καθημερινά δηλώνει ότι ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΩΝ.  

loading...

55 thoughts on “ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

  1. Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

    Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 11:56 π.μ.
    ΓΥΦΤΑΞΙΑ?ΑΜΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑ? ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜ – ΤΑΜ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ?

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 12:49 μ.μ.
    EPITELOYS ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΟΑΝΓΩΣΤΟΣ, ΓΥΦΤΟΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΨΩΡΡΑΣ, ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΚΕΦΤΕΣ Η ΚΟΥΒΑΣ, ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ, ΚΩΛΕΜΑΡΧΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ.

    Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 12:50 μ.μ.
    11,56 ΕΑΝ ΣΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΡΙΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡ


  2. ΧΟΥΝΤΙΚΕ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, Ε ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

  3. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  4. ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"…….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ…"ΡΙΞΕΙ" ΤΗΝ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ…"ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΟ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ "ΕΚΛΟΓΕΣ". ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ…"ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ", ΘΑ…"ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΑΤΕ" ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙ…"ΤΖΙΖ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ…"ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ" κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΒΓΕΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΟ "ΠΟΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΘΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΝΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ …"ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ" ΤΙ ΜΑΣ…"ΕΤΑΖΕ" ΤΟ ΚΑΘΕ "ΚΟΜΜΑ" ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ…"ΕΠΡΑΞΕ". ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ… "ΦΤΑΣΑΜΕ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ "ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ? ΠΟΙΟΣ …"ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΕΠΑΝΩ" ΤΟΥ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ…"ΧΑΘΗΚΕ" ?

    ΠΟΙΟΣ…"ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ…"COURIER ΠΙΤΣΑΣ" ?

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΠΛΑΚΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ", ΤΟΥΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ΤΙΣ… "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ", ΘΑ ΜΑΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ… "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΣΑΝ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ "ΒΟΥΛΗ" ΜΕ…"Φ.Ε.Κ." ?

    ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ "ΑΝΕΦΕΡΑ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…"ΠΕΘΑΝΕΤΕ" ΣΤΑ…"ΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ…"ΘΥΜΩΣΕΤΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ …"ΟΡΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ… Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α…

    ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ", ΚΑΝΕΝΑ…"ΚΟΜΜΑ" ΚΑΜΙΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ", ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ "Ο Λ Ο Ι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Ι", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ…"ΑΣΥΛΙΑ" ΚΑΙ ΩΣ …"ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ"…ΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ…"ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΟΤΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ…

    ΑΝ ΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΔΕΝ…"ΠΕΡΑΣΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ…"Α Κ Υ Ρ Ο Σ" ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ…"Υ Π Α Ρ Χ Ω Ν"…

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΙΘΗΛΙΑΚΟΣ…"ΔΕΝ" ΤΟ…ΓΝΩΡΙΖΕΙ ?

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ" ΟΤΙ ΤΟ …"ΓΝΩΡΙΖΕΙ", ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙ" …?

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ "Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω" ΟΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ…"ΣΟΒΑΡΟ", Ψ Α Ξ Τ Ε ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ…"ΦΡΙΞΕΤΕ".

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ …"Φ.Ε.Κ.", ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ¨"ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ…"ΨΗΦΟΥΣ" ΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΘΕ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"…

    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΟΛΙΣ…"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ" ΤΙ ΕΧΕΙ…"ΣΥΝΒΕΙ"…

    ΔΕΝ "Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι" ΚΑΝΕΝΑ "Φ.Ε.Κ." ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ…"ΑΥΤΟΙ" ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ…"Θ Α Ν Α Τ Ο"…

    "ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ "ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ.

    ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!! http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΙΑ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ

    Υλικα (για 70 μικρά τμχ.)
    250 γρ. φρέσκα αμπελόφυλλα ή, εναλλακτικά, 400 γρ. αμπελόφυλλα συσκευασμένα σε βάζο, που βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    100 ml ελαιόλαδο
    50 ml χυμός λεμονιού
    Για τη γέμιση

    500 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    τα φυλλαράκια και τα τρυφερά κλωνάρια από 1 μάτσο δυόσμο + 1/2 μάτσο μαϊντανό + 1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένα
    4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
    150 ml ελαιόλαδο
    50 ml χυμός λεμονιού
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    2 φλιτζ. τσαγιού (400 γρ.) ρύζι Καρολίνα Σερρών, καλά πλυμένο στο σουρωτήρι και στραγγισμένο
    Διαδικασία

    Αν πάρουμε φρέσκα αμπελόφυλλα, τα ζεματίζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο νερό που κοχλάζει για περίπου 3 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν λίγο και να γίνουν εύκαμπτα. Αν είναι από βάζο, τα ζεματίζουμε για περίπου 1 λεπτό, ώστε να απομακρύνουμε τη γεύση της άρμης.

    Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τα ξερά κρεμμύδια με 2 κουτ. σούπας νερό και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και τα αχνίζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να γλυκάνουν. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, ελέγχουμε και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε 1 κουτ. σούπας νερό ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.

    Σε ένα μπολ αδειάζουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

    Ξεδιαλέγουμε τα πιο μεγάλα και σκληρά αμπελόφυλλα (περίπου 15 – 20) και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα αμπελόφυλλα και βάζουμε στο κέντρο τους 1 – 2 κουτ. γλυκού από τη γέμιση. Διπλώνουμε την κορυφή και τις δύο άκρες του φύλλου σε φάκελο και τυλίγουμε σε ρολάκι. Δεν τυλίγουμε πολύ σφιχτά το ντολμαδάκι, γιατί θα φουσκώσει το ρύζι. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.

    Σε μια φαρδιά κατσαρόλα στρώνουμε τα μισά από τα αμπελόφυλλα που είχαμε κρατήσει στην άκρη, ώστε να καλύψουν καλά τον πυθμένα. Τακτοποιούμε τα ντολμαδάκια στην κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο και μετά σε στρώσεις, και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και 500 ml ζεστό νερό. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα από τα αμπελόφυλλα που είχαμε κρατήσει στην άκρη.

    Ετσι σκεπασμένα δεν θα μαυρίσουν στο μαγείρεμα, αλλά θα διατηρήσουν το ζωηρό χρώμα τους. Σκεπάζουμε το φαγητό με ένα βαρύ πιάτο, ώστε να συγκρατεί τα ντολμαδάκια στη θέση τους κατά το μαγείρεμα, και πιέζοντάς το με χέρι μας ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού, που πρέπει να μισοκαλύπτουν το πιάτο. Συμπληρώνουμε με λίγο ζεστό νερό, αν χρειαστεί.

    Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και, μόλις το υγρό κοχλάσει έντονα, χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα αμπελόφυλλα και να μελώσει το ρύζι. Αποσύρουμε, βγάζουμε το πιάτο, αλλά αφήνουμε τα ντολμαδάκια σκεπασμένα με τα αμπελόφυλλα μέχρι να κρυώσουν.

    Τι πίνουμε
    Ενα φρέσκο, μοντέρνο Σαββατιανό.

  7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.

    https://www.facebook.com/events/1730992816940015/?active_tab=about

    Η Τ.Ο. Καλλιθέας του Ε.ΠΑ.Μ., σας προσκαλεί στην εκδήλωση – ομιλία με θέμα:

    «ΜΝΗΜΟΝΙΑ: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.».

    Ομιλητές:

    Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ.
    Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης, Δρ. Νομικής – Δικηγόρος, επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ.
    Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρα 6:30 μ.μ.

    Δημοτικός Κινηματογράφος «ΚΑΛΥΨΩ»

    Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς

    Καλλιθέα

  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ, Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

  11. ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ…

    ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ….

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ…

    ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ…

    ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΓΙΚ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΕΤΟΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΓΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ,ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ…!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  12. Ποίημα του κώλου (του ποιητή Γ. Σουρή)

    «Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον, με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον.

    Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι.

    Κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι, κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι.

    Κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα, κώλοι που ‘ χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια.

    Κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι, κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι.

    Κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι και κώλοι ασουλούπωτοι, «μπόγοι κακοδεμένοι».

    Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι, κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι.

    Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη, κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι.

    Κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες.

    Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες και κώλοι που προσφέρονται εις τους κωλομπαράδες.

    Κώλοι «τοιούτων», ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι, και κώλοι απλησίαστοι γιατ’ είναι λερωμένοι.

    Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία.

    Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς και που σε κάνουνε να λες.. «ή ταν ή επί τας»!

    Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως, που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: «Τι κώλος!»»

  13. Όμηρος ψάλλει την ωδήν του ήρωος ηρώων
    Βιργίλιος τον πλάνητα Αινεία μετά Τρώων
    Την των Μογγόλων στρατιάν ο Τορκουάτος ψάλλει
    Την Λάουραν την τρυφεράν Πετράρχης άδων πάλλει.
    Άλλοι υμνούν τας ευωδιάς ανθέων μυροβόλων
    Κι εγώ υμνώ τον πάνσεπτον της Καρολίνας κώλον.

    Ζευς, Πυραμίδες, Κήποι κρεμαστοί, ο Κολοσσός της Ρόδου
    της Κρήτης ο Λαβύρινθος ο δυσχερούς εξόδου,
    ο της Αρτέμιδος ναός, ο τάφος του Μαυσώλου
    επτά το πάλαι θαύματα ήσαν του κόσμου όλου,
    πλην όγδοον και σύγχρονον, θεώμενον δυσκόλως
    είναι ο δυσπερίγραπτος της Καρολίνας κώλος.

    Είναι λευκόν, κατάλευκον το γάλα των προβάτων
    λευκόν το κρίνον το ανθούν εντός αγρών αβάτων
    και των ορέων η χιών λευκή κι αστραποβόλος
    αλλ' όχι ως ο πάλλευκος της Καρολίνας κώλος.

    Όλα μετρούνται επί της γης, μεγέθη και ποσότης
    μετράται μέχρι σπιθαμής, της γης η καμπυλότης,
    η των αστέρων διάμετρος, του ουρανού ο θόλος,
    πλην ουχ ο αλαβάστρινος της Καρολίνας κώλος.

    Ω τορνευτέ και έκπαγλε της Καρολίνας κώλε!
    Γονυπετείς προσπίπτωμεν προ σου όλοι και όλαι.
    Στων αρωμάτων τας πνοάς, στους βροντερούς σου κρότους,
    την όσφρησιν και ακοήν έχομεν, ναι, ατρώτους!..

  14. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΙΑ.

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 700.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 35-80-120-250 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferend.com/en/PID118537PSD15

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. Γεώργιος Σουρής

    ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

    Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.

    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος

    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

  16. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ανώνυμος

  17. Γεώργιος Σουρής

    ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

    Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.

    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος

    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

  18. Γεώργιος Σουρής

    ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

    Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.

    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος

    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

  19. Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 1:07 μ.μ.
    Ανώνυμος7 Μαΐου 2018 – 11:43 μ.μ.
    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ

    =================================================================

    Ανώνυμος7 Μαΐου 2018 – 10:57 μ.μ.
    ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΡΙΕΣ.

    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 12:19 π.μ.
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
    ΟΙ ΣΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ Ο ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ ΑΒΑΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΩΜΑΙΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ

    ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ KAI ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 1:10 μ.μ.
    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 8:48 π.μ.
    ΑΝΩΝΥΜΑ…"ΟΡΝΙΑ", ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ, ΣΑΣ…"ΠΟΝΑΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ"…?

    ΕΙΝΑΙ…"ΔΙΚΟ" ΜΟΥ ΤΟ…"ΣΧΟΛΙΟ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ (11.43μ.μ.) ΚΑΙ…"ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΟΥ ΑΠΟ …ΚΑΤΩ ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ…"ΧΕΣΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ…"ΚΟΨΙΜΑΤΑ-ΡΑΨΙΜΑΤΑ" ΣΧΟΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΣΑΣ…?

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ "ΔΟΛΙΟ" ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΒΓΑΖΕΤΕ…"ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"…?

    …ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ…"ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ" ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ…"ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

    Α' ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ …"ΣΟΥΡΓΕΛΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 1:25 μ.μ.
    EΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ " ΕΥΤΑΞΙΑ " ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ………………………………………………………
    …ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ…"ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ" ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ…"ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

    Α' ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ …"ΣΟΥΡΓΕΛΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ……………………………………………………….

    " ΕΥΤΑΞΙΑ " ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

    "Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ "

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΕΣΗ –

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ'ΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ Ο ΧΑΖΟΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 3:55 μ.μ.
    Όσο και να ακούγεται οξύμωρο αυτή που λές είναι η αλήθεια
    1:25 η πατρινιά έκλεισε το αμανπιαρε του φώτη μανιού με εντολή του ξ ρ φίλου της πατρινιας και γκομενας του διαχειριστη ταραρομ αρχοντα γκομενου της αορατης ο μορφεας ειναι και αυτος στο κολπο ας μη φαινεται

  20. Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 10:16 π.μ.
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/6_8.html#comment-form

    Απάντηση

    Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 11:13 π.μ.
    Terry Zaffer
    Δημόσια


    19 ω
    Κυρίες και κύριοι,
    Εσείς το γνωρίζατε ότι η "τόμπρα", η "ευηπόληπτη" Ελένη Δουφέκα, που "εργάζεται" [πότε αλήθεια?] στο χώρο της δικαιοσύνης μπορεί ταυτόχρονα να είναι κάτοχος κοινότητας με 2398 μέλη με το όνομα Music & Dreams [με πεζά], αλλά και επόπτης στην ίδια κοινότητα με το όνομα ELENI DOUFEKA [με κεφαλαία] και μέλος στην ίδια κοινότητα με το όνομα Blue Anemone Music House [με πεζά]? Όχι?
    Εδώ σε αυτή την κοινότητα συμβαίνουν αυτά.

    Το εντυπωσιακό όμως που ανακάλυψε ο Ροζ Πάνθηρας δεν είναι αυτό. Άλλο είναι, στην κοινότητα Music & Dreams, η κάτοχος Ελένη Δουφέκα έχεις ορίσει "επόπτη" την Αρετή Τάχου!!!!!!!!!!!

    Μη, μη βιαστείτε να σκεφτείτε ότι μπορεί να το είχε κάνει και μετά να πλακώθηκαν. Τώρα, σήμερα, αυτή τη στιγμή ο χρήστης Google+ Αρετή Τάχου εξακολουθεί να είναι επόπτης στο μαγαζί της Ελένης Δουφέκα.

    Να σας ολοκληρώσω την έκπληξη. Πριν 2 εβδομάδες πήγα με το μοναδικό μου profile φάτσα κάρτα σε αναρτήσεις της Ελένης Δουφέκα και έβαλα [το πως το κατάφερα όντας αποκλεισμένος είναι άλλο ζήτημα] σχόλια όπου αναφερόταν το όνομα Αρετή Τάχου με διάφορα γλυκοσαλιαρίσματα της ίδιας της Ελένης Δουφέκα προς την Αρετή Τάχου αναρτημένα την ίδια ημέρα και ώρα σε άλλα μαγαζάκια και υπομαγαζάκια σαν το Music & Dreams. Ξέρετε τι έγινε? δευτερόλεπτα μετά τη δημοσίευση των σχολίων, η ερίτιμος Ελένη Δουφέκα τα έσβηνε.

    Σταμάτησα λοιπόν το άθλημα αυτό, αναμένοντας ότι τουλάχιστον επειδή ίσως το εννοεί στα σοβαρά το βρισίδι η Δουφέκα προς την Αρετή Τάχου, να την έχει αποκλείσει.

    Αμ δε που την έχει αποκλείσει !!!!!! υπεύθυνη επόπτη την έχει!!!!!!!!!!!!!!

    Είπατε τίποτα?????????????????

    ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    Δημόσια


    3 ω
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ..όταν το φωτοστεφανο που φοράτε το πετάτε όταν σας αναγκάζουν,,, και γίνεστε όπως η φωτο ΤΌΤΕ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΈΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΆΔΙΚΟ. …ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ. ….
    …όλοι μπορούν να καταλάβουν την ολονύχτια σύσκεψη σας, και από ποια στελέχη αποτελείται…ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΈΘΑΝΑΝ. ..και τώρα θα αρχίσετε να φαγωνεστε και αναμεταξύ σας. …ΟΣΟΝΟΎΠΩ. …όπως κάνατε και παλιά. ..

    ——————————————————-

    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ
    ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣ
    ΘΕΕ ΒΟΗΘΑ

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

  21. Ποίημα του κώλου (του ποιητή Γ. Σουρή)

    Posted by Συλλέκτης Αναλέκτων στο 18/01/2012

    «Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον, με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον.

    Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι.

    Κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι, κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι.

    Κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα, κώλοι που ‘ χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια.

    Κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι, κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι.

    Κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι και κώλοι ασουλούπωτοι, «μπόγοι κακοδεμένοι».

    Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι, κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι.

    Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη, κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι.

    Κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες.

    Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες και κώλοι που προσφέρονται εις τους κωλομπαράδες.

    Κώλοι «τοιούτων», ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι, και κώλοι απλησίαστοι γιατ’ είναι λερωμένοι.

    Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία.

    Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς και που σε κάνουνε να λες.. «ή ταν ή επί τας»!

    Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως, που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: «Τι κώλος!»»

  22. α να χαθεις ευταξια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  23. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΑΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ…

    ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2010 ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ….

    ΕΤΣΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΖΕΨΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ,ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ…

    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ,ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…??

    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ..!!!!

  24. Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα.
    Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη.

    Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι… ζωγραφιά.

    -Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
    -Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
    -Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.
    Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
    -Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο…

    -Ντείρτου ντάσκαλε… Ντείρτου…
    -Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..
    -Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.

    -Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την πέρασα για αληθινή.
    -Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω… Ξέρω.

    Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μoυνί στη σόμπα. Παππούς Γυφταξίας έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω…!

  25. ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΙ,ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ,ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΛΤΗΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

    ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΛΕΡΕΣ…

    ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ..!!!

    ΔΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΟΙ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=1YFp6BLPpO8&feature=share

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  26. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ?…ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑ…..ΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ….ΑΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΦΡΙΚΑΡΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?….ΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΜΦΥΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ…..Ε ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ….ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΦΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ?…..ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΙΟ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΙΛΙΑΣΤΗ ΕΥΚΛΑΣΙΑ…..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙΣ…ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΟΣΘΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ…..150αρι ΔΩΣΑΝΕ? ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'Σ?……ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΕΣΥ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΕΓΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΨΩ ΩΣ ΜΗΤΗΡ? ''ΨΩΡΟΥ'' ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ!!! ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ!!! ….ΠΟΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ?…..ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΟΦΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΟΝΘΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑ ΤΥΟΥ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩς ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ…..ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?….ΟΧΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ….ΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑΙ…ΩΡΑΙΑ ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΤΥΣΟΥ ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΝΕΙΡΟ….ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ….salom…salom.. ΟΞΩ ΓΥΦΤΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ….

  27. Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 2:34 μ.μ.
    ελενη δουφεκα = elen manesi = ευταξιας

    ας θυμηθουν οι παλιοι καποτε που εγραφε εδω στο ξυπνηστε ρε τα ιδια λογια

    ΕLENI DOUFEKA
    ��Αγάπα με με τον τρόπο που μπορείς��



    Σας αγαπώ με τον τρόπο μου
    Πολλοί θα αναρωτιέστε τι είδους άνθρωπος είμαι… γιατί φερομαι ετσι , γιατί αλλιώς. Κάποιοι εχετε βγαλει τα συμπερασματα σας .. καποιοι αλλοι προσπαθείτε να με καταλάβετε… Το ξερω δεν ειναι ευκολο να βγαλει κανεις ενα σαφες συμπερασμα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του αλλου ιδίως αν ο αλλος ειναι ο διαδικτυακός σας φίλος. Μπερδεμένα όλα στο χωρο που κινειστε με τον διαδυκτιακο σας φιλο. Πως να καταλαβετε συμπεριφορες και προσωπικοτητες αφού οι περισσότεροι παιζουν ενα ρολο που απεχει μακραν απο την πραγματική ζωή… Πως να βγαλετε σαφη συμπερασματα οταν ερχονται καποιοι και σας τριβελιζουν το μυαλό πισω απο τα παραθυρα συνομιλίας αλλά και στους τοιχους προφιλ λεγοντας σας οτι μαθαμε τουτο μαθαμε εκείνο για αυτό το ατομο , οτι ειδατε να γραφουν καποια πραγματα για αυτο τον ατομο , οτι μιλησαν οι ίδιοι και εχουν αποδειξεις οτι δεν ειναι καλό ατομο… Εεε,…. αυτο γινεται για ολους εδώ μεσα.. και φυσικά εγω δεν ειμαι η εξαιρεση του κανόνα. Μην σας πώ μαλιστα οτι επειδή τα χώνω κανονικά και ειμαι ντόμπρα και δεν δισταζω να πω τα πραγματα με το ονομα τους σας λενε οτι βρωμια μπορει να βρει κανεις σε ενα βούρκο. Απο την πλευρα μου εγω δεν δινω βαση τι μου λενε οι αλλοι για εσας ουτε και ψαχνω να μαθω..

    τα υπολοιπα …https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA

  28. ΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    Η Ελληνική Δικαιοσύνη μπορούσε από τότε, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αφού στην Ελλάδα, εκτός από την απάτη, διώκεται αυτεπάγγελτα ακόμη και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ !!!

    Ειδικά δε στην περίπτωση του Αρτέμη, όπου η απόπειρα της απάτης στρέφεται ακόμη και σήμερα, επειδή δεν έχει ουδέποτε αποσύρει τις προτάσεις του, κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος, αφού ο γίγαντας Αρτέμης απαιτούσε δημόσια, αποστέλλοντας μάλιστα και εξώδικες δηλώσεις στις αρμόδιες αρχές, την ανταλλαγή της κάλπικης λίρας των 600 Δις που έχει στα χέρια του, είτε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, είτε με μετοχές των 4 συστημικών τραπεζών, μέσω του ΤΧΣ.

    Όμως, παραδόξως, ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης, όχι μόνο δεν διώχθηκε ποτέ μέχρι σήμερα αλλά, αντιθέτως, εκμεταλλευόμενος την ΥΠΟΠΤΗ απουσία του πολιτικά ενάγοντος Άδωνι Γεωργιάδη στην εναντίον του ποινική δίκη, με την αθωωτική απόφαση που πέτυχε να εκδοθεί υπέρ του εξαπατώντας το Δικαστήριο – αφού ο πολιτικώς ενάγων μάρτυρας κατηγορίας και ο δικηγόρος του απουσίαζαν – στην πράξη βοηθήθηκε στο έργο του, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που ο ποινικός κώδικας περιγράφει ως "……….σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – συμμορίας, με το σκοπό της κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση τέλεσης του αδικήματος της απάτης, με βλάβη του Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος……….".

    Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τους λόγους για τους οποίους η Δικαιοσύνη αδράνησε προκλητικά στην περίπτωση του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, αφήνοντάς τον ελεύθερο να εξαπατά τους Πολίτες και τις αρμόδιες αρχές, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Ελλάδα στις αγορές, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον Πλανήτη.

    Ο ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

  29. Γι' αυτό και τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί καθημερινά Κυβέρνηση, Τρόικα, Δανειστές, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΤΧΣ, Τράπεζες, ΤτΕ και ΗΠΑ, έχοντας στα χέρια του μόνον ένα μάτσο μαϊμού συναλλαγματικές, τις οποίες εμφάνιζε ως δήθεν ομόλογα των ΗΠΑ αξίας 600 Δις, για τις οποίες συναλλαγματικές έχουν ήδη εκδοθεί προ πολλού καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη στα Δικαστήρια των ΗΠΑ και της Ιταλίας και, μάλιστα, για ποσά ακόμη μεγαλύτερα από τα 600 Δις του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη.

    Η μέχρι σήμερα αμέλεια των Εισαγγελικών Λειτουργών στην περίπτωση του Αρτέμη ήταν τουλάχιστον προκλητική, αφού οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων σαφώς μικρότερου ποινικού ενδιαφέροντος, σπεύδουν να παρέμβουν αυτεπάγγελτα, εκδίδοντας μάλιστα με μεγάλη ευκολία ακόμη και εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής των υπόπτων.

    Τώρα όμως, μετά και τις πρόσφατες απαντήσεις των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, η όποια περαιτέρω αμέλεια των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών δεν θα είναι μόνο προκλητική αλλά, επιπροσθέτως, θα είναι και εγκληματική.

    Ειδικά δε τη στιγμή που εκκρεμεί ποινική δικογραφία για απειλή κατά της ζωής του δημοσιογράφου-ιατρού Ε. Ρήνου,
    στην οποία καταθέτοντας ως μάρτυρες κατηγορίας, εκθέσαμε αναλυτικά στην αρμόδια Πταισματοδίκη όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τα έγγραφα που αποδεικνύουν κατά αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση την απάτη που αποπειράθηκε να τελέσει ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος.

    Και επειδή κατά την διαδικασία κατάθεσης στην κ.α Πταισματοδίκη γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος ότι τόσο ο Αρτέμης, όσο και οι συνεργοί του στην εγκληματική οργάνωση είναι πρόσωπα αγνώστου διαμονής και, επομένως, ύποπτοι φυγής, απαιτείται οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να εκδώσουν άμεσα εντάλματα σύλληψής τους, πριν διαφύγουν στον εξωτερικό.

    Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι μια απλή αποδόμηση των τρις της σωτηρίας, για να μην την πατήσετε και άδικα χάνετε λεφτά. Αυτά που πρέπει να ξέρουν όσοι δεν την πάτησαν, για να μη την πατήσουν, ή για να σώσουν κάποιον γνωστό τους, που είναι έτοιμος να την πατήσει. Αυτά που πρέπει να ξέρουν και όσοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα, ώστε να βγουν σύντομα, πριν είναι αργά.

    Μια κουβέντα που είχε αρχίσει το 2012 και ξεχάστηκε, έχει ξαναρχίσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει, δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.
    Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.

    Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.

  30. χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  31. Ο ίδιος ο Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο».

    Τα 2,9 τρις, όμως, δεν είναι το σύνολο των χρημάτων που τάζει ο Σώρρας στους Έλληνες. Μας λέει πως υπάρχει και το παγκόσμιο καταπίστευμα, στο οποίο έχει μερίδιο ο λαός μας. Το μερίδιό μας φτάνει τα 115 τρις δολάρια. Επειδή λοιπόν, μας ανήκουν όλα αυτά τα χρήματα, καλεί τους πολίτες να πάνε στα κατά τόπους γραφεία της Ε.ΣΥ., ώστε να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο εξώδικο, που θα καταθέσουν στην εφορία. Με το εξώδικο, εξουσιοδοτούν το Ελληνικό Δημόσιο, να εισπράξει τους φόρους και τις όποιες άλλες οφειλές προς αυτό, από το μερίδιο του υπογράφοντος πολίτη στα παραπάνω λεφτά. Τελευταία, άρχισαν να στέλνουν τέτοια εξώδικα και στις τράπεζες.

    Όλα καλά μέχρι τώρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά λεφτά (2,9 τρις δολάρια), που τα διαθέτει σε εμάς, γιατί είναι πατριώτης. Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά λεφτά (115 τρις δολάρια) δικά μας, για την ύπαρξη των οποίων έχουμε πλήρη άγνοια εμείς «οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» -όπως μας ονομάζει- και γι΄ αυτό δεν τα διεκδικήσαμε μέχρι σήμερα. Με αυτά τα τεράστια ποσά, θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος, αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων σε δημόσιο και τράπεζες. Δε σταματάει εδώ όμως. Όταν πάρει η οργάνωσή του (Ε.ΣΥ.) την εξουσία, θα δώσει και 20.000 ευρώ στον καθένα μας.

    Όχι μόνο καλά, τέλεια είναι όλα τα παραπάνω. Ο απελπισμένος Έλληνας που δεν έχει κατά που να γείρει και που έχει σιχαθεί τους προδότες πολιτικούς, ακούει πως υπάρχει μια ελπίδα. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

    Είναι τόσο ωραίο, που σαν παραμύθι ακούγεται. Σαν; Μήπως είναι παραμύθι; Για να δούμε λοιπόν, τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι κυρίως αποτέλεσμα της έρευνας που έχουν κάνει οι Ελευθέριος Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης κά. Όλα τα στοιχεία που παρατίθενται, είναι δημοσιοποιημένα στο διαδίκτυο και μπορούν να βρεθούν με μια επισταμένη έρευνα σε αυτό. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει κάποια σοβαρή αντίδραση για τα καταγγελλόμενα από τους ανθρώπους αυτούς, καμία πειστική διάψευση από τα θιγόμενα πρόσωπα και καμία ανακοίνωση ότι κινούν κάποια νομική διαδικασία σε βάρος αυτών που τους καταγγέλλουν, ούτε κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που παρουσιάζουν οι καταγγέλλοντες. Έχουμε δει μόνο ατέλειωτες υπεκφυγές.

    Ας πιάσουμε τις δύο πηγές χρήματος ξεχωριστά. Πρώτα θα πούμε για τα αμερικάνικα ομόλογα και μετά για το παγκόσμιο καταπίστευμα.

  32. Το 2003 στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ, ένας αποτυχημένος δικηγόρος ονόματι Stephen LouisWozny, θεώρησε πως το όνομά του είναι trademark (όπως λέμε Coca-Cola ή Microsoft), είναι δηλαδή πνευματική του ιδιοκτησία και δεν μπορεί κανένας να το γράφει ή να το προφέρει χωρίς την άδειά του. Αν κάποιος έκανε το λάθος, θα χρεωνόταν από τον Wozny με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα, όπως με την εταιρεία ηλεκτρικού, γιατί έγραφε το όνομά του επάνω στο λογαριασμό, με την εταιρεία τηλεφώνου, νερού κλπ, ο σύλλογος τον διαγράφει από μέλος του με απόφαση δικαστηρίου, επειδή ήταν ακατάλληλος να ασκήσει δικηγορία. Αφού ο Wozny χρέωσε και το δικαστή, επειδή ανέφερε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, στο τέλος καταδικάστηκε να δει ψυχίατρο και να διαγραφεί από το σύλλογο. Ο δικηγορικός σύλλογος, γνωστοποίησε στα μέλη του τη διαγραφή του εν λόγω δικηγόρου, μέσα από το έντυπο που εκδίδει και μέσα από την ιστοσελίδα του, την οποία βλέπουμε παρακάτω.

    Τότε λοιπόν, ο Wozny βρήκε την ευκαιρία της ζωής του για να γίνει ζάπλουτος. Εκδίδει ένα τιμολόγιο στο σύλλογο, επειδή δημοσίευσε την ανακοίνωση, που ανέφερε το όνομά του 11 φορές. Το περιοδικό είχε 23.000 αναγνώστες. Το σάιτ το είδαν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο άνθρωποι, κατά τον ίδιο. Έτσι χρεώνει τον σύλλογο με 2.876.526.500.000 δολάρια. Δηλαδή, σχεδόν 2,9 τρις. Ιδού το τιμολόγιο:

    Αμέσως μετά, ο Wozny καταχωρεί το «χρέος» αυτό στον UCC. Είναι μια υπηρεσία στις ΗΠΑ, που καταγράφει όποιο χρέος της δηλώνεται, χωρίς να ερευνά την γνησιότητα ή όχι του χρέους. Περισσότερο στατιστική είναι η αποστολή της, για να γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τι γίνεται με τα ιδιωτικά χρέη.

    Φυσικά, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington πήγε κατευθείαν και δήλωσε πως το «χρέος» είναι ψεύτικο και απάτη και δεν του χρωστάει τίποτα.

    Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο απατεώνας δικηγόρος. Το υποτιθέμενο χρέος το έκανε διεθνή συναλλαγματική και όχι ομόλογο, όπως μας λένε. International Bill Of Exchange (IBOE). Αργότερα, την έσπασε σε κομμάτια, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις απάτες του. Τις εκχωρεί όλες σε μια εταιρεία που έφτιαξε με ένα «συνάδελφό» του απατεώνα, τον James Salmon. Η εταιρεία λέγεται Red PantherLimited. Στην παρακάτω καταχώρηση που έκανε ο ίδιος ο δικηγόρος στον UCC, φαίνεται η μεταφορά ενός κομματιού των 2,9 τρις φανταστικών δολαρίων στην εταιρεία.

    Μέσα από την εταιρεία λοιπόν, οι απατεώνες ήθελαν να πουλήσουν τα ψευτοομόλογα. Όχι με 100 δις που γράφουν πάνω βεβαίως, πέντε ή δέκα χιλιάδες μια χαρά θα είναι. Έψαχναν σε χώρες του τρίτου κόσμου που θα έχαφταν το παραμύθι. Και τελικά βρήκαν μια τέτοια χώρα κι ακόμα καλύτερη. Γιατί αυτή η χώρα είναι μεν τριτοκοσμική πια, αλλά είναι και στην Ευρώπη. Ποια είναι; Ελάτε τώρα. Αφού ξέρετε. Ναι, αυτά τα δήθεν ομόλογα του Wozny, είναι τα περίφημα ομόλογα του Σώρρα. Πως το λέμε αυτό; Πως συνδέεται ο Σώρρας με τους απατεώνες Wozny και Salmon; Με αυτό και όχι μόνο.

  33. ΕΥΤΑΞΙΑΣ = ΕΛΈΝ ΨΕΥΤΟ ΜΑΝΕΣΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ

  34. Στο παραπάνω, βλέπετε την καταχώρηση που κάνει στο UCC ο ίδιος ο δικηγόρος και αφορά το πληρεξούσιο του Salmon προς τον μίστερ Αρτέμης Σώρρας, να είναι διαχειριστής των ψευτοσυναλλαγματικών.

    Υπάρχει και το τριών σελίδων πληρεξούσιο ολόκληρο. Στις πρώτες γραμμές, αναγράφονται τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν και πιο κάτω το «χρέος» σπασμένο σε πολλά κομμάτια. Απολαύστε το:

    Αυτές είναι δουλειές! Λογικά, ότι του έδωσαν, δεν πρέπει να του το έδωσαν τζάμπα. Κάποιο ποσοστό θα παίρνουν από αυτά που βγάζει τώρα ο Σώρρας από τους αφελείς (βλ. συνδρομές, έξοδα εξωδίκου, τραπεζικός λογαριασμός κλπ).

    Καταλάβατε τώρα, που βρήκε τα λεφτά ο άφραγκος μεγιστάνας Σώρρας; Καταλάβατε γιατί δεν έχει εκατό τραπεζίτες γύρω του όλη την ώρα να του γλύφουν τα παπούτσια; Γιατί δεν τον φυλάει μια ταξιαρχία σωματοφυλάκων; Γιατί δεν κυκλοφοράει με θωρακισμένη αυτοκινητάρα, αλλά με ένα σαράβαλο; Γιατί δεν έχει ξεπληρώσει ούτε ένα χρέος από έναν έστω οπαδό του; Γιατί ζητάει ο νυν υπαρχηγός του, από τα θύματά τους, να συνεισφέρουν στον αγώνα με τον οβολό τους και δεν βάζει αυτός τίποτα από τα τρισεκατομμύρια;

    Μα είναι δυνατόν, ένας που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολάρια, να ζητάει από τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, να συνεισφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό για να τυπωθούν μπλουζάκια και καπέλα; Πως σκέφτονται αυτοί που πάνε και καταθέτουν το υστέρημά τους και τον ιδρώτα τους στους απατεώνες;

    Για να δείτε που έχει φτάσει το θράσος τους, στέλνει ο Αρτέμης εξώδικα στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ, στον Ομπάμα, στη CIA, στον Πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον διοικητή της Τ.Ε., στο Τ.Χ.Σ., στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και δε συμμαζεύεται. Είναι σκέτο θράσος; Ή μήπως είναι και κάτι άλλο;

  35. Ένα μόνιμο επιχείρημα του Σώρρα, είναι πως δικαιώθηκε για την ύπαρξη των χρημάτων, στο δικαστήριο. Μέγα ψέμα. Πήγε το 2012 ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις στον εισαγγελέα και κατήγγειλε πως οι Σώρρας και Λαμπράκης κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η υπόθεση πήγε στο ακροατήριο, όπου ο Άδωνις δεν παρευρέθη. Στην ουσία, δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας. Ο Δαραβίγκας και ένας άλλος που ήταν εκεί, μόνο μειδίαμα μπορούν να προκαλέσουν με την παρουσία τους. Να ένα κομμάτι του δικόγραφου, όπου φαίνεται η κατηγορία.

    Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο Anthony Diamond και ο Greg Pappas. Ο πρώτος, ήτοι ο Αντώνης Διαμαντόπουλος, είναι καταδικασμένος για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά. Ο δεύτερος, έχει μια εταιρεία φάντασμα, μη καταχωρημένη οπουδήποτε, η οποία λειτουργεί σαν καταθετήριο. Εκεί κατέθεσε ο Σώρρας τις συναλλαγματικές – ομόλογα. Προσέξτε μια απόδειξη κατάθεσης και φρίξτε. Άλλο το όνομα της εταιρείας ψηλά και άλλο το όνομα της εταιρείας στη σφραγίδα. Μιλάμε για απατεώνες του κιλού.

    Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δεν έκανε καμία έρευνα για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Είχε μπροστά του μόνο μερικούς ψευδομάρτυρες που έλεγαν ότι ήθελαν, χωρίς αντίκρουση και τελείωσε. Δέχθηκε ότι, όντως ο Σώρρας, είναι ο διαχειριστής των συναλλαγματικών της Red Panther Limited. Αυτό και μόνο αυτό. Δεν εξέτασε ποτέ, αν τα λεγόμενα ομόλογα είναι γνήσια ή απάτη.

    Δείτε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους τρεις αυτούς κυρίους. Δείτε τι λέει για τον Diamond και την εταιρεία του. Προσέξτε και τι λέει για την εταιρεία του Greg Pappas, στην οποία κατέθεσε ο Σώρρας τα «ομόλογα». Είναι τόσο αστείοι, που θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο, αν δεν κορόιδευαν απελπισμένους από τα μνημόνια ανθρώπους.

    Επ’ ευκαιρία, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει εκδώσει οδηγία για τις συναλλαγματικές (Bills ofExchange), που παρουσιάζουν σαν χρεωμένο το αμερικάνικο δημόσιο. Λένε πως είναι όλες πλαστές. ΟΛΕΣ. Το βλέπουμε στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία παρατίθεται:

    Να και η απάντηση του αμερικάνικου Υπουργείου Οικονομικών, στη σχετική ερώτηση του Ελευθέριου Ρήνου. Έχει επάνω τηλέφωνα και διευθύνσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να μάθει από πρώτο χέρι.

    Όποιος πάλι, θέλει να έχει ολόκληρο το φάκελο με όλα αυτά εγγράφως και επισήμως, μπορεί να τα ζητήσει από το UCC της Washington, που λέγαμε πιο πάνω. Με λίγα δολάρια θα έχει περίπου 700 σελίδες, αναφορικά με τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστοσελίδα: https://fortress.wa.gov/dol/ucc/

    Τελειώνουμε το θέμα «αμερικάνικα ομόλογα» και WOZNY, παραθέτοντας ένα τέτοιο «ομόλογο», που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας, για να δείτε για τι απάτη μιλάμε. Προσέξτε το καταπληκτικό: η υποχρέωση πληρωμής του ομολόγου, δεν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι στην «Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες». Όχι κράτος, αλλά εταιρεία. Όχι της Αμερικής, αλλά του τρέχα γύρευε. Είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραμυθιού. Αυτά δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Είναι κόλπα που κάνουν όλοι οι απατεώνες του είδους, για να τα φέρουν βόλτα, όταν τους κυνηγήσουν οι αρχές. Ηλίθια κόλπα από ηλίθιους απατεώνες για χαζούς ανθρώπους. Ο Wozny σήμερα, καταζητείται στις ΗΠΑ για αυτή την απάτη.

  36. Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 8:48 π.μ.
    ΑΝΩΝΥΜΑ…"ΟΡΝΙΑ", ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ, ΣΑΣ…"ΠΟΝΑΕΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ"…?

    ΕΙΝΑΙ…"ΔΙΚΟ" ΜΟΥ ΤΟ…"ΣΧΟΛΙΟ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ (11.43μ.μ.) ΚΑΙ…"ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΟΥ ΑΠΟ …ΚΑΤΩ ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ…"ΧΕΣΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ…"ΚΟΨΙΜΑΤΑ-ΡΑΨΙΜΑΤΑ" ΣΧΟΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ…"ΜΑΛΑΚΙΑ" ΣΑΣ…?

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ "ΔΟΛΙΟ" ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΒΓΑΖΕΤΕ…"ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"…?

    …ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ…"ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ" ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ…"ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

    Α' ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ …"ΣΟΥΡΓΕΛΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος9 Μαΐου 2018 – 10:14 π.μ.
    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 – 1:25 μ.μ.
    EΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ " ΕΥΤΑΞΙΑ " ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ………………………………………………………
    …ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ…"ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ" ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ…"ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ" ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

    Α' ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ …"ΣΟΥΡΓΕΛΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ……………………………………………………….

    " ΕΥΤΑΞΙΑ " ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

    "Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ "

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΕΣΗ –

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ'ΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ Ο ΧΑΖΟΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ

    Απάντηση

  37. Πως ξέρουμε ότι έχει αυτό ειδικά το παλιόχαρτο ο απένταρος κροίσος; Διότι αναγράφεται στο πληρεξούσιο του Salmon, αλλά και γιατί οι ίδιοι οι απατεώνες μας το έδειξαν. Σε μια εκπομπή του φιλικού σε αυτούς Μπεξή, στο κανάλι 9, ο τότε δικηγόρος τους Παπαδάκης (νυν αποχωρήσας), κάνει το λάθος και δείχνει μια σελίδα από τις μπούρδες τους. Εκεί φαίνεται πεντακάθαρα το παραπάνω «ομόλογο». Είναι υπογραμμισμένος με κόκκινο, ο αριθμός του «ομολόγου» στην εκπομπή, όπως με κόκκινο είναι πάνω δεξιά στο παλιόχαρτο ο ίδιος αριθμός.

    Η εκπομπή εδώ, για αυτούς που έχουν γερά νεύρα. Το χρονικό σημείο της παραπάνω εικόνας, είναι το 43:35.
    https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M

    Θεωρούμε πως εκθέσαμε σε ικανοποιητικό βαθμό την απάτη των αμερικάνικων ομολόγων. Τώρα όλοι ξέρουν τι εστί αυτή η απάτη. Οπότε όλοι ξέρουν, ποια είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απευθύνουν στο Σώρρα ή στα τσιράκια του ή σε κάποιον παραπλανημένο κακομοίρη που τον πίστεψε: «Τα ομόλογα είναι του Wozny;» Κι άμα πάρει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, να μας γράψει. Αν θα λάβει, θα είναι ίσως σαν αυτή που έλαβε από το Σώρρα, ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: Αν σου πω, θα σου επιτεθούν οι αμερικάνοι.

    Πάμε τώρα να δούμε και την άλλη απάτη, που λέγεται παγκόσμιο καταπίστευμα. Είναι ανεξάντλητοι οι τύποι. Πραγματικά.

    Τι μας λένε ότι είναι το παγκόσμιο καταπίστευμα; Πέρασε από διάφορες παραλλαγές, πχ στην αρχή έλεγαν πως βρέθηκε σε υπόγειες σπηλιές των Φιλιππίνων ένας ατέλειωτος και αμύθητος θησαυρός, ο οποίος μαζευόταν στο πέρασμα των αιώνων και σε αυτόν είχαμε μεράδι και εμείς.

    Όταν άρχισαν να τους δουλεύουν άγρια, το άλλαξαν το παραμύθι. Το έκαναν πιο πιστευτό, που λέει ο λόγος. Τώρα λένε, πως το καταπίστευμα άρχισε να δημιουργείται από την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Bretton Woods, το 1944.

    Δημοσιεύουν έναν παγκόσμιο ισολογισμό του 2007, υπογεγραμμένο από Παπούλια, Αλογοσκούφη και όλους τους προέδρους και υπουργούς οικονομικών του πλανήτη. Στον παγκόσμιο αυτό ισολογισμό, φαίνεται πεντακάθαρα πως στις ελληνικές τράπεζες είναι κατατεθειμένο από το παγκόσμιο καταπίστευμα, ένα ποσό που φτάνει τα 115 τρις. Όχι δις, τρις. Δεν παίζουμε εδώ. Προσέξτε, τα 115 τρις είναι της Ελλάδας. Οι άλλες χώρες κατέχουν άλλα τρις. Αν η Ελλάδα κατέχει 115 τρις, οι ΗΠΑ πόσα να κατέχουν άραγε; Μερικά τετράκις, ίσως πεντάκις εκατομμύρια!!! Όταν ο πλανήτης όλος, παράγει ετησίως γύρω στα 75 δις, τι θα τα κάνουμε τα 115 τρις; Αγοράζουμε όλη τη Γη και μας μένουν και κάτι ψιλά, να αγοράσουμε και κάνα δυο πλανήτες ακόμα.

  38. Κουνώντας λοιπόν, το χαρτί με τον παγκόσμιο ισολογισμό και τις υπογραφές επάνω του, πείθουν τους αφελείς και αδαείς Έλληνες, ότι με αυτό βρήκαν τη σωτηρία τους. Είμαστε όλοι ζάπλουτοι και δεν το ξέρουμε γιατί μας το κρύβουν τα παγκόσμια λαμόγια. Πάμε με τον Αρτέμη μπροστάρη, να πάρουμε τα αμύθητα λεφτά μας!!!

    Που να ΄ξεραν τα χαζά παγκόσμια λαμόγια, ότι θα βρισκόταν να τους ξεσκεπάσει ένας γνήσιος ελλάνιος πολέμαρχος, με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις μοναδικές δυνάμεις της ζεύξης του κράτιστου νου. Ο πολέμαρχος ορκίστηκε στη συμπαντική συνειδητότητα της νομοτέλειας, και σε αυτόν ορκίζονται ΥΠΟΤΑΓΗ οι πιστοί ελλάνιοι πολεμιστές κι αν παρακούσουν, να διαλυθεί ο κυτταρικός τους ιστός. Συγνώμη για το παλαβό διάλλειμα. Δεν τρελαθήκαμε. Αυτά είναι φράσεις από τον όρκο που δίνουν τα θύματά τους. Το μόνο σοβαρό σε όλα αυτά, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ. Φτιάχνει στρατό φανατικών.

    Ας επανέλθουμε στο θέμα, δηλαδή τα 115 τρις του καταπιστεύματος. Βασιζόμενοι σε αυτά τα υποτιθέμενα λεφτά, αλλά και στα ομόλογα που αναλύσαμε παραπάνω, βάζουν τα θύματα της κομπίνας, να υπογράψουν ένα εξώδικο που καταθέτουν στην εφορία (εσχάτως και στις τράπεζες), με το οποίο εξουσιοδοτούν την εφορία (ή την τράπεζα), να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους και ότι άλλο χρωστάει ο ξεφραγκιασμένος κακομοίρης, από το μερίδιο του κακομοίρη στο παγκόσμιο καταπίστευμα.

    Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης των 115 τρις, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός του 2007. Όλα τα άλλα παραμύθια που λένε, προέρχονται από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν, τι εστί αυτός ο παγκόσμιος ισολογισμός. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ο όρος παγκόσμιος ισολογισμός. Δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή που ζούμε. Υπάρχει όμως στον φανταστικό, απίθανο και ομιχλώδη κόσμο του μυαλού του απατεώνα που τον συνέταξε και των ντόπιων συνεργατών του. Δυστυχώς, και των θυμάτων τους.

  39. Ποιος είναι ο «ισολογισμός»; Θα τον βρείτε (και) εδώ, στη σελίδα της Ε5. Έλεγαν για Ε4, αλλά φαίνεται πως τσόνταραν ένα Ε ακόμα.
    https://www.facebook.com/groups/epsilon5/627395054000138/

    Παραθέτουμε τη σελίδα 1, για να πάρετε μια ιδέα ποιος τον «έφτιαξε»

    Πάνω πάνω, βλέπετε την Committee of 300. Αν απορείτε γιατί δεν την γνωρίζετε, η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν υπάρχει. Είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, που λέει ότι, η επιτροπή αυτή ιδρύθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών το 1727. Από τότε, με διάφορους συνωμοτικούς τρόπους, καταφέρνει να κυβερνά τον κόσμο έως σήμερα. Ανακατεύουν οι συνωμοσιολόγοι και λίγο ιλλουμινάτι, για να δέσει το γλυκό και ζήτω η τρέλα.

    Αμέσως μετά, βλέπετε τον “The United Nation Organization”. Αυτόν νομίζετε πως τον ξέρετε, αλλά κάνετε λάθος. Γιατί ούτε αυτός υπάρχει. Δεν υπάρχει ο οργανισμός Ηνωμένου Έθνους. Υπάρχει United Nations. Ηνωμένα Έθνη. Αν θες, μπορείς να κοτσάρεις και το Οργανισμός, αλλά είναι Έθνη και όχι Έθνος.

    Πάμε στη σελίδα 4, που αρχίζει η κωμωδία και το δράμα…

    Πάνω πάνω, γράφει πως όλη αυτή η εμετική μπούρδα που έφτιαξαν, αποτελεί πληροφορία για τον Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Anthony Santiago Martin, το ASBLP Group of Companies και την BANKof ASBLP. Όλα ανύπαρκτα. Κι αυτά υπάρχουν μόνο στον ταραγμένο εγκέφαλο των απίθανων απατεώνων. Μπείτε στο Google και αναζητείστε αυτά τα ονόματα. Θα χορτάσετε σαχλαμάρα και ηλιθιότητες.

    Είναι τόσο τσαπατσούληδες, που κάνουν λάθη παιδικά. Προσέξτε τη σφραγίδα της παραλαβής του εγγράφου, τον Φεβρουάριο του 2007. Πρώτα έχει μπει η σφραγίδα και επάνω της τυπώθηκε το κείμενο. Δεν έχουν το Θεό τους.

    Οι λογαριασμοί έχουν τους κωδικούς: Άσπρο Πνευματικό Αγόρι, Πνευματικό Παιδί Θαύμα, Αυγερινός, Βασιλιάς Δαυίδ, Προφήτης Μωάμεθ και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.

    Τα ονόματα των λογαριασμών προέλευσης είναι: Άσπρος Μογγολικός λογαριασμός, Άσπρος λογαριασμός του Βατικανό, Κίραμ, λογαριασμός του Άσπρου Αετού. Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια…

    Ο σημερινός λογαριασμός λέγεται: λογαριασμός του Άγιου Επουράνιου Πατέρα. Αμήν. Βοήθειά μας.

  40. Για να πάρετε μια καλή ιδέα της γελοιότητάς τους, δείτε μερικά ονόματα των δικαιούχων των λογαριασμών προέλευσης. Βασιλιάς Bernardo Carpio: πρόκειται για μυθικό ήρωα των Φιλιππίνων. Ήταν ο θεός των σεισμών και κρατούσε και τη Γη στους ώμους τους, σαν τον Άτλαντα ένα πράμα. Αυτός είχε τον Άσπρο Μογγολικό. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που μας δίνει τα λεφτά για να γλυτώσουμε την εφορία, επί το έργον:

    Άλλος που μας αφήνει τα λεφτά, είναι ο Dr Jose Rizal. Αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είναι ήρωας του λαού των Φιλιππίνων. Εκτελέστηκε το 1896 από τους κατακτητές Ισπανούς. Η σχέση του με τον άσπρο λογαριασμό του Βατικανού, είναι η ίδια με αυτή του Αρτέμη με την αλήθεια.

    Αρκετά με αυτές τις γελοιότητες, πάμε σε άλλες, πιο σοβαρές.

    Στις σελίδες 54 και 55 αναφέρονται τα ποσά που είναι κατατεθειμένα στις ελληνικές τράπεζες. Ποσά που φτάνουν τα 115,5 τρις δολάρια ακριβώς. Τα βλέπετε παρακάτω.

    Είναι ακριβώς τα ίδια, με αυτά που παρατίθενται στο περίφημο εξώδικο των θυμάτων του Σώρρα, προς την εφορία.

    Καταλαβαίνετε μόνοι σας, την προέλευση του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Σκέτο παραμύθι. Ξεχάσαμε κάτι όμως. Τις υπογραφές των Παπούλια, Αλογοσκούφη, Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων των ηγετών παγκοσμίως. Τι γίνεται με αυτές; Τις έβαλαν πραγματικά; Όχι βέβαια. Πλαστογραφία ολκής είναι.

    Εδώ η πραγματική υπογραφή του Κάρολου Παπούλια

    και εδώ η υπογραφή Παπούλια στον παγκόσμιο ισολογισμό

    Ολόιδιες έτσι; Σαν μια σταγόνα νερό.

    Η πλάκα δε σταματάει εδώ. Είναι απατεώνες της δεκάρας και δε κάνουν μια σοβαρή πλαστογραφία, ούτε στο επίπεδο του να ξεγελάσουν ένα βρέφος. Βάζω μαζί, τις υπογραφές από τον παγκόσμιο ισολογισμό, των Παπούλια, Τάσσου Παπαδόπουλου και Πόλσον (υπ. οικονομικών ΗΠΑ). Γιατί να τις βάλω δίπλα δίπλα; Δείτε και καταλάβετε μόνοι σας το γιατί.

    Αυτές είναι όντως σα μια σταγόνα νερό. Ειδικά το κεφαλαίο P. Τι διάολο! Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο διαφορετικές; Ένας έκατσε και έβαλε τις υπογραφές για όλο τον πλανήτη; Δεν υπήρχε ένας συνάδελφος απατεώνας, να τις μοιράσουν ρε αδελφέ; Ο ένας να πλαστογραφεί της Ευρώπης και της Ασίας, ο άλλος της Αφρικής και της Αμερικής ας πούμε. Έτσι για ποικιλία. Για να σπάσει η μονοτονία.

  41. Ο Ελευθέριος Ρήνος ζήτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μια απάντηση για τη γνησιότητα των παραπάνω, μιας και την επικαλούνται συνεχώς. Η Π.Τ. μιλάει για «δόλια απάτη» και του είπε να μην δώσει ποτέ χρήματα σε τέτοιους τύπους και να απευθυνθεί στις τοπικές διωκτικές αρχές.

    Φυσικά, δεν έφτιαξε ο Σώρρας την απάτη του καταπιστεύματος. Απλά τη χρησιμοποιεί. Την κατέστρωσε ένα τσούρμο απατεώνων στις Φιλιππίνες, στην Καμπότζη και στην Ινδονησία. Μερικοί είναι ήδη μέσα και περιμένουν τους άλλους. Ray C. Dam, Neil Keenan, Jonathan Todd Clinard -ο οποίος είναι συνεργάτης και του περίφημου Wozny- και άλλα καλόπαιδα. Όλα υπό τη σκέπη του OITC (Office for International Treasury Control). Μιας εταιρείας φάντασμα, που ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και πώληση παραμυθιών με θησαυρούς.

    Το ερώτημα που γεννιέται στον καθένα, που διάβασε όλα αυτά που παραθέσαμε, είναι το εξής: γιατί δεν επιλαμβάνεται κάποιος αρμόδιος, αφού πρόκειται για τεράστια απάτη που κάνει κακό σε πολίτες; Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε πολίτης και έλεγε αυτές τις απατεωνιές και έπαιρνε λεφτά από τον κοσμάκη, θα ήταν ακόμα έξω; Τι κάνουν το κράτος, οι διωκτικές αρχές, αυτοί που πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές τους, η δικαιοσύνη; Πολύ απλά, ο Σώρρας είναι ότι πρέπει για τους κυβερνώντες κατοχικούς. Λέει στον κόσμο να κάτσει στον καναπέ του και αυτός θα του πληρώσει τα χρέη και θα του δώσει και λεφτά. Δεν βγάζει άχνα για το ευρώ και την ΕΕ, που μας έχουν τσακίσει, δε μιλάει καθόλου για εθνικό νόμισμα που είναι απαραίτητο, αν θέλουμε την περίφημη παραγωγική ανασυγκρότηση, δε μιλάει καθόλου για διαγραφή δημόσιων και ιδιωτικών χρεών, αλλά μιλάει για αποπληρωμή τους. Άσε που, αν μπει στη βουλή, θα τον κρατούν στο χέρι. Αν δεν τους βολεύει αυτός, τότε ποιος τους βολεύει;

    Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις απατεωνιές. Θα μπορούσαμε να γράφουμε άλλο τόσο και δεν θα έφτανε. Πιστεύουμε πως όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Αρτέμης Σώρρας και η κομπανία του, δεν έχουν φράγκο τσακιστό. Κι ας λέει πως έχει 2,9 τρις δολάρια, ενώ ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, έχει μόνο 80 δις.

    Όλα όσα λένε ότι έχουν, είναι ένα κακοστημένο παραμύθι. Τα μόνο λεφτά που έχουν, είναι αυτά που τα απελπισμένα και αφελή θύματά τους δίνουν από το υστέρημά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλό.

    Για να κλείσουμε και να καταλάβετε το μέγεθος της ψευτιάς που αγγίζει (αν δεν ξεπερνάει) τα όρια της παράνοιας, θα σας πούμε δυο λόγια για τις απίθανες ιστορίες, που διδάσκει ο Σώρρας στο κοινό του. Υπάρχουν βίντεο στο YouΤube, στα οποία μιλάει ο ίδιος, για το πως ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσωνας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες, που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη, που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (σσ και περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της σαχλαμάρας και κάθονται και τον ακούνε πολλοί συμπολίτες μας.

    ΠΗΓΗ
    http://indobserver.blogspot.gr/2016/10/blog-post_283.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΗΘΙΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ :

    ολοκληρη η απατη του πιθηκοειδους μπατιρομεγιστανα αρτεμη σωρρα
    https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html
    29 Οκτ 2016 – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

  42. καθε πρωι με το ονομα ευταξιας ποσταρει τα στημενα κατεβατα η γνωστη Π Α Τ Ρ Ι Ν Ι Α με το ψευδωνυμο elen manesi οπως εκανε παλια με το profil giannis paterakis

    στη βραδυνη βαρδια ειναι αλλος γραφουν ανωνυμα και χωρις προφιλ γιατι ετσι τους εχει συμβουλευσει δικηγορος

  43. ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ ΨΩΡΡΑ

  44. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ??

    ΒΡΕ ΛΕΠΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ….

    ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ….ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΙΤΕ…!!!

  45. Για να κλείσουμε και να καταλάβετε το μέγεθος της ψευτιάς που αγγίζει (αν δεν ξεπερνάει) τα όρια της παράνοιας, θα σας πούμε δυο λόγια για τις απίθανες ιστορίες, που διδάσκει ο Σώρρας στο κοινό του. Υπάρχουν βίντεο στο YouΤube, στα οποία μιλάει ο ίδιος, για το πως ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσωνας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες, που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη, που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (σσ και περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της σαχλαμάρας και κάθονται και τον ακούνε πολλοί συμπολίτες μας.

    ΠΗΓΗ
    http://indobserver.blogspot.gr/2016/10/blog-post_283.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΠΗΘΙΚΟΕΙΔΗ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ :

    ολοκληρη η απατη του πιθηκοειδους μπατιρομεγιστανα αρτεμη σωρρα
    https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  46. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ…

    "ΚΥΡΙΟΙ" ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!!

    Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ…

    ΟΛΟΙ "Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Τ Ε",ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….

    ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΕΣΥ. ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ…!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ??? 👺 👺 👺

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ Η ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ…??

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΤΕ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ??

  47. Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα.
    Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη.

    Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι… ζωγραφιά.

    -Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
    -Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
    -Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.
    Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
    -Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο…

    -Ντείρτου ντάσκαλε… Ντείρτου…
    -Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..
    -Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.

    -Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την πέρασα για αληθινή.
    -Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω… Ξέρω.

    Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μoυνί στη σόμπα. Παππούς Γυφταξίας Γυφταρακης έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω…!

  48. ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑ???

    ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ 😈

    ΝΑΙ…!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ..!!!

  49. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ
    Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

  50. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΤΣΟΥΜΠΛΕΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

  51. ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΡΗ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ

  52. Πιο εβραιοπουλημενοι απο εσας τα καθαρματα ρε σταγακη υπαρχουν?

  53. ΕLENI DOUFEKA ΠΑΤΡΙΝΙΑ = Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΨΩΡΡΑ 9666
    I♥Greece because…


    3 ω
    ������ Καλημέρα σε όλους. Ευχες για μια όμορφη μέρα με υγεία και χωρίς την επίδραση τοξικών ανθρώπων.* Είναι ότι χειρότερο μπορει να σου τυχει κατά την διαρκεια της ημέρας και να σου χαλάσει όλη η διάθεση. Τοξικές ανθρώπους μπορει να συναντάς κάθε μέρα και εδώ μέσα καθε πρωί που μπαίνεις να πεις μια καλημέρα. Τοξικοί άνθρωποι για μένα εδω και πολύ καιρό είναι ο Terry Zaffer και η παρέα του .Κλείνω το θέμα και αδιαφορώ για όλους. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η καλύτερη τακτική . Αυτο θα με διδάξει να αποφύγω στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις. Σίγουρα ειδατε απο αναρτήσεις στον Τerry Zaffer που έγραψε πως ξεκίνησε η μεταξύ μας ιστορία. Ειδατε δήθεν τις προσκλήσεις που είπε ότι έλαβε,ειδατε και πως του απάντησα οταν μου πρότεινε το hellas… για την κοινότητα. Προσπαθεί να παραποιήσει τα πραγματα να πει ότι τον προκαλεσα ενω έπρεπε ευγενικά να του πώ σωστα τα λες φιλε μου αλλα δεν θα ήθελα να το κάνω και πως νομιζετε ότι θα το ειχα αποφύγει ολο αυτό. Σκεφτεστε ΄λοιπόν ότι τώρα συνεργάστηκε απο αντίδραση με άλλα άτομα και γίνεται οργανωμένη επίθεση. Λετε δίκιο έχω και εγω γιατί το παρατραβάνε. Μα δεν το παρατραβάνε απλώς … εχουν γινει επικίνδυνοι και προβαινουν σε αξιόποινες πράξεις νομικά διωκόμενες. Αν όπως λεει ο Zaffer ήμουν εγω καπου λαθος ασχέτως αν παραποιεί και φτιαχνει τα πραγματα οπως αυτος θελει ενω τα παιδια στην κοινότητα αλλα και πολλοι φιλοι γνωριζουν την αληθεια και ειδαν τι ακριβώς έγινε, αν λοιπον ήμουν εγω η λαθος θα σταματούσε και δεν θα έδινε επέκταση. Αυτό όμως που κανει ενα χρόνο εις βαρος μου λέγεται προπαγάνδα. Και κάτι ακόμα ενω βλεπετε ότι η Popi Kaloupi είναι φίλη με την ομάδα και φίλη με το σατανικό προφιλ ΝΑΤΑΣΑ – ΝΑΤΑΣΑ με το οποιο κανει σκευωρίες και αντιληφθήκατε την ποιότητα του χαρακτήρα της και με τι άτομα συναναστρεφεται , μου καταλογιζετε ευθυνες πως όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος σταματάμε τον πόλεμο πως δεν με ωφελεί. Εκτιθεμαι. Τα πράγματα είναι εντελως διαφορετικά και εντελώς παραποιημενα απ' ότι τα παρουσιαζουν. Η πρόθεση ήταν εξ αρχής να μου κανουν επίθεση και ήταν οργανωμένοι.. Ο Τerry Zaffer με ειχε πλησιασει χωρίς να παρω χαμπαρι περι τινος πρόκειται και βρηκε την αφορμή με την κοινότητα να βαλει σε εφαρμογή το σχεδιο της ομάδας. Δεν ξερω ποιος είναι καποιοι είπαν ονόματα .Πάντως ο Zaffer και η παρέα του είναι κατευθυνόμενοι απο άτομα σαν την Sofia Rosero και την γηραια κυρία Popi Kaloupi την οποια λυπήθηκατε λόγω του ότι σας πρόβαλε μια αρρώστεια για καλυψή της για να μην δώσετε βαρος και να μην επεκταθείτε στις βρωμιές της . Και τα καταφερε γιατί παρόλο που είναι βρωμικος χαρακτήρας και η υποκινήτρια και συνεργός στην κλίκα δεν χάνει ότι ακολουθους ουτε λαικ όπως γινεται με μενα που είμαι καθαρή και ουτε σε κλικεςανήκω ούτε σε ομάδες.Με λίγα λόγια δρα υπογειως και μπορει και σας κοροιδεύει και σας παραπλανεί. Η ομάδα υπάρχει και εχει συσταθει για συγκεκριμένους λόγους. Ο καθενας αποφασίζει με ποιανού το μερος θα παει…. Η με της κλικας η με το δικό μου. Απο την πλευρά μου ζητώ ενα google καθαρό που θα εκλειψουν οι κλικες και οι ομάδες που κανουν μπουλινγκ σε άλλα άτομα που τα απειλουν , που βγαζουν προσωπικά τους δεδομένα στη φόρα , που τα εκβιάζουν , που θελουν να νεμονται τον χώρο του Google και να κυριαρχουν με βρωμικο τρόπο. Απο την πλευρά μου ηρέμησα και δεν χαλάω άλλο το προφίλ σου και την υγεία μου εξ αιτίας τους.. ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ. ΑΔΙΑΦΟΡΩ … ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ… ΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ….
    Ξέρω ότι ξερετε ότι το κανουν με κακους σκοπους ..Το πραγμα εξατλήθηκε… Δεν εχει πια ενδιαφερον η ιστορία… ΤΩΡΑ ΑΣ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΣΠΕΝΣ !! Καλημεραααααααααα… ολη μερα… χαρούμενη… και αδιαφορη προς τα τοξικά άτομα..!Απο το δρόμο προς την δουλειά…σας στελνω την αγαπη μου�������� … ΦΙΛΙΑ!!

  54. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…Ε ΝΑΙ ΕΛΑ?…ΑΧΧΧ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ? ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ…ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΜHΠΟΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ?….ΑΧΧΧ ΤΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ 44.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΑΤΟ-ΠΙΘΗΚΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? Ε ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΣΚΑΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΕΝΝΥΗΚΕΜΟ ΓΥΦΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΓΥΦΤΟ? ΤΟ ΜΝΙ'Μ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ? ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ…ΧΜΜΜ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ?,,,ΝΙΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΤΙ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΩΡΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΙ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ?ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? …ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΓΥΦΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ? Ε ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ,ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΡΙΒΕΤΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΑΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΒΛΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΣΙΝΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΝΓΙΑΜΑΡ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΕΒΑΛΕ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΚΩΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟΡΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΑΤΗΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΜ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΜΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΗ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΗ ΣΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΔΟΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣΜΚΛΠ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΚΩΛΟ ΓΥΦΤΟ…ΠΩΩ ΠΩΩ ΠΩΩΩ ΚΥΤΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΤΤΑ ΜΑΛΑΜΑ! ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΟΥΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΚΑΙ ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΣΟΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!!! ….ΧΙΟΟΥΥΥ ΧΟΥΥΥ ΜΠΑ ΜΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΑΝΕΙΟΩΤΟΙΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΟΥ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!! ΩΩΩ ΓΕΛΚΩΤΑΣ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟ….salom….salom..

  55. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΨΩΡΡΑΣ ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ….ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ……ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΟ…ΜΑ ΓΙΑΤΙ? Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΗΡ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!!!!!

    ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

Comments are closed.