ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!






Γράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι γονοι της ψευδοδημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δηλαδη τα παιδια της συμμοριας των Καραμανληδων, Παπανδρεου,

Σαμαραδων-Μπενακηδων, Μητσοτακηδων και νυν Τσιπρεων κ.α., εχουν μονιμο «Στασιδιο», δηλαδη μονιμη «Φωλια» στον Ναο της Δημοκρατιας του κρατιδιου αυτου.

Ουδεις απ’ αυτους που πρωταγωνισθηκεν στην αθλιοτητα της Μεταπολιτευσης δεν βρίσκεται εκτός Βουλής.
Οι Ρωμιοι ψηφοφοροι και σκλαβοι συνεχιζουν να πληρωνουν ακομη την αθλιοτητα τους…
 Ολοι τους πλεον πλουσιοι, θωρακιζονται πισω από την βουλευτικη ασυλια χωρις να σεβονται την ελληνικη ιστορια και την πολιτισμικη κληρονομια.
Με έναν απολυτα αντισυνταγματικο και βαθυτατα αντιδημοκρατικο νομο, οι κηφηνες της ως ανω συμμοριας μετετρεψαν τον υπερτατο αιρετο αξιωμα της δημοκρατικης λειτουργιας σε κληρονομικο προνομιο για την διαιωνιση της «βασιλειας» και των συμφεροντων τους.
Απ’ αυτους ουδεις θα κανει το παραμικρο για την λυση προς οφελος της Ελλαδος του Μακεδονικου ζητηματος.
Ενώ οι αρχαίοι Έλληνες με το ένα και μοναδικο βιβλιο των «Επών» του Ομήρου κατέκτησαν τον Κόσμον, οι συγχρονοι Ρωμιοι με όλα τα βιβλια του πλανητη Γη κινδυνευουν να χασουν ανεπιστρεπτι την «Μακεδονια» και το μεγαλυτερο μερος της υπολοιπης πατριδας τους.
Μαθαινουν μεν με τους ηλεκτρονικους υπολογιστες τα παντα, αλλα, όπως και στο παρελθον, εξακολουθουν να γνωριζουν τα ελαχιστα.
Ουδεις π.χ. στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειχε μεχρι σημερα την ευκαιρια να καθιση και να σκεφθη ποιος μπορουσε νε ειχε συμφερον π.χ. να καψη την Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και να δημιουργηση το Μακεδονικο ζητημα.
Σκοπημα μεχρι σημερα δεν δεινουν οι υπευθυνοι στον Ρωμιο τα δομικα υλικα για να χτιση αυτος ένα συμπερασμα, το οποιον θα αποτελουσε μια γνωση.
Ενώ βλεπει «online» την πυρπολιση της Βιβλιοθηκης, είναι ανικανος να αξιολογηση αυτό το οποιο συμβαινει.
Το σημερινο συστημα της Νεας Ταξης Πραγματων προσπαθει να εξαφανιση από προσωπου της Γης, ότι του απειλει, προκειμενου αυτό να ξεχασθη και υπερπροβαλει αυτό που του συμφερει γιατι θελει να διαιωνιση την αναμνηση του.
Αναδικνυει το συστημα αυτά που του συμφερουν και εξαφανιζει, κρατωντας μονο για τον εαυτο του τις ακρως απορρητες πληροφοριες, αυτά που μπορουν να του γινουν επικινδυνα.
Στις Βιβλιοθηκες και στο Ιντερνετ μπορει ο καθενας να πληροφορηθη υπαρκτα ιστορικα στοιχεια ως π.χ. το Διαταγμα του Μεδιολανου, ποιος το υπεγραψε, ποιος το εκανε, ποιον αφορουσε;
Αυτό π.χ. υπεγραφει το 313 μ.Χ. από τον αυτοκρατορα της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας Κωνσταντινο. Γιατι το υπεγραψε;  







loading...