Και οπαδοί της Παρτιζάν στον τελικό στο ΟΑΚΑ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται τα στοιχεία για το ενδεχόμενο να προκληθούν επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, κάτι που αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Η εισαγγελέας εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου (εποπτεύει τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), διαβίβασε τα στοιχεία και ανώνυμη επιστολή, η οποία περιγράφει πώς μπαίνουν οι χούλιγκανς στους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, αναφέρεται πως «υπάρχουν πληροφορίες για ταξίδι στην Αθήνα οπαδών της Παρτιζάν Βελιγραδίου, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους φίλους του ΠΑΟΚ». Οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές διαθέτουν στοιχεία ότι περίπου 50 οπαδοί της Παρτιζάν θα ταξιδέψουν οδικώς και σιδηροδρομικώς, έχοντας μάλιστα στη διάθεσή τους εισιτήρια του τελικού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Αστυνομία θα απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση φιλάθλου την Παρασκευή (10/05). Θα τηρηθεί με ακρίβεια το σχέδιο για μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ αποκλειστικά το Σάββατο, ημέρα του αγώνα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, απέστειλε στο τμήμα αθλητικής βίας την έρευνα για πρόκληση επεισοδίων ενόψει του τελικού. Ο κ. Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για μία ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ, Original, και παράλληλα ερευνά όσα αποκαλύφθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στην τηλεοπτική «Δίκη» για «ραντεβού θανάτου» μεταξύ των οπαδών των δύο φιναλίστ.

loading...

1 thought on “Και οπαδοί της Παρτιζάν στον τελικό στο ΟΑΚΑ

  1. ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ .ΑΕΚ,ΑΕΚ,ΑΕΚ

Comments are closed.