Η ΝΔ να προετοιμάζει για κοινωνική αρμονία και στην Παιδεία.

ΝΔ.Την περιμένουμε  για να υπάρξει αρμονία στη χώρα, αυτή ακριβώς τη χρονική στιγμή που όλοι μας είδαμε και στη χώρα  μας την αποτυχία των αριστερών κυβερνήσεων. Στις  πρώην Ανατολικές  το είχαν δει και οι παρωπιδάτοι  Έλληνες, αλλά άλλοι λόγω χαμηλού πνευματικού επίπεδου, άλλοι
από συμπλέγματα, άλλοι επειδή τους είχαν καρφωθεί πρόκες στα κρανία, άλλοι  από έλλειψη γνώσεων, άλλοι από συμφέρον δεν ήθελαν να  παραδεχτούν την αποτυχία του μαρξισμού παγκοσμίως. Τώρα πέρασαν την υπαρξιακή κρίση τους εκ νέου και θα πάψουν να είναι τόσο δυσαρμονικά άτομα. 

Δυσαρμονικά  είναι και δεν το έχουν καταλάβει δυστυχώς.  Άλλα λένε και άλλα κάνουν.  Στον εγκέφαλό μας   και στη ζωή  μας, όλοι είμαστε φιλελεύθεροι ακόμα και ο Μαρξ για αυτό απέτυχε η θεωρία του. (Μεταφυσικά.  Έγραφε κάτι που δεν το πίστευε) Όλοι  οι πνευματικά υγιείς άνθρωποι θέλουμε να δημιουργούμε, όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε  και  να εργαζόμαστε χωρίς να καταπιέζουμε τους συνανθρώπους μας ,να είμαστε υπέρ της ανθρώπινης αλληλεγγύης,  αντίθετα απτά αριστερά κόμματα που είναι κατά της αλληλεγγύης, γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να δίνει το κράτος τ  αποφάγια που αφήνουν  οι  ευγενείς και πρίγκιπες της κυβέρνησής τους. (βλ. Ιγκλεσιας  φίλο Τσίπρα. Κοσμοθεωρία Αναλαμβάνουμε για να φάμε και να πεινούν οι άλλοι).

Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι θέλουμε να απολαμβάνουμε τα αγαθά της εργασίας μας και να μη μας επιβάλλει ο άλλος  το πόσο θα δουλεύουμε  για να του τα δίνουμε(βλ. αριστερά καθεστώτα παγκοσμίως ) 

Οι κρατιστές  επιζητούν αριστερά κόμματα   για  να μη δουλεύουν, οπότε ζητούν να διορίζονται (πολλές φορές χωρίς προσόντα)  για να βάλουν τους άλλους να δουλεύουν για αυτούς. Πόση δικαιοσύνη και ηθική   υπάρχει μέσα τους;

Επομένως  τώρα που έρχεται η Νέα Κυβέρνηση με τη φιλελεύθερη πολιτική, πρέπει να σκάψουν βαθιά μέσα τους, να γίνουν αρμονικοί και καλύτεροι άνθρωποι για να μη μας μπλοκάρουν κοινωνικά.

Πρέπει οι γονείς να προετοιμάζουν τα παιδιά τους, για να βρουν τα παιδιά   την όποια αξία τους ως επιστήμονες η ως καλλιτέχνες η ως εργάτες η ως χειρώνακτες και να προσφέρουν στην κοινωνία.

 Σ εμάς  τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς,  επειδή έχουν το θάρρος  οι γονείς και τα παιδιά,  αυτά συνήθως που δε θέλουν   κουράζονται, μας ρωτούν. Αν αρχίσουμε με τη νέα κυβέρνηση τη νέα χρονιά,  η ΝΔ θα τα κάνει πιο δύσκολα;

Τους απαντάμε  όχι, αλλά θα γίνετε πιο χρήσιμοι άνθρωποι και πιο λειτουργικοί, γιατί θα αλλάξει η ψυχολογία σας μέσα στον φιλελευθερισμό. Θα θέλετε να αγωνίζεστε για να τ απολαμβάνετε κυρίως εσείς, όχι η φατρία  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους δυσβάστακτους φόρους μας.

Ταπεινά πιστεύουμε ότι η ΝΔ πρέπει να προετοιμάζει τον κόσμο και προς αυτήν την κατεύθυνση θεμάτων παιδείας,  για αλλαγή ψυχολογίας παιδιών και γονέων. Να τονίζουν  ότι θα ωφελήσει η οποιαδήποτε μετατροπή , για να μην αρχίζουν οι απατεώνες να τους ωθούν σε καταλήψεις και πορείες. Μας ενδιαφέρει η επομένη μέρα, ώστε να αντιδράσουν  σε  παρακινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ  οι γονείς και τα παιδιά.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Η ΝΔ να προετοιμάζει για κοινωνική αρμονία και στην Παιδεία.

  1. Μετά τους Κομμουνιστές, για να σωθείτε, ψηφίστε Κρυπτοκομμουνιστές (Μπλέ Κομμούνια=ΝΔ)!…. Κακόμοιρε Νεοέλληνα!…., Πως σε παίζουν καί σε εμπαίζουν!;!….. Από μικρό παιδί σε μαθαίνουν ότι μετά την Σκύλλα πρέπει να περάσεις από την Χάρυβδη καί τανάπαλιν!!!………. …Ε.

  2. δηλαδή οι μη κομουνιστές έχουν πετύχει στην Ελλάδα; ρε είσαι με τα καλά σου; αυτοί δεν μας πτώχευσαν ;

  3. ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΛΑΘΗ……..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Comments are closed.